Çocuk Hastalıkları canım çok sıkkın... minik kızımda işitme problemi var.. :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

İnsallah duzelir canim ya,uzme kendni kizinin sana ihtyaci war

maxi pro 5

inşallah düzelir küçük kuzunun sıkıntısı, benim de küçük kızım var, ne kadar zor olduğunu tahmin ediyorum, çok geçmiş olsun, şifasız değil sonuçta, içini ferah tutmaya çalış. öperim minik kuzuyu.

Bende dua edicem bebeğiniz için ama unutmayın insanların çocuklarında öyle dertler var ki dermanı yok sizin dermanınız var sakın isyan etmeyin bebeğinizin işitmesi için çözümler var tedaviler var her şey insanlar için mutlu olun kızınıA iyi enerjiler verin sizide bebeğinizide öpüyorum güzel haberler alacağımıza eminim:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnsallah duzelir canim ya,uzme kendni kizinin sana ihtyaci war

maxi pro 5

Allah sifa versin kizinizaa insallah dua edicem kiziniz icin

Hepinizden Allah razi olsun arkadaslar, dualariniz ve desteginiz icin cok tesekkur ederim.. Bugun doktora gittik, ne yazik ki isitme kaybi kesinlesti.. bir yasina kadar cihaz kullanacak, bir yasinda ameliyat olup olmayacagina bakilacak.. Hersey insanlar icin, Allah beterinden korusun ama bu da olmasaydi, keske bunlari da yasamasaydik.. Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin, butun yavrulari ailelerine bagislasin..

Çok geçmiş olsun, acil şifalar.

allah şifasız dert vermesin, inşallah gerekli görülürse ameliyat olur da rahatlar yavrum, en azından erken teşhis.

allah şifasız dert vermesin, inşallah gerekli görülürse ameliyat olur da rahatlar yavrum, en azından erken teşhis.

Amin insallah, cok tesekkur ederim.. Ben de aynisini dusunmeye calisiyorum Allah beterinden korusun devasiz dert vermesin diye ama beceremiyorum artik cok uzgunum minigimin yuzune baktikca icim parcalaniyor

çok geçmiş olsun
dil gelişimi için geç kalmadınız çok şükür ki.
1 yaşına kadar duyamadığını fark etmeseydiniz? o zaman konuşmayı da öğrenmesi zor olacaktı.
iyileşecek inşallah kızınız üzmeyin kendinizi...

Amin insallah, cok tesekkur ederim.. Ben de aynisini dusunmeye calisiyorum Allah beterinden korusun devasiz dert vermesin diye ama beceremiyorum artik cok uzgunum minigimin yuzune baktikca icim parcalaniyor
begim kzımında bel kısmında kıllanma ve popoda yamukluk var, tethered cord diye bi sendromdan şüphelenip gittik, daha 6 aylık yoktu mr çekildi, 12 saatten fazla açlık, benden uzak durma, meme emememe, sonunda bayılmadan önce katılmıştı ağlamaktan, bense günlerce komaya girdim, sürekli ağladım, sonuçları çom tehlikeli bu hastalığın, bu mr da bişey çıkmadı, ben de 5 yaşını bekliycem tekrar çekilene dek, içimi ferah tutuyorum, biliyorum beklemek zor, küçücükler daha, insan gözünün bi damla yaşına ömrünü verir, neden bunları yaşıyolar diye isyan ediyo insan, ama şifasız olmasın yeter ki, lütfen sen de dirayetli ol, minik kuzu inşallah bi kaç aya ameliyat olucak, bu da kötü bi anı olarak kalıcak hayatında.allah yardım etsin ikinize de, öperim mis kokulu kuzuyu :)

Sukurler olsun ki erken farkettik.. İnsallah o iyi olsun da baska bise istemem..

Ahhh canim ahhhhh kiyamam ben ona kurban olurum onu yaradana... Allahim acil sifalar versin minik yavruna, insallah korktugun hicbise basina gelmez, beklemek zor dedigin gibi ama insallah sonu iyi olur.. Allah sizin de yardimciniz olsun, minik melegini opuyorum...

Çok geçmiş olsun. .. anlattığınız belirtiler Spina bfida ya çok benziyor yani omurga da açıklık. Doktorlar hemen teşhis koyardi gerçi
.. ne olursa olsun Allah size bagişlasin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçmiş olsun. ..kızınız implant ameliyatı olacak ve işitme cihazına göre çok fayda görecek emin olun. .. implant ameliyatı küçük yaşlarda yapılırsa çocuk konuşma seslerini çok net duyar ve dil gelişimi akranlarina yaklaşır. .. işitme cihazı ise kulaklık gibidir ve çocukların alışmasi çok zor olur. Bu yüzden çocuk ses yüksek olduğunda rahatsız olur ve cihazı çıkartır dolayisiyla dil gelişimi yavaşlar. .. içiniz rahat olsun. .. implant işitme engelliler erken eğitim ve tedaviyle akranlarina yetişir. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Spina bfidanında çeşitleri varmış, bazısı hiç bi sıkıntı yaratmazmış günlük hayatta, tethered cord la görünen belirtileri aynı, inşallah uzun vadede problem yaşamaz bebeğim ama aklımın bi köşesinde hep bununkorku var.
teşekür ederim iyi dileğiniz için :)

Üzüldümmm Rabbim bebişinizin yardımcısı olsun,umarım her şey düzelir.

3, 5 aylikken benim oglumada yapamamislardi testi..islakti cunku kulaklari..4.ayda yaptirdik..yaninda gurultu falan yapip tepkilerine bakabilirsiniz..3, 5 aylikken tepki veriyordu seslere benim oglan..

evet, bir yaşına kadar işitme cihazı kullanacak, 11 aylıkken tekrar testler yapılacak ve ameliyata olup olmayacağını karar verilecekmiş. inşallah dediğiniz gibi, işitmesinde konuşmasında bir sıkıntı yaşamaz meleğim..

Üzüldümmm Rabbim bebişinizin yardımcısı olsun,umarım her şey düzelir.

Amin inşallah, teşekkür ederim.

3, 5 aylikken benim oglumada yapamamislardi testi..islakti cunku kulaklari..4.ayda yaptirdik..yaninda gurultu falan yapip tepkilerine bakabilirsiniz..3, 5 aylikken tepki veriyordu seslere benim oglan..

bizim dün yaptırabildik tüm testleri, kulağında sıvı olmadığına, kulakla beyin arasındaki sinirlerde bir sıkıntı olduğuna karar verildi. yani işitme kaybı kesinleşti, zaten bizimki ne yazık ki seslere hiç tepki vermiyor, hatta çok yüksek sesli ortamlarda bile mışıl mışıl uyur, uykusundan top atsan uyandırmayız derdik meğer sebebi sesleri duymuyor oluşuymuş..

Merhaba siz hala buraya giriyormusunuz?benimde bebegimde bu sorun varda cok uzgunum banada yardimci olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…