- 31 Ekim 2013
- 21.337
- 71.528
- 798
- 40
- Konu Sahibi Jasminium84
-
Aminnn inşallah.. korkma canım korkma zaten bu teslerin en sonuncusu karanlık ve sessiz bir odaya sokup çeşitli seslere tepki verip vermediğine bakıyorlar.. mesela anahtarlık atıyorlar, kapı çarpıyorlar bebek tepki veriyor mu vermiyor mu ona bakıyolar.. madem evde tepki veriyor bir sıkıntı yoktur korkma. benim meleğim tepki vermiyor çok çok nadir tepki verir gibi oluyor o da o anda tesadüf mü bilemiyorum..Öncelikle geçmiş olsun inşallah dedikleri gibi sıvı doludur. Siz evde farkettiniz mi peki bu durumu bende götürcem bu hafta o teste fakat bizimkisi her sese uyanıyor acayip tepki veriyor. Yinede korktum şimdi. Sizinki tepki veriyrmuydu? Rabbim meleklerimizi korusun inşallah...
öyle bir şey yoktur umarım ama varsa bile erken teşhisten dolayı olumlu şeyler söylemiyorlar mı?
yani bu aya kadar bu kadar test niye? teşhis koyamıyorlar mı?
allahım şifasını versin kuzunun...
hiç anlamıyorum bu işlerden fakat benimde oglum ilk dogdugunda sanırım bu testlerden gecememıstı hatta ası kartındada belırtılmıstı daha sonradan kımse bıze test yaptırın demedı bır daha
fakat sonrasında cok defa gıttık doktora duymasında sorun yok çok şükür ,
sadece doktorun erken dogdugu ıcın boyle dedıgını hatırlıyorum , sızdede erken dogum gıbı bır durum varmı acaba?
Geçmiş olsun bir tanıdıktada sıvı olduğunu çok sonradan farkedip çekmişlerdi umarım sizinkide iyileşir.
inşallah, teşekkür ederim..
Ve günahı süslediler, arsızlığa cesaret, zinaya aşk dediler bir neslin ahlakını işte böyle yediler ...
herkese günaydın.. canım çok ama çok sıkkın..kızım yeni doğduğunda işitme testi yaptılar ancak sonuç negatifti yani geçemedi o yüzden bir hafta sonra tekrar yaptılar yine geçemedi.. ve sonra 2 hafta sonra,1 ay sonra ve daha sonraları defalarca bu test ve daha ileri seviye testler yapıldı ve hiçbirinden geçemiyor.. doktorlar ya kulağında sıvı var o yüzden oluyor ya da %90 oranında işitme kaybı var diyorlar. ama şu anda 3,5 aylık kızım bu kadar zaman kulağındaki su kurumaz mıydı? korkuyorum işitme kaybı olacak diye, tabii Allah beterinden korusun bu halimize de binlerce şükür ama yine korkuyorum işte korkuyorum... bugün yine bir doktora gideceğiz ve ben duyacağım şeylerden çok korkuyorum, kızımın çekeceği sıkıntıyı düşünmekten deliriyorum, o minicik kulaklarına soktukları aletten nefret ediyorum..
geçmiş olsun
biranönce allah bebişini sağlığına kavuştursun
doktorlar haklı dahi olsa
derdiniz çaresiz olmasın
paramparça oldum. rabbim şifa versin inş...
Dua edeceğim canım meleğine. Allah şifasını versin inşallah. Güçlü durun..
Allah'ım şifa versin minik meleğinize.. ve de karşınıza kolay bir tedavi yöntemi çıkarsın inşallah...
herkese günaydın.. canım çok ama çok sıkkın..kızım yeni doğduğunda işitme testi yaptılar ancak sonuç negatifti yani geçemedi o yüzden bir hafta sonra tekrar yaptılar yine geçemedi.. ve sonra 2 hafta sonra,1 ay sonra ve daha sonraları defalarca bu test ve daha ileri seviye testler yapıldı ve hiçbirinden geçemiyor.. doktorlar ya kulağında sıvı var o yüzden oluyor ya da %90 oranında işitme kaybı var diyorlar. ama şu anda 3,5 aylık kızım bu kadar zaman kulağındaki su kurumaz mıydı? korkuyorum işitme kaybı olacak diye, tabii Allah beterinden korusun bu halimize de binlerce şükür ama yine korkuyorum işte korkuyorum... bugün yine bir doktora gideceğiz ve ben duyacağım şeylerden çok korkuyorum, kızımın çekeceği sıkıntıyı düşünmekten deliriyorum, o minicik kulaklarına soktukları aletten nefret ediyorum..
Amin insallah cok tesekkur ederim, Allah razi olsun.Rabbim şifa versin miniğinize dua edicem size inşallah faydası olur
Evet ne yazik ki ciddi bi problemle karsi karsiya oldugumuzun farkindayim..işitma kaybını ciddiye alın.6 ay dan önce tespit edilmesi çok önemli.hacettepe universite hastanesine götürme imkanınız varsa götürün
Allah şifa versin minik kuzuya, umarım herşey yoluna girer zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?