- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.481
- 448
- Konu Sahibi askitotomsu
-
fatiha ve 3 ihlas okudum yasinide yarın okuycam allahın ıznıyle...yuce rabbım babanızın gunahlarını bağışlasın cennetıyle mujdelendırsın...
Allah sana da hayırlı kapılar açsın, gönlündeki hayırlı muradını versin inşallah güzel gönüllü insan
gözlerimi yaşarttınız kızlar
r
1 fatiha 3 ihlas okudum Allah kabul etsin
"inna lillah ve inna ileyhi raciun"
bende babam basta olmak uzere butun olmuslerimizin ruhuna okuyup yolladım canım.
sevgiler
bende 1 fatiha 3 ihlas okudum canımYeni
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN İNŞALLAH
DUALARDA BULUŞALIM İNŞALLAH
bende 1 fatiha 3 ihlas okudum canım
Allah iki dünyada da yüzünüzü güldürsün inşallah5 fatiha , 10 ihlas okudum
Allah razı olsun canım, Allah iki dünya saadeti versin sana ve ailene inşallahbende 1 fatiha 3 ihlas okudum canım , Allah rahmet eylesin..
Allah razı olsun Allah iki dünyada mutlu etsin sizi3 ihlas, 1 fatiha okudum.Allah rahmet eylesin, sizlere sabır versin.
Allah razı olsun amin hepsinin mekanı Cennet olsun inşallahBaşınız saolsun. Mekanı cennet olsun inş. Okudum. Rabbim tüm günahlarını bağışlar kabrini ona cennet bahçesine çevirir inş. Bende 21 gün evvel babamı kaybettim. Tarifi olmayan bir durummuş. Babam içinde dua ederseniz çok mutlu olurum.
Allah razı olsun inşallah canım, Rabbim sizlere hayırlı dünya ve ahiret hayatı nasip etsin inşallahbasın sagolsun mekanı cennet olsun insallah bende okudum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?