• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 Şubat depreminde vefat eden canlarımıza Yasin-i Şerif okuyalım

1 Yasin-i Şerif aldım.
Kalan 3.

Rabbim taksiratlarını affetsin, mekanlarını cennet eylesin, sevenlerine de sabır versin 😔

Allah vefat edenlere rahmetini esirgemesin, geride kalanlara sabrını versin inşallah 🙏 akşam haberlerinde vefat edenlerin mezarı başında ağlayıp dua eden yakınlarını görünce içim sızladı, acılarını hissettiklerini anlamamız mümkün değil, Rabbim hiç kimseye yaşatmasın :( deprem gibi doğal afetlerin yaşanmaması pek mümkün değil ama umarım ve dilerim ki içlerinde yaşayıp yuvamız dediğimiz evlere izin verenlerle yapımında rol alanlar ahlaklı ve vicdanlı olmayı öğrenirler 🙏

Okunan Yasin i şerif 43 tane

Okunan Tebareke Mülk süresi 1 tane

çokça Fatiha suresi okundu

okumak isteyenler tabiki devam edebilir ...

geçen yıl 101 Yasin i şerif okunmuş bu yıl katılım az oldu buna üzüldüm üzücü ne yazık ki ...siteye genel bildirim yolladı konuyla ilgili yönetim sağolsunlar
unutmadık deniyor fakat yazacak çok şey var keşke unutmadık lafının altı doldurulsa... Neyse mevzu uzar 😔😔

şuana kadar Yasin ve diğer duaları okuyan mazeretlerinden dolayi okumayıpta dualarliyla birlik olan bütün arkadaşlarımdan gönlü güzel dili dualı ve duyarlı herkesten Allah razı olsun 💜💚
bu mübarek cuma günün de 3 aylar içindeyiz bu aylar içindeki kandiller hürmetine Rabbim kabul etsin bütün dualarımızı afetler de yangınlarda sellerde vefat edenlerde şehit hükmünde sayıyor mevlam deprem şehitlerimizin ruhuna gitsin ...yattiklari yer nurla dolu cennet bahçelerinde ve peygamberimizin yanın da olsunlar ...Amin

okunan süre ve dualar kendi ölmüslerimizin de ruhuna bağışlayalım inşallah sevabına erişelim...Amin

tekrar Allah razı olsun hepinizden 🤲🤲🤲🤲🌷🌸🌺😊🌻💐🌸💮🏵

Back