- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.482
- 448
- Konu Sahibi askitotomsu
-
selamlar arkadaşlar
bu güzel bölümde benim canım rahmetli babam için bir yasin-i şerif ya da bir fatiha ile üç ihlas suresi okur musunuz lütfen?
çok mutlu edersiniz beni
benim canım babamın buna ihtiyacı var
ben onu çok seviyorum ama insanın elinden dua etmekten daha güzel bir şey gelmiyor
lütfen siz de yardım edin de canım babacım huzur bulsun, Rabbim onun da tüm müminlerin de günahlarını bağışlasın inşallah
duanızı eksik etmeyin arkadaşlar
Allah razı olsun hepinizden
selamlar arkadaşlar
bu güzel bölümde benim canım rahmetli babam için bir yasin-i şerif ya da bir fatiha ile üç ihlas suresi okur musunuz lütfen?
çok mutlu edersiniz beni
ben onu çok seviyorum ama insanın elinden dua etmekten daha güzel bir şey gelmiyor
lütfen siz de yardım edin de canım babacım huzur bulsun, Rabbim onun da tüm müminlerin de günahlarını bağışlasın inşallah
Allah razı olsun hepinizden
Ya bu arada özür dilerim belki vefat etmemiştir ama bi an öle geldi aklıma
basin sagolsun kardesim,benimde babam vefat etti,Rabbim kabirlerini nur mekanlarini cennet eylesin "inna lillah ve inna ileyhi raciun "(şüphesiz biz allah'tan geldik ve o'na döneceğiz)
Rabbim kalanlara sabir ve hayirli uzun ömürler versin..
bende okurum Allah kabul etsin amin
selamlar arkadaşlar
çok mutlu edersiniz beni
lütfen siz de yardım edin de canım babacım huzur bulsun, rabbim onun da tüm müminlerin de günahlarını bağışlasın inşallah
allah razı olsun hepinizden
bir fatiha 3 ihlas okudum canım mekanı cennet olsun amin
Bayramını kutlarım canım mutlu bayramlar
3 ihlas 1 fatiha okudum Allah rahmet eylesin canım
babasını kaybetmiş biri olarak acını çok iyi anlıyorum sana sonsuz sabırlar diliyorum...
baban Allah inancı olan bir kişi idiyse zaten her gün okumaya çalıştığım yasin-i şerifte içerisinde 1 toplu iğnenin ucunun kentrilyonda biri kadar dahi olsa Allah inancını sevgisini taşımış dünyanın neresinde olursa olsun bütün Müslüman kardeşlerime hediye ediyorum eminim baban da bundan nasipleniyordur Allah'ın izniyle AMİN
ben de okudum mekanı cennet olsun inşallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?