Canim arkadaslarim destekcilerim.....

Tatlianne20

Cennet Annesi♥
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2017
14.962
113.757
27
Merhaba arkadaşlar ..
Öncelikle sizden binlerce desteginiz. Içın teşekkür ediyorum yürekden, belki hiç birinizi tanimiyorum. Herkes ayri bir ülkelerden bana destek olup yanimda oldunuz. Ic sesim oldunuz. Hepinizi çok sevdim. Kardeşim ablalarım oldunuz. Böyle bir sitede bizlere yer veren abilerim ablalarima teşekkür ediyorum.
2 gün üst üstte konu açtım. Herşey biran birden bire gelişen birşey hayatınızın değişmesi saniyelik birşey ya. Ne oldum dimiyeceksiniz.
Konumu tekrar anlatıp da uzatmak istemem.
Bilmeyenler tekrar bakabilir ben devam etmek istiyorum... sizlere de acımı paylaştım. Herşeyimi buraya döktüm.. bunuda paylaşmadan geçmiycegim...
Eşim geldi eve bende yüzüne bakmadim oda yanaşmaya çekindi.. ben işlerime devam ettim mutfaklarda oyalandim falan derken.. bu müzik açmış balkon kapali. Dinliyor bende o sırada odama geçerken . Göğüs üstünü kollarını hep kesmis parçalamış kendini.. bunu farkettim ama umursamadim. Sonra baktim kanlar için de kalmış. Dedim acımıyorum sana erkekmisin dedim. Ne bu hal dedim napiyorsun. Beni böylemi kandircaksin dedim. Bitti dedim herşeyi döktüm sustu dinledi.. bana herşeyi de ama bitti deme dedi yemin ediyorum. Seni aldatcak bisi yapmadim. Elim kimsenin eline değmedi. Serefsizim dedi ben amcasinin oglu sevgilisi arkadaşıyla gelmiş zaten kiz bende tanıyorum .kimse onaylamiyor sıkıntılı biri. Bu esimdede araba oldugundan amcasının oglu arabayla kizin yanina gidiyor. Oda arkadaşıyla gelmiş yeminle sadece oturdum. Yanlarinda dedi. Esim benim yanimdada yeğenine benimde başım belaya gircek gitme birak şu kizi diyordu hep tartisiyorlardi. Neyse oturmuşlar esimle numara vermiş verdim dedi ama kizla yemin ederim. Kendimle o manada konusmadim dedi. Bigun sonra dedi bu kizin belalasi bunlara salca olmuş esim sadece konustugum kelime bak bu amcamin oglunun başı belaya gircek. Sende söyle x euzak dursun bizden diye bigun konustum baktim 2ci gun bu esimn konuştuğu kızın belalısı esimj tehtih etmeye başlamış yuvani bozcam nesiniz var falan esim benim isim yok amcanın oglunu sevgilisi. Senin sevdiğinlede isim yok deyip. Esimi tehtih etmeye sıkıştır maya başlamış buda kızı arayip bak yuvam bozulcak basima bela oldunuz. Kızda benim sucum yok bana takıntılı biri dedi. Surekli eşinle tehtit ederim diye beni sıkıştırdılar dedi. Amcasinin oğluyla da kavga etmis suanda küslerdi ama ben nedenini başka sey sanıyordum bundan dolayi dedim. Esimde halen kizlarla konuşuyor farkindaysan dedi ben 2 aydir ne yiyorum ne içiyorum dedi senlede ilgilenemedim. Yuzune bakamadim. Heran bana kumpas kurcaklarindan dedi. Kurtuldum dedi belalilar dedi. Onda beridirde yanasmiyom artik tövbe ettim. Seni kaybetmekden korktum . Dedi yemin ederim bem senin için ilkkez bor kadin için bunlari yaptim. Dedi seni birakamam heleki hataliyim boyle bir boka bulaştım. Ama hep korkuyordum.sana dedi. Hata ettim numara verdim ama bana tuzak kuracaklarını. Düşünemedim zaten. Yengesi eşime kurtar o kızdan diyordu. Bende bitek nasil o konuyu uzak durun dediysem hatta kaynimda varmis. Dediysrm dedi ertesi gün bunu yaptilar bana. Boyle bir neden için. Yuvami bozamam amcasinada oglunada benle takilma artik. Yuvam benimde bozulcak demişti. Ben tabi yine saydirdim. Herseyi annesinin bile bukez yaptığını döktüm ortaya. Engelenen listesindede kadinin kim dedim. Vallahi o eve bir ilaç aldiydi erkekler için anladiniz. Siz sürekli bilgi ederiz diye dedi sipariş verdim bana bilgi vermesinler diyededi aradim kadini gercekten ilac fabrikasinda sekreter kendi telimden. Boyle anlatti. Ben istemiyorum bitti derken sarılıyor ağladı yalvardi artik seni uzecek kimseye ezdirmem sana gecende söz verdim. Istediğimiz gibi tatile. Annenlere heryere gitcen.annemlede zaten konusmustum dedi sen biliyon. Artik kimse ne sana nese bana karismiycaklar. Dedi ben boyle birsey bana ders olmustu tövbe ettim birdaha yanasirsam. Kestirip atma dedi. Ben herseyimi hazırlamıştım ailemi ariycam yapamiyom dicem sen böyle birşeye kimse seni. Sokmaz sonucta. Yaptın görüştün mu görüştün dedim.benim yasadiklarimida koyarsam böyle evlilik sürdürmek istemiyorum.dedim biz iki aile olamadik hiç dedim bizden baska çok kişi karar aliyor.dedim. Beni dışarı zorla çıkartti yalvararak yemek yemeğe. Konustum bitti diyom alışverişe artik sen ne istersen dedi şunu anladim dedi. Seni kaybetmekden korktum onlardan fayda gelmeyeceginj kuzenininde başını belaya sokacagini dedi. Ama birdaha ne buna benzer ne baska senden izinsiz olmayacak evliliğimiz de degisecek. Çocuklarımız olcak.bizim vs vs dedi durdu ama benher sarti her dilime ney varsa doktum bitti istemiyom bana salsanat yapma dedim ağladı. Bile kac saat geldik mesafeliyim ama affettim de demedim. Herseye sozler verdi. Durdu bende bisi diyemedim beni biraz yalniz birak dedim. Tamm dedim affettim. Yapamadim yine anlıyacağınız.

Kuzum Allahima sukur kotu biseyden donmussunuz.
Boyle lafini cekme istedigini yaptir bir kötülük bin nasihattan iyidir akillanmistir insallah esin.keske boyle olmasaydi bu ladar sinir stres uzuntu yasamasaydin keske.Rabbimin imtihani 😔Seni cok sewiyor belli aldatmamista zaten.Affet ama yelkenleri suya indirme sert ol ona karsi bundan sonra kimseyi evine yuwana karistirmiycana soz wermis tutsun bakalim sozunu.

Bence iyi yapmışsın tatliannem. Verdiği sözleri mutlaka tutmasını sağla artık rahatına bak. Bence gerçekten pişman olmuş. Belki artık yapmaz. Allahın hakkı 3 tur derler. Affettigin için de üzülme. Bu onun son şansıydı. Mutlu ol güzel annem. Kimsenin seni uzmesine izin verme.

Hasta da olsa cagirsa da, canin istemedikçe tatile gider gibi olmadıkça Ankaraya gitme. Kayninin ayni sekilde rahatsiz etmesine izin verme. Artık söz verdi ailene de git, tatilini de yap, alışveriş de yap. Sözünden dönecek gibi olursa hala unutamadım unutmaya çalışıyorum sözünde dur diyip geri püskürt.

Seni çok seviyorum iyi ol tatlış annem benim 😍💕

Kendini kesen bi insanla aynı evde yaşamaya devam mı edeceksiniz? Drama queenlik mi desem, attention whore mu desem, role-playing mi desem, ajitasyon mu desem yoksa dümdüz salaklık mı desem bilemedim ama tek bildiğim anormal, yapmacık, aşırıya kaçan ve rahatsız edici bir hareket. Midem bulandı

Devamını okumadim bacım ama kendini kesmesine sasirmadiginiza mi sasirayim
Hala kendini keserek bir seyler ispatlamaya çalışan eşinize mi sasirayim sasirdim.
İnşallah hayirlisi olur hakkınızda
Kendini kesti şok oldum tabi ama konuya girmediği için bende sinirli olduğumdan saydirdim beni ikna etme yasananlar oan uzun tabi kestirmeden anlattiklarim. Sonrasinda pansuman herseyi yaptım tepkim biraz var ama okadar seyler yaşadım içim param parça oldu. Ruh oldum.

Bu korku esinize yeter bence. Bir kac gün tavir yap konusma yine de. Evlilik kolay kurulmuyor, birdaha sanmam ki böyle gizli sakli islere girsin. En azindan aldatıp birsey olmamis gibi davranan yüzsüz piskin kocalardan değil. Ki aldatmamış bana gore.. uzatıp iyice tadiniz kacmasin derim

Bize açıklama yapmak zorunda değilsin ki. Hayat senin hayatın, çekecek olan yine sensin. Herkes bu hayatta kararlarının bedelini ödüyor bir şekilde. İnsanlar bu aldatmaları kabullendikçe sonunun gelmeyeceğini yazdılar sana. İçten içe bunun tekrar yaşanmayacağını söylememizi istiyorsun ama muhtemelen eşin ilk aldatmasında da sana tekrarı yaşanmayacağını söyleyip yalvarmıştır. Affetmen onaylaman demektir, o da sonrakilerde daha dikkatli olacak. Bir tür anlaşma yapıyorsunuz. Söylediklerimi ne kadar ciddiye alırsın bilmem ama ben de çiftlerle çalışan bir psikoloğum. Aldatılma nedeniyle gelen çiftler de oluyor, onlara ayrı bir model uyguluyorum ve buna rağmen başarısızlık oranı yüksek. Terapiden kaynaklı değil, aldatan tarafın iradesizliği yüzünden. Anlatabildim mi? Burada sana yazanlar hayırlısı olsun hakkında deyip geçecek, çekecek olan yine sensin. Ben hayırlısı olsun diyemiyorum, çünkü bu kadar yüzgöz olmanın sonu hayırlı falan değil. Kusura bakma.

Kendini kesen bi insanla aynı evde yaşamaya devam mı edeceksiniz? Drama queenlik mi desem, attention whore mu desem, role-playing mi desem, ajitasyon mu desem yoksa dümdüz salaklık mı desem bilemedim ama tek bildiğim anormal, yapmacık, aşırıya kaçan ve rahatsız edici bir hareket. Midem bulandı
Abart abart. Ne kadar sovcu insanlarsiniz ya. Bazilari ofkesini acisini kendinden cikarir. Yaptigi dogru degil,kendine ofkesinden zarar vermis ama sizin bu midem bulandi msjiniz kadar daha abartı bir yorumda olmazdi zaten.

Cocugumuzu kaybettiğimizden beri normal degildi içine kapanık biri olmaya başlamıştı. Hersey ust üstte geldj.

Kendini kesti şok oldum tabi ama konuya girmediği için bende sinirli olduğumdan saydirdim beni ikna etme yasananlar oan uzun tabi kestirmeden anlattiklarim. Sonrasinda pansuman herseyi yaptım tepkim biraz var ama okadar seyler yaşadım içim param parça oldu. Ruh oldum.
Ben bu şekil kendini kesenleri samimi bulmuyorum 😕

Abart abart. Ne kadar sovcu insanlarsiniz ya. Bazilari ofkesini acisini kendinden cikarir. Yaptigi dogru degil,kendine ofkesinden zarar vermis ama sizin bu midem bulandi msjiniz kadar daha abartı bir yorumda olmazdi zaten.
Siz iyi misiniz, akli melekeleriniz yerinde mi? Bazı insan acısını kendinden çıkartır ve kendisini keser, bu normal bir durum mu?? Bence siz eşinizden duymak istediklerinizi duymuş olduğunuz için kafanız rahat, onlara inanmışsınız. Eşiniz de sizi inandırabildiği için mutlu çünkü şovu işe yaramış. Hayır kocası kendini balkonda kesiyor ona şovcu demiyor gelip bana diyor tövbe tövbe :KK70:

Eline meslegini almaya calis. Bugun o kadar b..ktan sebepten estim gurledim nasil bosanma davasina kadar arastirdim yani. Kii benim babam o kadar kotu bi insan buna ragmen cesaretim var en ufak kavgada adamin yatagina yatamiyorum. Boyle yaparak adin gurursuz arsiz yuzsuz olur. Ya bundan sonra senin dudugu calacak ya da adami gormezden gelip canini sikmiycan.

X