• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri canim annemin sorunu icin yardin :(

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

HUZUR35

iyiyim tabi :p
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
303
99
73
kizlar annem 39 yasinda ama yuzu cok cok kirisik. 110 kilodan 65e dustu sanirim bu yuzden olustu :( ne iyi gelir ne tavsiye edersiniz

canim acik koumak gerkirse olusan kirisiklar oyle kremle falan asla gecmez bundan sonra olusmasin diye cabalasin bence sole yardim etmeye calisayim yeni bir sistem var srf ( soguk radyo frekansi)deniliyor bence iki seans falan bundan yaptirabilr ozelligi kirisik utulume benim de dogum sonrasi gobek vebel bolgem kiris kirst bu sistemle duzeldi hatta seanslar sirasinda yardimci bayan yuze uygulanan bayanlarin resimlerini gsterdi vovvv dem remen 10yas genclesmisler gelelim bundan sonrana cildine anti aging urunker kullansin nemlendiricilerini buna yonluk secsin ben ve dermokozmetik olsun kullanacigi urunler

Radiofrekans uygulamasiyla mucizevi bir degisim yakalicaktir yardimci olurum konuyla ilgili isterseniz

Son düzenleme:
Nature's in enjekte gerektirmeyen dolgusu var onu araştırın canım geçen hafta arkadaşıma aldık alnında kocaman bi ifade izi vardı 1 haftada etkisini göstermeye başladı dermokolojik bi ürünmüş kırışıklıklara da iyi geliyormuş

Back
X