- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.057
Arkadaslar annem 2haftadıs grip öksürük cok hastaydı bi türlü düzelemedi ilaclar şuruplar dün gece cok kötü olmus babam gögüs hastanesi acile götürmûş zatüre demiş dr.yatırdılar cok kötüyüm netten baktım Allahm cok kötü şeyler yazio 60yasinda annem internet tam dogru bilgi vermiyo biliyorum ama elimde degil dr.lar da yarin karar vercekmiş durumuna uzaktaym gurbetteym 1200 km uzaktaym onami yanam annemi göremedigime mi ricam şu ki hic yakininiz zatüre oldumu nasıl bi sürec olumsuzsada söyleyn:-(
Arkadaslar annem 2haftadıs grip öksürük cok hastaydı bi türlü düzelemedi ilaclar şuruplar dün gece cok kötü olmus babam gögüs hastanesi acile götürmûş zatüre demiş dr.yatırdılar cok kötüyüm netten baktım Allahm cok kötü şeyler yazio 60yasinda annem internet tam dogru bilgi vermiyo biliyorum ama elimde degil dr.lar da yarin karar vercekmiş durumuna uzaktaym gurbetteym 1200 km uzaktaym onami yanam annemi göremedigime mi ricam şu ki hic yakininiz zatüre oldumu nasıl bi sürec olumsuzsada söyleyn:-(
Canım dün netten baktım hep kötü yaziyo zaten can sıkici seyleri aksam gördüm agladm gece boyu yorumlarda iyi seylerde duydum ama cok moral oldu ögretmenim okul var 2cocugum var gitmem zor ama tabi riskli seyler duyarsam 1dakika durmam hepinize tesekkürlerCanım Allah yardımcın olsun. Zatürre belli bir yaşta çok tehlikeli. Örnekleri verip canını sıkmak istemiyorum bu tamamen Allah’ın taktiri. Herkeste aynı sonuç verecek diye bir şey yok. Keşke gidebilsen yanına. Gelişmeleri bize de bildir.
Az önce tel de konustm birazcık daha iyiydi sesi dün konusamadk bile nefes alamiodu yorulmuş gibi konusuyordu bugün az daha iyi geldi kanindaki oksijen cok azalmis hava veriyolar rabbim sifa versin
Yok rahatsizligi yani tansiyon hastasi uzun yillar ama iyi tansiyonu ilaclarinı kullaniyo zaten cok sagolun1 hafta çok önemli. Başka rahatsızlığı yoksa çok daha kolay işi.
Uzakta olmak da çok zor. Anlıyorum ben seni.
Allah yardımcınız olsun.
Yok rahatsizligi yani tansiyon hastasi uzun yillar ama iyi tansiyonu ilaclarinı kullaniyo zaten cok sagolun
canım benim annemde 2 ay önce zattürre teşhisiyle hastaneye yattı. bende aynı senin gibi uzaktayım aileme. 15 gün hastanede yoğun bakımda (ağır hastaların olduğu yer değil korkma) yattı. sonra eve oksijen makinası verdiler. atlatana kadar hava alsın sürekli dediler. şuan çok iyi rabbim nazarlardan korusunArkadaslar annem 2haftadıs grip öksürük cok hastaydı bi türlü düzelemedi ilaclar şuruplar dün gece cok kötü olmus babam gögüs hastanesi acile götürmûş zatüre demiş dr.yatırdılar cok kötüyüm netten baktım Allahm cok kötü şeyler yazio 60yasinda annem internet tam dogru bilgi vermiyo biliyorum ama elimde degil dr.lar da yarin karar vercekmiş durumuna uzaktaym gurbetteym 1200 km uzaktaym onami yanam annemi göremedigime mi ricam şu ki hic yakininiz zatüre oldumu nasıl bi sürec olumsuzsada söyleyn:-(
Evet anladımki biraz uzun bi sürec bekliyor sonu iyi olşunda katlanicaz artk daha iyi annem hast.ye gittigi ilk gün gibi asla degıl kandaki oksijen oranı gitgide artiyo iyi olcak inşAllahBenim annemde oldu ve çok zor atlattı başta söyliyeyim.
Ama hiç korkmayın. Şimdi turp gibi.
Annemden hatta akciğer kanserinden bile şüphelendiler evlerden dışarı. Parça aldılar falan. Uzun süre geçmediği için hepimiz korktuk. Bir sürü antibiyotik verdiler ama en etkili olanı kesinlikle ama kesinlikle Keçiboynuzu Pekmezi. Annem bu pekmezden sabah akşam birer kaşıktan tam üç kavanoz bitirdi. Gerçekten çok işe yaradı. Aktardan alıyorduk bizde kavanozu 15 TL mi ne. Doktora kontrole gittiğimizde antibiyotik bitince,annem ben keçiboynuzu pekmezi içiyorum dedi doktoruna. Adam da devam edin içmeye en iyisi o demişti.Birde soğuktan koruyun,sigara dumanından da. Çünkü zatürre kendini tekrar edebilen bir hastalıktır. Dikkatli olun çok. Ama korkmayın sakin olun dua edin. Allah annenize tez vakitte acil şifalar verir inşAllah.
Gecmis olşun canım hep dikkat etmek gerek demekkiGeçmiş olsun, içini ferah tut.. Biraz zorlu süreç ama iyileşecektir.
Ben de zaturre olmuşum, 10-15 gündür griptim, doktora gittim (test ve ciğer filmi çekildi) ağır grip, ilaçları kullan (4 ilaç 1 şurup) 5 gün sonra kontrole gel dedi. Gittim, bu defa tomografi çektiler, maalesef ilaçların faydası olmamış zaturreye çevirmiş. Şu an evde dinlenerek ve iğnelerle tedavim devam ediyor. Yarın tekrar kontrole gideceğim.
İğnelere başladığımdan beri daha iyiyim, eminim annen de kısa sürede toparlanmaya başlayacaktır.
Acil şifalar dilerim