canım annem zatüre olmuş:-(

Canım Allah şifa versin. Köy yerlerinde tarla işiyle ugrasanlar bilir arpa lapası diye bişey yapılıyor o iyi geliyor bronşit zature astım olanlar yapabilir.

Üzülme canım sen hastane kalması daha iyi ..
İyileşme süreci daha hızlı olur daha iyi bakılır .
Geçmiş olsun Allah şifalar versin .

Canım Allah yardımcın olsun. Zatürre belli bir yaşta çok tehlikeli. Örnekleri verip canını sıkmak istemiyorum bu tamamen Allah’ın taktiri. Herkeste aynı sonuç verecek diye bir şey yok. Keşke gidebilsen yanına. Gelişmeleri bize de bildir.

Canım dün netten baktım hep kötü yaziyo zaten can sıkici seyleri aksam gördüm agladm gece boyu yorumlarda iyi seylerde duydum ama cok moral oldu ögretmenim okul var 2cocugum var gitmem zor ama tabi riskli seyler duyarsam 1dakika durmam hepinize tesekkürler

Az önce tel de konustm birazcık daha iyiydi sesi dün konusamadk bile nefes alamiodu yorulmuş gibi konusuyordu bugün az daha iyi geldi kanindaki oksijen cok azalmis hava veriyolar rabbim sifa versin

Az önce tel de konustm birazcık daha iyiydi sesi dün konusamadk bile nefes alamiodu yorulmuş gibi konusuyordu bugün az daha iyi geldi kanindaki oksijen cok azalmis hava veriyolar rabbim sifa versin

1 hafta çok önemli. Başka rahatsızlığı yoksa çok daha kolay işi.

Uzakta olmak da çok zor. Anlıyorum ben seni.

Allah yardımcınız olsun.

1 hafta çok önemli. Başka rahatsızlığı yoksa çok daha kolay işi.

Uzakta olmak da çok zor. Anlıyorum ben seni.

Allah yardımcınız olsun.
Yok rahatsizligi yani tansiyon hastasi uzun yillar ama iyi tansiyonu ilaclarinı kullaniyo zaten cok sagolun

Yok rahatsizligi yani tansiyon hastasi uzun yillar ama iyi tansiyonu ilaclarinı kullaniyo zaten cok sagolun

Başka rahatsızlığı derken Allah korusun böbrek yetmezliği, karaciğer falan.. bunlar hep birbirine bağlı ya. Hastane denen illet birini düzeltmeye çalışırken diğerini mahveder, sonrasında çoklu organ yetmezliği bahane olur. Zatürre de adı. Ama başka rahatsızlığı yokmuş çok şükür.

Benim annemde oldu ve çok zor atlattı başta söyliyeyim.

Ama hiç korkmayın. Şimdi turp gibi.

Annemden hatta akciğer kanserinden bile şüphelendiler evlerden dışarı. Parça aldılar falan. Uzun süre geçmediği için hepimiz korktuk. Bir sürü antibiyotik verdiler ama en etkili olanı kesinlikle ama kesinlikle Keçiboynuzu Pekmezi. Annem bu pekmezden sabah akşam birer kaşıktan tam üç kavanoz bitirdi. Gerçekten çok işe yaradı. Aktardan alıyorduk bizde kavanozu 15 TL mi ne. Doktora kontrole gittiğimizde antibiyotik bitince,annem ben keçiboynuzu pekmezi içiyorum dedi doktoruna. Adam da devam edin içmeye en iyisi o demişti.Birde soğuktan koruyun,sigara dumanından da. Çünkü zatürre kendini tekrar edebilen bir hastalıktır. Dikkatli olun çok. Ama korkmayın sakin olun dua edin. Allah annenize tez vakitte acil şifalar verir inşAllah.

Geçmiş olsun tez zamanda Rabbim şifasını verir inşallah.

Benim anneme de zature baslangıcı demişti doktorlar ilaçlarla atlattı şükürler olsun ilk olduğu dönemlerde çok korkmuştum yastıktan başını kaldıramıyordu anlayabiliyorum sizi ama ilaçlarını kullansın aksatmasın sigaralı ortamlardan uzak dursun lütfen tetikliyor çünkü

cnm benim eşim küçük çocukken zatüre atlatmış merak etme düzelir Allahın izniyle inşallah

yanına gitme görme şansın varsa git bence yaş ilerleyince bazen tedavi zorlaşıyor
geçmiş olsun

canım benim annemde 2 ay önce zattürre teşhisiyle hastaneye yattı. bende aynı senin gibi uzaktayım aileme. 15 gün hastanede yoğun bakımda (ağır hastaların olduğu yer değil korkma) yattı. sonra eve oksijen makinası verdiler. atlatana kadar hava alsın sürekli dediler. şuan çok iyi rabbim nazarlardan korusun eve gelince çok dikkat etsin. ben uzaktayım çok ilgilenemedim ama sürekli aradım sordum. her gece ballı süt içsin. birde sigaralı ortamdan uzak dursun mutlaka

Geçmiş olsun, içini ferah tut.. Biraz zorlu süreç ama iyileşecektir.
Ben de zaturre olmuşum, 10-15 gündür griptim, doktora gittim (test ve ciğer filmi çekildi) ağır grip, ilaçları kullan (4 ilaç 1 şurup) 5 gün sonra kontrole gel dedi. Gittim, bu defa tomografi çektiler, maalesef ilaçların faydası olmamış zaturreye çevirmiş. Şu an evde dinlenerek ve iğnelerle tedavim devam ediyor. Yarın tekrar kontrole gideceğim.
İğnelere başladığımdan beri daha iyiyim, eminim annen de kısa sürede toparlanmaya başlayacaktır.
Acil şifalar dilerim

Evet anladımki biraz uzun bi sürec bekliyor sonu iyi olşunda katlanicaz artk daha iyi annem hast.ye gittigi ilk gün gibi asla degıl kandaki oksijen oranı gitgide artiyo iyi olcak inşAllah

Gecmis olşun canım hep dikkat etmek gerek demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…