Üzülme canım benimde kızım oldu zatürre 3 yaşında hemde yazın oldu hazirandı ramazandan önce bronşiti iyi tedavi edilmeyince zatürreye çevirdi şimdi tehlikeli olan bu zatürrenin bide mikrobu var bildiğim kadarıyla doktor anlatmıştı bana o sizinkide sanırım öksürük ve gripden çevirme korkmayın Allah şifasını versin inş doğru anlatmışımdırArkadaslar annem 2haftadıs grip öksürük cok hastaydı bi türlü düzelemedi ilaclar şuruplar dün gece cok kötü olmus babam gögüs hastanesi acile götürmûş zatüre demiş dr.yatırdılar cok kötüyüm netten baktım Allahm cok kötü şeyler yazio 60yasinda annem internet tam dogru bilgi vermiyo biliyorum ama elimde degil dr.lar da yarin karar vercekmiş durumuna uzaktaym gurbetteym 1200 km uzaktaym onami yanam annemi göremedigime mi ricam şu ki hic yakininiz zatüre oldumu nasıl bi sürec olumsuzsada söyleyn:-(
Evet iki cesit zature varmis.biri benim gibi halk arasinda oaln,digeri ise kotusu..Üzülme canım benimde kızım oldu zatürre 3 yaşında hemde yazın oldu hazirandı ramazandan önce bronşiti iyi tedavi edilmeyince zatürreye çevirdi şimdi tehlikeli olan bu zatürrenin bide mikrobu var bildiğim kadarıyla doktor anlatmıştı bana o sizinkide sanırım öksürük ve gripden çevirme korkmayın Allah şifasını versin inş doğru anlatmışımdır
Arkadaslar annem 2haftadıs grip öksürük cok hastaydı bi türlü düzelemedi ilaclar şuruplar dün gece cok kötü olmus babam gögüs hastanesi acile götürmûş zatüre demiş dr.yatırdılar cok kötüyüm netten baktım Allahm cok kötü şeyler yazio 60yasinda annem internet tam dogru bilgi vermiyo biliyorum ama elimde degil dr.lar da yarin karar vercekmiş durumuna uzaktaym gurbetteym 1200 km uzaktaym onami yanam annemi göremedigime mi ricam şu ki hic yakininiz zatüre oldumu nasıl bi sürec olumsuzsada söyleyn:-(
Allah korusun geçer arkadaşım üzülmeEvet iki cesit zature varmis.biri benim gibi halk arasinda oaln,digeri ise kotusu..
Geçmiş olsun.Arkadaslar annem 2haftadıs grip öksürük cok hastaydı bi türlü düzelemedi ilaclar şuruplar dün gece cok kötü olmus babam gögüs hastanesi acile götürmûş zatüre demiş dr.yatırdılar cok kötüyüm netten baktım Allahm cok kötü şeyler yazio 60yasinda annem internet tam dogru bilgi vermiyo biliyorum ama elimde degil dr.lar da yarin karar vercekmiş durumuna uzaktaym gurbetteym 1200 km uzaktaym onami yanam annemi göremedigime mi ricam şu ki hic yakininiz zatüre oldumu nasıl bi sürec olumsuzsada söyleyn:-(
benim kızım da geçen yıl 3 yaşındayken zatürre oldu,basit bir soğuk algınlığından sonra oldu,doktor bağışıklık sistemi zayıfken zatürre mikrobuna denk gelmiş demişti,hollandada yaşıyorduk geçen yıl,hastahaneye bile yatırmadılar,antibiyotik ile kısa sürede iyileşmişti,hatta doktor verdiğim antibiyotikle ateşi düşmeyebilir,o zman farklı bir ilaç deneriz demişti ki çok şükür gerek kalmadı, ama teşhis edilmesi gerçekten zor grip ile soğuk algınlığı ile karıştırılıyor bizimki kan testinde çıkmıştı, ,, çok geçmiş olsunGeçmiş olsun.
Arkadaslar annem 2haftadıs grip öksürük cok hastaydı bi türlü düzelemedi ilaclar şuruplar dün gece cok kötü olmus babam gögüs hastanesi acile götürmûş zatüre demiş dr.yatırdılar cok kötüyüm netten baktım Allahm cok kötü şeyler yazio 60yasinda annem internet tam dogru bilgi vermiyo biliyorum ama elimde degil dr.lar da yarin karar vercekmiş durumuna uzaktaym gurbetteym 1200 km uzaktaym onami yanam annemi göremedigime mi ricam şu ki hic yakininiz zatüre oldumu nasıl bi sürec olumsuzsada söyleyn:-(