Canım Ailem - Atv

Hayır ama senaryo gereği görmezden gelemiyorum.Nekadar dizide
olsa orada yaşanılanlar bir çokinsana örnek oluyor.ışsiz güçsüz
kendine bile bakamazken bir başkasına bakabileceğini düşünmüyorum.
Fikrimi dile getirmiştim sadece.Siz Ali'yi çok sevmişsiniz galiba...............
Sonuçta burası bir paylasşım yeri okadar...............

anaaa kızlar niye tartışıysunuz?:smiley-cool:arzuca doğru diyosun anacığım ama birçok insanın aşktan gözü kör oluyorsengözlerimebaksanab bu durumlarda ve işi gücü görmüyor bu da hayatın bir gerçeği değil mi?Ali ama dost olarak süper bir karakter ve çok iyi niyetli gerçekten:hooray: aslında böyle insanlar kalmadı başın sıkıştığında gerçekten yanında olacağını bildiğin!....:1no2:

Evet canım doğru söylüyorsun.Ali,de dizideki herkes de
dost canlısı ve canayakın.Onun için seyrediyoruz zaten,
bizim içimizden olduklarından...........................

tartışma amaçlı söylemedim canım.. takıldım sadece.. tabiki dizilerin kaliteli olması için gerçek hayata daha uygun olması lazım ancak o şekilde düşündüğümüzde dizide daha birçok çarpıklıklar var....
mesela halim çok abartılı bir karakter... kenan da öyle.... anne kuzusu... bi de nişanlısının hastalığının kendine bulaşacağını sanması da saçmaydı.. hatta orda şöyle bir eleştiri yapmıştım.. başka hastane yokmuş gibi gitti nişanlısının çalıştığı hastanede test oldu ve sonuçta yakalandı tabiki...

yani haklısın ama o kalitede bir dizi bizde çok zor tatlım maalesef
....

ay ben ordak feride karakterine bitiyorum ya o nasıl candan nasıl içten bir oyuncudur öyle nasıl güzel rol yapıyora.s
çok seviyorum bu diziyi çok candanlar çok çabuk benimsedim onları seyirciye çok yakınlar hır gür pat küt yok :1rolleyes:

herkes bu diziyi aynı nedenler izliyor zaten...hepsi çok başarılı....umartız bu sakin ve huzur veren birzleri mutlu eden dizimiz...vahşi ve entirka dolu dizilerin gazabına uğramaz....izleyelim izletelim...

Saamiim seenii ööldüürüürüüm! hihoyyyt

Hayırdır inşallaaaaah ...... hayırdır inşallaaaah :)))

Bir replik bir insana bu kadar mı yakışır...
dizi sırasında dört gözle bunları söylesin diye bekleyen bir tipim :sm_cool:

Yaşasın bugün Canım Ailem günü :roflol:
Eşimle salı günlerini iple çekiyoruz, dizimizi izlemek için kuruluyoruz salona :1rolleyes:

Biz ailecek bayılıyoruz bu diziye, eşimle ortak sevdiğimiz dizi pek yoktur ama bu dizi için salı akşamlarını resmen iple çekiyoruz, çok şekerler, çok sıcaklar. Devamı gelsin, bir sezonda bitmesin bu dizi.

Biz ailecek bayılıyoruz bu diziye, eşimle ortak sevdiğimiz dizi pek yoktur ama bu dizi için salı akşamlarını resmen iple çekiyoruz, çok şekerler, çok sıcaklar. Devamı gelsin, bir sezonda bitmesin bu dizi.

evet hepsi çok sıcaklar ve daha da güzelleşiyor dizi sanki!a.s

kaçıcaklar galiba.... ama allahtan halim görmemiş. ferideye de çok üzüldüm yaa noldu suratı öyle... sevdiği adam için nelere katlanıyor kadın valla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…