- 9 Ekim 2008
- 8.222
- 9
- 48
-
- Konu Sahibi mucizem5322
çok güzel bir bölümdü bence dünkü, izlemekten çok zevk aldım, olaylar hızlı gelişiyor...
evet bencedea.s!olayların sündürülmeden akıcı gelişmesi çok güzel baymıyor!...:lepi:
adrenalin de vardı :teytey:
ya sinir oldum sen evden kaçıyorsun sahildemi buluşursun of ya
bence de sinir bozucu.. hem de evlerine çok yakın bi yerde buluşuyolar.. kavgaları da çok saçma olmaya başladı.. hem nüfus cüzdanı olmasa da kaç git kardeşim...kayıp ilanı verirsin .. ama dizi tabi bu .. çok gerçekçi olması beklenemez...
Ya bu seyhanın göz makyajını kim yapıyorsa boşuna para veriyorlar o makyöze.
Aliye nedense bir antipatim var gıcık oluyorum çocuğa.
Şimdi Seyhan artık rahat,rahat Ali'ye gidebilir.Ablası kızınca onu kovdu gibi oldu...........................
Meliha Samim'e kızınca dizi kızışıyor ya ondandır..............................
ben meliha' yı anlamadım yaa...gitti Samim'e kızdı senin kızkardeşinden haberi yok onun Ali'den nasıl haberi olsun yaa...sanki sadece Ali aldattı ....bu kısım saçma geldi bana....
evet bencede çok kötü ve önyargılı davrandı adama:1no2: çok haksızlık ediyor ani çıkışlarıyla!sonradan da pişman oluyor!çok fazla tepki verdiler zamanında aşkı yaşamış kişiler olarak!fisfisfisaşk bu yani nerden çıkacağı belli olmaz ve insan kalbine hükmedemez genelde!samim ali'ye de haksızlık etti o sinirle!...:1no2:
ayrılmasaydı aldatmış olacaktı ama kabullenemiyorlar ali yüzünden ayrıldığı için!a.sbirara ampül yanacak kafalarında sanırımfisfisfis ama ne zaman bilemiyorum!feride anlamaya başladı bence başta suçladı ama!...