Canım Ailem - Atv

ya sinir oldum sen evden kaçıyorsun sahildemi buluşursun of ya

bence de sinir bozucu.. hem de evlerine çok yakın bi yerde buluşuyolar.. kavgaları da çok saçma olmaya başladı.. hem nüfus cüzdanı olmasa da kaç git kardeşim...kayıp ilanı verirsin .. ama dizi tabi bu .. çok gerçekçi olması beklenemez...

öylede daha mantıklı bişey gelebilirsen çamaşır alıyorsun evden kaçıyorsun sonra nedense çantanın büyüklüğü felanda anlaşılmıyor gündüz gündüz nereye gideceklerse,zavallı seyhanı kimse anlamıyor,of sıkıldım

Ya bu seyhanın göz makyajını kim yapıyorsa boşuna para veriyorlar o makyöze.
Aliye nedense bir antipatim var gıcık oluyorum çocuğa.

Şimdi Seyhan artık rahat,rahat Ali'ye gidebilir.Ablası kızınca onu kovdu gibi oldu...........................

ben meliha' yı anlamadım yaa...gitti Samim'e kızdı senin kızkardeşinden haberi yok onun Ali'den nasıl haberi olsun yaa...sanki sadece Ali aldattı ....bu kısım saçma geldi bana....

Evet doğru,Samim yine çok kırıldı Meliha tarafından,Çünkü önyargılı davrandı Meliha.........................

ben meliha' yı anlamadım yaa...gitti Samim'e kızdı senin kızkardeşinden haberi yok onun Ali'den nasıl haberi olsun yaa...sanki sadece Ali aldattı ....bu kısım saçma geldi bana....

evet bencede çok kötü ve önyargılı davrandı adama:1no2: çok haksızlık ediyor ani çıkışlarıyla!sonradan da pişman oluyor!çok fazla tepki verdiler zamanında aşkı yaşamış kişiler olarak!fisfisfisaşk bu yani nerden çıkacağı belli olmaz ve insan kalbine hükmedemez genelde!samim ali'ye de haksızlık etti o sinirle!...:1no2:

ben de bunu niye bu kadar namus meselasi haline getirdi anlamadım. kız ayrılmıştı sonuçta.gamyoncuiremsu

ayrılmasaydı aldatmış olacaktı ama kabullenemiyorlar ali yüzünden ayrıldığı için!a.sbirara ampül yanacak kafalarında sanırımfisfisfis ama ne zaman bilemiyorum!feride anlamaya başladı bence başta suçladı ama!...

aynen ,feride sakinledi demekki soğukkanlı düşünmeye başlayacakka.s

Seyhan da artık rahatça Ali ile görüşebilir.Artık herkes biliyor.Oh be....rahatladık......................

neden bilmiyorum ali hiç hoş değil ya pis gibi geliyor bana,üzeri başıda düzgün değil,ya aşık olunacak bi halide yok,madem sacın uzun bakım yap gıcık bişey,seyhana yakışmıyor,bu arada evet ya meliha önce kendi kardşeine baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…