Canım Ailem - Atv

evet ya artık hırsız bulunsun yiğit'in de günahını almasınlarwa.s!bende kızın itiraf etmesini bekledim ama söylemedi bencil şımarık!....

evet ya artık hırsız bulunsun yiğit'in de günahını almasınlarwa.s!bende kızın itiraf etmesini bekledim ama söylemedi bencil şımarık!....

bi de ben şuna kızıyorum.. yiğitle kardeşi o akşam orda öteki çocuğun da olduğunu biliyolar ancak dayılarına falan bişey demediler onun hakkında.. bi konuşsalar ortaya çıkcak zaten... klava:

süperdiiii genee.. sonu güzel bitti.. ama daha konuşulmamış şeyler var.. ahsen meselesi açılmadı hiç... ben diyorum: bu dizideki insanlar arasında iletişim problemi var...

bencede cokk güzeldii
sonu harikaydıı
benim biri grcek die ödüm koptu vala :roflol:

süperdiiii genee.. sonu güzel bitti.. ama daha konuşulmamış şeyler var.. ahsen meselesi açılmadı hiç... ben diyorum: bu dizideki insanlar arasında iletişim problemi var...

sonunu kaçırdım benim kız yüzünden nasıl bitti?:sm_confused:

sonu çok hoştuuu
ama ben dedim yaa halim görcek ya meloşlar
amagören olmadıı
izleyin kesinn :))
olmadı özetinde gösterir zaten

yani tabi kii çok mantıklı değil
gerçekte olsa..bırak alkışlamayı taşlamasalar ii..
bi de trafigide tıkadılar ki..
ama dizi işte :)

Bence Ali ile Seyhan'ın beraberlikleri uzun sürmeyecek.
Ali'nin işi gücü yok.Parasız nereye kadar?

eee gerçekte romantizim öldüğü için dizilerde idare ediyoz canım.. napalım işte.. gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

Bence Ali ile Seyhan'ın beraberlikleri uzun sürmeyecek.
Ali'nin işi gücü yok.Parasız nereye kadar?

güvercin niye kız filmlerde gerçek hayattan esinlenerek yapılıyo!a.svardır biryerlerde romantizm ya olmaz mı?:1rolleyes:
arzuca o kadar mantığa dayalı bir ilişki değil onlarınkiŞeniz iş güç bulacak bence ali yürütecekler ama arada fırtınalar olacaktır tabi ki!...a.s

Evet mantığa dayalı olmadığı için biter diyorum ya
Sadece aşk duygusunu vurguluyorlar.
Ali de iş bulsa çok iyi olur bence...........

ali istese çok rahat iş bulur bence.. ama bi düzen oturtamadı zavallım... önce ahsen şimdi de seyhan çocuğun hayatını alt üst ediyolar... ha bi de samim in kumar borcunu ödedi ya ilk bölümlerde... bütün birikimini verdi adama......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…