Canım Ailem - Atv

bence halim evlenene kadar iyi evlendikten sonra sopayı :eek:klava:gösterenlerden!yani karamanın koyunu sonra çıkar oyunu ve seyhan ona göre değil!ali uçarı değil çok duygusal bir karakter bence!....:çok üzgünüm:

evet canım , baya bir duygusal ama aynı zamanda maceracı biri.. uçarı derken onu kastetmiştim.. halim de sopa göstermez ama bence onunla evlenince çok tekdüze bir hayatları olurdu...

ayy sormayın yaaa seyhan da çok donuk bi karakter zaten halimide, aliden önce sevdiğini düşünmüyorum ablasının aralarında mutlu evliliği yapacak kişi olarak göstermesinden kendini kurbanlık koyun gibi hissediyo izlenimini yarattı bende

ne olursa olsun nikaha kadar konuşmaya çalışmalıydı nikah masasına kadar aklı neredeydi yazık oldu halime yazık alide zaten aşk yarası çekiyodu seyhanda tuz biber oldu üstüne ben beğenmiyoruz aman aman iki erkeğin aşık olacağı bir tip değil zaten feride benim favorim

kız verilen rolü oynuyor ne yapsın?:sm_confused:aliden öncede sevmiyordu zaten halimi ablaları onayladığı için evlenecekti ve ablasını hayal kırıklığına uğratmamak için!ayrıca gerçek hayatta seyhan gerçekten çok çekici bir kız! a.skaç kişi aşık oldu bilmem ama :sm_confused:sadece gözleri rahatsız olduğu için yorgunluğun da etkisiyle çökmüş biraz!...

evet canım , baya bir duygusal ama aynı zamanda maceracı biri.. uçarı derken onu kastetmiştim.. halim de sopa göstermez ama bence onunla evlenince çok tekdüze bir hayatları olurdu...

bilemiyorum bakalım halim ne tepki verecek ve nasıl davranacak bundan sonra?:uhm:ali gibiler bence hayatlarını uçarı yaşayıp aradıklarını bulduktan sonra tam olarak karşısındaki insana bağlı kalan tiplerdena.s ama halim gibiler gerçek hayatta da güvenilir gelmiyor bana köprüyü geçene kadar hesabı!....:1no2:

Dün Halimin durumuna çok üzüldüm. O heyecanına, o coşkusuna karşılık; ruh gibi
buz gibi bir gelin. Gerçi şu da var, diyelim ki evlendiler; o evlilikte ne kadar mutlu
olunurdu? ama bu kadar son dakikaya bırakmadan. Alinin yanından döndüğünde
açıklamalıydı Seyhan herşeyi. Ali de çok sevindi bakalım şimdi ne olacak.
Birde bu diziyi biz sonradan izlemeye başladık. O yüzden kaçırdığımız şeyler
olmuş. Ali neden eski nişanlısına bu kadar tepkili? izleyen arkadaşlarımız varsaa
paylaşırlarsa çok sevinrim. Benim dizideki favorim Feride.

Dün Halimin durumuna çok üzüldüm. O heyecanına, o coşkusuna karşılık; ruh gibi
buz gibi bir gelin. Gerçi şu da var, diyelim ki evlendiler; o evlilikte ne kadar mutlu
olunurdu? ama bu kadar son dakikaya bırakmadan. Alinin yanından döndüğünde
açıklamalıydı Seyhan herşeyi. Ali de çok sevindi bakalım şimdi ne olacak.
Birde bu diziyi biz sonradan izlemeye başladık. O yüzden kaçırdığımız şeyler
olmuş. Ali neden eski nişanlısına bu kadar tepkili? izleyen arkadaşlarımız varsaa
paylaşırlarsa çok sevinrim. Benim dizideki favorim Feride.

alinin en yakın arkadaşıyla birlikte aldattılar aliyi:eek:klava: sonra da yüzlü yüzlü aliyle barışmak için uğraşıyor!...

Kızlar aslında Seyhan nikahtan önce ablasına Halim'e falan herşeyi anlatacaktı taki Ali'yi aradığında telefona eski sevgilisi mi nişanlısı mı her neyi ise o çıkana kadar . . . Orada Ali'nin gelip geçici hevesi olduğunu zannetti kanımca şakkıdı

Ayy kızlar çok seviyorum bu diziyi ama bu haftaki bölümünü izleyemedim artık tekrarını izleyeceğim.
Evlendiler mi :icecream:
Biri bana özet geçebilir mi

evlenmediler canım, nikahtan önce gelin odasında otururken vazgeçti hatun, şu anda da tekrarı var zaten atvde :)

telefonda o yüzsüz eski sevgili banyoda demişti seyhan yıkılmıştı,sonra aliyle konustular mı,buna ragmen mi vazgeçti,seyredemedim hepsini?

halime yazık oldu çok seviyodu seyhanı seyhanada şaşıyorum madem sevmiyodu bu kadar ilerletmeseydi ali yokkende başta ilgisizdi halime karşı seyhan

seyhana da hak vermek lazım...
halim kendisine aşık olup her istediğini yapınca aşk böyle bi şey şimdi benim de bunu seviyor olmam lazım diye düşünüyordu. ne zamanki ali yi gördü ona aşık oldu o zaman anladıki halime duyduğu aşk değilmiş...

Halime yazık oldu ama, seyhan doğru olanı yaptı bence..
Şimdi Ali ile buluşurmu, halime nasıl anlatcaklar, çok merak ediyorum..
Samimin durunun ailesinde çıkışıda çok süperdi, geç kalmıştı ama sonunda tavrını koydu
Dizi gün geçtikçe iyiye gidiyor, raytinglerde bu hafta birinci paylaşmak istedim..

NO PROGRAM ADI KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 CANIM AILEM ATV 12,11% 30,07%
2 KUCUK KADINLAR. KAND 10,85% 26,99%
3 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER STAR 8,55% 25,67%
4 CANIM AILEM (OZET) ATV 7,23% 19,59%
5 KUCUK KADINLAR. (OZET) KAND

ama şu yüzük olayını 2 bölümdür ortaya çıkaramadılar... bence bu bölümde hırsız ortaya çıkması gerek artık... bi hırsızlık olayını 3 bölümden fazla işlemeleri saçma olur...

Bence Seyahan Ali'ylede mutlu
olamaz.Ali'nin işi gücü yokki.

Aşk bittiğinde maddiyat ortaya
çıkacak.

bu bölümm idare ederdii cok bayılmadım amaa
ferideyi cok seviyorumm ben yaa bi de meloşuu
halime yazık oldu yaaa garibimm
ama dogru olanı yaptıı iiki evlenmedii
bakalım nolcak şimdi

X