Canım Ailem - Atv

çok tatlılar... melihanın babası da çok tatlı olmuş onuda beğendim ....böyle içim ısınıyorr yaa izlerken samim ile melihayı.....ama seyhana da biraz sniri oluyorum artık ..halim tamam çok harika bir ideğil ama kaybetme korkusu yaşıyor ve dürüstçe konuşulmayı hakediyor....şutarafagitti

Ayy dünkü bölüm çok güzeldi.. Dizi git gide güzelleşiyor..Melihanın babasının gelmesi ve otlede çalışmaları süpper olcak..
Ben bu diziyi eski den olan Şaşıfelek çıkmazı, mahallenin muhtarları ve ikinci bahar gibi, aile dizilerine benzetiyorum..Oyuncuları çok doğal geliyor bana umarım bozulmaz..

bencede seyhan çok pısırık davranıyor!feride'de şu saflığı atsa ya biraz üstünden!

Arkadaşlar; ben sonradan izlemeye başladım bu diziyi. Acaba baştan Seyhan Halim le nasıl nişanlandı?CADIARZU
zorla falan mı merak ettim. Hani şimdi Aliye yakınlık duyuyor ya o yüzden. Bilen varsa yazarsa çok sevinirim.

yok anacım bunlar yıllardrı berabermiş zaten.ve nişanlandlar.insan izlerken masum geliyor ama,nişanlı kız gidiyor başkasını öpüyor ....bi de o seyhana nasıl makyaj yapıyolar ya,göz altları şiş şiş.

Bende sırf Meliha için izliyorum diziyi.Çok sempatik bir bayan konuşması şivesi hareketleri çok hoşuma gidiyo.Güzel bir dizi ama izlediğim diğer dizi ile çakışıyo yaa üffsenağlama

Teşekkürler. Bana garip geldi hani nişanlısı onun için o kadar emek verirken;
kalkıp Aliye yakınlaşması , sanki zorla evlecenek gibi duruyor.
o yüzden merak ettim. Zaten son 3 bölüm izledim
ama mutlaka takip edeceğim çok sıcak güzel bir dizi. Makyaj konusunda
haklısınız benim de dikkatimi çekti. Belki farkedip düzeltirler.

seyhan mantıklı hareket etmek istiyorbenneyaptımki ablası melihanın etkisinde kalıyor çünkü ablası nişanlandığı kişiyi onaylıyor ve geçmişte terk edilmenin acısını 20 sene yaşamış :a015:unutamamış bunlardan seyhan çok etkilenerek nişanlanıyor ve sesini çıkaramıyor! ali'ye de aşık oluyor duyguları ve mantığı arasında kalıyor!:uhm:ayrıca bizzat gözaltlarındaki morlukların çok kötü göründüğünü ve durumu düzeltmesini söylemeye çalışacağım:1no2: gerçekten kötü duruyor!...

ayyy ben hepsini seviyom... hayırdır inşallah, hayırdır inşallah :roflol:

samim i, melihayı, pehlivanı(koca yanak, pammık), eda ve diğer oğlanın aşkı, aliyle seyhanın aşkı..... hepsi çok hoş, çok samimi...

Ya ben de lens taktığıbölümü daha şimdi tekrar olarak izledim. Ama çoook gıcık oldum ya Seyhanla Ali olayına klava:
yazık değil mi nişanlısına ne günağı var ki onun :çok üzgünüm:

Üzülürüm ben kıyamam bööle şeyee, madem sevmiodu nolursa olsun hiiiç nişanlanmayacaktı olmadı olmadı...yasakkelime

Halim gıcık mıcık ama haketmediği şeyler yaşıyor.
Seyhanın genel müdür olması hoş olmadı, hiç müdür gibi bir ağırlığı yok.
Alinin final konuşması ise süperdi.

çok seviyorum bu diziyi ben ya...inşallah raiting uğruna bozmazlar bu samimiyeti...atv dizilerinin başına gelenler malum yani... bunu bizim evin halleri dizisinin başına gelenlerden çok iyi biliyoruz yani...kestirip attılar ...

"samim seni öldürürüm"kaydirigubbakcemile3 bayılıyorum bu diziye yaaaa hele dayım bu dizinin fanatigi oglu olcak "adını samim koycam" diye tutturduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…