Canım Ailem - Atv

aşk için ölmeli aşk o zaman aşk!:asigim:eek:lmadı yolundan dönmek olmadı:1no2: biraz cesur olmalı insan! karşısındaki insanı sevmiyorsa ona da haksızlık etmeden bitirmeli herşeyi!:kızgın: ali ve seyhan huuu kendinize gelin artık yaaa!....

bende çok üzüldüm halime ya
tamam kız sevmiyordu falan ama
halimede haksızlık yaptı bence
buğündemi bitirmemesi
gerek diye düşünüyorum.

alide pek mutlu bu habere.

evet yaa düğün günü..

ya şarkıya bittimm benn
cok güzell yaa

yapma yapmaa bunu bana yapmaa

halim için ben de üzüldüm ama evlenseler di daha çok üzülürdüm halim e .. çünkü o zaman çok acımasızca olurdu.. aşk böyle bişey işte... herkes için hayal kırıklığı... evlenselerdi üçü de üzülecekti.. ali ile seyhan biraraya gelirse sadece halim üzülecek... ayyy ne biçim bir problem yaaaaa....

zararın neresinden dönülürse kardır bence....

istemeyerek yapılan bir evlilik en ufak bir rüzgarda yıkılır ...

sonrası daha acı oluyor...

pişmanlıklar...

pişmanlıklar....

ve pişmanlıklar...

gerçekten çok karmaşık
evlense birtürlü evlenmese birtürlü
hayatta böyle işte
ne iyi nekötü bazen tam anlamıyla bilemiyoruz.

Ben Seyhan'a çok kızdım yaa.
Çok önceden yapması lazımdı bunu , Ali ile öpüştüğünde gidip ayrılması lazımdı..

zararın neresinden dönülürse kardır bence....

istemeyerek yapılan bir evlilik en ufak bir rüzgarda yıkılır ...

sonrası daha acı oluyor...

pişmanlıklar...

pişmanlıklar....

ve pişmanlıklar...

daha önce bitirmesi gerekiyordu ama katılıyorum a.szararın neresinden dönersen kardır!...

halim iyi bir insan ama nedense seyhan ona bikaç beden büyükmüş gibi duruyor.. çok oturaklı bir tip değil.. çok saf , seyhanı çok seviyor ama ona aşkı tam olarak tattıramıyor...
aynen dediğiniz gibi gerçek hayatta çok rastlanılan bir durum... evlenilecek erkek ve uçarı tipli erkek... ama uçarı olana aşık olunur genelde ......

ayy sormayın yaaa seyhan da çok donuk bi karakter zaten halimide, aliden önce sevdiğini düşünmüyorum ablasının aralarında mutlu evliliği yapacak kişi olarak göstermesinden kendini kurbanlık koyun gibi hissediyo izlenimini yarattı bende

ne olursa olsun nikaha kadar konuşmaya çalışmalıydı nikah masasına kadar aklı neredeydi yazık oldu halime yazık alide zaten aşk yarası çekiyodu seyhanda tuz biber oldu üstüne ben beğenmiyoruz aman aman iki erkeğin aşık olacağı bir tip değil zaten feride benim favorim

halim iyi bir insan ama nedense seyhan ona bikaç beden büyükmüş gibi duruyor.. çok oturaklı bir tip değil.. çok saf , seyhanı çok seviyor ama ona aşkı tam olarak tattıramıyor...
aynen dediğiniz gibi gerçek hayatta çok rastlanılan bir durum... evlenilecek erkek ve uçarı tipli erkek... ama uçarı olana aşık olunur genelde ......

bence halim evlenene kadar iyi evlendikten sonra sopayı :eek:klava:gösterenlerden!yani karamanın koyunu sonra çıkar oyunu ve seyhan ona göre değil!ali uçarı değil çok duygusal bir karakter bence!....:çok üzgünüm:

X