ya ben ahsene gıcık oldum!:tomato: ne gurursuz kız arkadaş!adamı hem en yakın arkadaşıyla aldatıyor, hemde bitti deyip geri geliyor! ne yüz var kızda ya şiştim!...
bayılıyorum bu diziye kaç defa bölüm tekrarı seyrettim ..meloş çok tatlı şivesiyle kişiliyle insanın içini ısıtıyo halim zaten bu rolün adamı..samim süper ..feride ayrıca çok tatlı espirili bide saf yanları varya bitiyorum ayrıca gözelrinin içi hep gülüyo ve çook güzel bayılıyorum .feride , bence son zamanların dizi kıslarının et tatlı ve güzeli feride öbürkiler gibi fooosss değil..
canım ciğerim nabersiniz fafori dizim hele meliha ve feride bayılıyorum onlara herkes gibi ahsene ve kenanın annesine gıcığım ama o ahsende ne yüssüsmüş geldi yerleşti eve bee
melihaya benim eşimde bayılıyor ,hatta o yaşlara geldiğinde sen de meliha gibi olsan keşke diyor :)))
birde feride çok tatlı , ayrıca Halimin kıskançlıkları da bomba:)))
Kenanın annesine ne demeli ferideyi hiç sevmiyor gıcık kadın (
Çok severek izliyorum..
Bana artık bööööggg dedirten birbir geceyle aynı saatte olmasıda süper oldu:dilcikar:
hiç kaçırmıyorum çocuklarda melihaya bayılıyorlar..
Tekrarınıda gece eşimle izliyorum
BSalı gecesinin 1 numarsaı olcek inşallah..:lepi:
seyhannn saf seyhan yaktın alinin başını!:mymeka feridenin kaynanası ne gıcıktı ya bu bölümde klava:canım benim yine de toz kondurmuyor nişanlısına!bence halim tam feridelik yanlış adres olmuş seyhan!...a.s