Canım Ailem - Atv

Cuma günü sıkılıyordum iyi oldu..
Salı, bu kalp seni unutur mu ile çakışıyordu..
Sevindim bitmemesine..

ayyyy inşallah.. hayatım da izledğim en zeka fukarası dizi...

aslında karakterleri çok iyi ama hikaye berbat
zaten bu tayfun güneyer dizileri hep böyle saçmalıklarla tekrar sözlerle dolu garip bir şey oluyor
eğer bu karakterler farklı senaristlerde olsaydı süper bir dizi olurdu

Niye günü değişiyomuş ki ya zaten şu Aziz mi ne cins bi adam girdi diziye bide Samim Meliha bi kavga ediyo bi barışıyo ben soğumuştum o gün geniş aileyi izliyodum Aziz çıkmadıysa izlemek istemiyorum çok itici bi tip ya :tomato:

aslında karakterleri çok iyi ama hikaye berbat
zaten bu tayfun güneyer dizileri hep böyle saçmalıklarla tekrar sözlerle dolu garip bir şey oluyor
eğer bu karakterler farklı senaristlerde olsaydı süper bir dizi olurdu

izleyiciyi salak yerine koyan dizilerden nefret ediyorum.. birisini kovalıyolar sonra kovalamacanın ortasında durup on dakka kendi aralarında espiri yapıyolar.. sonra kaldıkları yerden devam ediyolar adamı kovalamaya.. kaçan da "haa bunlar espiri yapıyo bende şurdan armut toplayayım" diyo sanki:))
en son gördüğüm sahne çok absürdtü.. adanalı ve kadın polis markette.adamın biride bolca makarna kuru erzak filan alıyo.. allah allah bu adam neden bu kadar erzak aldı diyolar.. yanındakide belki aşçıdır diyo.. adanalıda aşçılar alışverişi kendileri yapmaz diyo :)ve bu adamın suçluluları saklayan zanlı olduğuna karar veriyolar ve takip etmeye başlıyolar:)) kumandayı tv ye atıp kırasım var.. ama eşim izliyo:KK43: nerdeyse gözlerimi kapatıcam o derece tahammülsüzüm bu diziye...

diziden ses seda yok tv izlenmez hale geldi bir ezel kaldı izlenecek en çok uzun süren yılmadan yayınlanan birde kurtlar vadisi pusu kaldı

Yüksel Aytuğ yazmıştı.
15 ocakta yeni bölüm diye....
niye hiç tanıtım görmüyoruz anlamadım.

kızlar atv yi aradım
diznin montajı yetişmediği için bu hafta yayınlayamıyoruz
ama yayından kaldırılmadı dedi ve henüz günü de tam kesinleşmemişmiş...
:eek:lmaz:

Ben, Uğur Yücel'in vizyona girecek olan Ejder Kapanı adlı sinema filminden dolayı dizinin yayınlanmadığını düşünüyorum. Aynı zamanda filmin yönetmeniydi galiba. Montaj gibi işlerle uğraştığından bir süre ara vermek istemiş olabilir. ATV, bu filmin sponsorlarından biri olduğu için bir süre ara vermeyi olumlu karşılamış olabilir.

X