Canım Ailem - Atv

dizide hep usta oyuncular olunca kuzeninide daha önce bir dizide görmedim bende ileride çok şeyler yapacağına bu diziden de çok güzel şeyler öğreneceğine eminim
bakalım dizide bugün neler olacak

teşekkürlera.s. funda(seyhan) idealini gerçekleştirdia.s bu yüzden şimdilik biraz acemi de olsa o heyecanı tv.den bile görebiliyorum ve çok mutlu oluyorum!:1hug:evet bende bekliyorum bu dizide kuzenim olmasa da izlerdim...

samiiiiimmmmm seni öldürürümmmm
çooooooook tatlılar hepsi bugün var yaşasın
seyhan bence özgü namal a benziyor. ama halimden ayrılacak ya o aliçoyla aşık olcaklar. ben üzülüyom ya halim de şahsına münhasır bir tip be sevdim. o da süper bi yetenek yabancı damatta da harikaydı.
yapımcıları tebrik ediyoruz efem

meliha nın da diyalekti güzel ama adana şivesini en iyi beceren dilber hala.( adanaalı deilim ancak 10 yıldır orda yaşıyorum

kızlar dizinin ortasında elektrikler gitti:1no2: sonunda geldi ya olacak iş değil!...

Seyhan Halim e çok acımasız davranıyor, halim alinin önü kesmekte sonuna kadar haklı bence, kaldıki önünü kesip kaba davranmadı, sağol varol dedi. Seyhan çok abartıyor ve nişanlısına yalan söylüyor. Şahsen Halim in yaptıkları çok doğal şeyler.
Yiğit e başlarda çok sinir oluyordum ama şimdi sevemeye başladım, o edaya takılan çocuk da çok sempatik.

Kızlar Samimin Melihaya sahilde okuduğu şiir vardı onu hatırlayan varmı, bir kelimesi bile aklımda değil ama çok hoşuma gitti.

ben ferideye bayılıyorum özgü mollaya yani daha önceki oynadığı dizide onu izlemek için diziyi izliyodum ordada aşktan yana şansı yoktu garibimin ama çok güzel rol yapıyor inşallah hep tv de dizilerde görürüz kendisini

ben de ferideye bayılıyorum kız sanki günlük hayattaki tavırlarını yansıtıyo bence o varya gerçek hayatta da aynı karakterde kanal 1 de şahanla bir programı vardı senden başkada oynadı birde sınıf dizisinde hep aynı sevimli komik günlük karakterde oynuyo bayılıyorum bu kıza ya görünce gülesim öpesim geliyo.

meliha nın da diyalekti güzel ama adana şivesini en iyi beceren dilber hala.( adanaalı deilim ancak 10 yıldır orda yaşıyorum

eşimde adanalıa.s dilber hala eşimin babaannesi gibi,meliha'da halaları gibi konuşuyor:roflol: ikisi de çok başarılı bence!...:hooray:

Bayılıyorum bu diziye...Oyuncular mükemmel rollerinin hakkını veriyorlar.. Özellikle Seyhan ve ali yi beğeniyorum.. Bu seyhan nehir erdoğana ne kadar çok benziyor hatta daha güzel daha doğal bir hali var....

Son düzenleme:
cast çok başarılı olmuş gerçekten yaa..hani bu diziyi görünce böyle gergin gergin beklemiyorsun ,rahat rahat şımarmadan güldürüp gülümsetiyorlar işte ...tebrikler....

aşk kırıntısı ....

sahılde samımım cok ama cokkkkkk guzel bır turkunun sozlerını okudu ...
sozlerını yazıyorum ama ...turku olarak da dınle olurmu ...

Cahildim dünyanın zevkine gandım
Hayale aldandım,boşuna yandım
Seni ilelebet benimsin sandım

Ölürüm sevdiğim zehirim sensin
Evvelim sen oldun ahirim sensin

Sözüm yok şu benden gırıldığına
Gidip başka dala sarıldığına
Göynüm inanmıyor ayrıldığına

Gözyaşım sel oldu zehirim sensin
Evvelim sen oldun,ahirim sensin

ılk bes kıtasını okudu .... zaten sonradan fonda o turku caldı...

gulerken aglatan ...aglarken gulduren bır dızı ...
ve cokkkkkkkkkkk severek ızlıyorum...

sevgı ıle kalın...

bende başladığı günden beridir tekrarlarıda dahil izliyorum.uzun zamandır tv de yayınlanan en kaliteli ve baymayan dizi.küçük bir mahallede geçen sıcak bir dizi.oyuncularıda bir o kadar başarılı.
umarım yayından falan kaldırılmazda dıya doya izleriz uzun süre.

stüdyonun dışına çıkılan nadir filmlerden ve çok ama çok güzel insanları,ortamı ve hikayesiyle çok beğenerek izlediğim birkaç diziden biri.

samimm demesine bayılıyorum ben o kadının cok dogal ve güzel bir dizi en azından karakterleri cok hos kalıplasma yok son dönemde ağalı diziler özelliklede doguda cekilenlerden gına gelmisti

bende melihaya ve ferideye bayılıyorum. çok doğallar.. halim ve samimde çok yakışmışlar diziye

X