- 9 Ekim 2008
- 8.222
- 9
- 48
- Konu Sahibi mucizem5322
kadın hiçbirşeye alınmıyooolmaz: hedefe kilitlenmişş tamm gazz gidiyoo vallaaa!!!!:roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kadın hiçbirşeye alınmıyooolmaz: hedefe kilitlenmişş tamm gazz gidiyoo vallaaa!!!!:roflol:
vallaa yiğit'de kudurdu gerçektennn!!!:mymeka:Kenan artık yok dizide çok şükür geride gelmesin inş.Yiğit en sinir olduğum karakter gereksiz hareketleri çok fazla.Bide gerçekten herkes birbiriyle küs dizide 3 kardeş aynı anda ayrılır mı yani yok artık ama fazla uzatmayacaklar o yüzden sıkmayacak bence hihoyyyt
seyhan duymasın amaa bana çirkinleşmişş gibii geldiii!!!benneyaptımki
vallaa yiğit'de kudurdu gerçektennn!!!:mymeka:
yanii acıma hissi olur ama bu kadar daa değilll!!
kızz zatenn o kadar çokk falsoo vermiş kii en sonunda okuldan attılarrr!!lmaz:
boş beyinn yiğitt anlamiiii!!!
benim favorim halimle feride ikisi evlense çok yakışırlar bence
hiç sevmiyorum şu yoncayı..
bronzlaşmıştırrrr!!!yerimsenibenYok kız bronzlaşmış güzelleşmiş..Göz altı torbalarına da bakım yapmış heralde biraz azalmışlar..
Merhamette bi yere kadar yani ben de sinir oldum yiğite:mymeka: Bu konuda en akıllıları Furkan..Canım benim bayılıyorum o çocuğa çok şirin.kaydirigubbakcemile3
kızlar dizinin başını kaçırdım kenan ne yaptı muazzezz bişiler karıştırmış gene ama feride karalar bağlamıştı çok bartmışlardı sanki eski t<adını vermedi dizi dün akşam çok karışıktı hele yiğitin o hareketleri alinin acemiliği sanki hiç yemek yapmıyordu çok tuhaftı bi anlatan olursa dizinin başını izleyenlerden