Canım Ailem - Atv

fragmanı izledim bugün,özlemişim valla çok,seyhanı gördüm ya cıkmamış ki..,halimin sevine evlenme teklif etmesini sanırım feride ters karşılıyor,neden anlamadım:1ninca:

fragmanı izledim bugün,özlemişim valla çok,seyhanı gördüm ya cıkmamış ki..,halimin sevine evlenme teklif etmesini sanırım feride ters karşılıyor,neden anlamadım:1ninca:

Aynen ama fragmanlarda kafa karıştırmak bazen amaçları sanki Feride Halim'e aşık olmuşta onun evlenmesine bozuluyo gibi göstermişler Kenan yok sanırım veya Feride Kenan'dan ayrıldığı için çevresindekilerinde mutlu olmasını istemiyodur ondan öyle şaşırıp bozuluyodur haftaya öğreniriz neyse yaa :KK70: Kenan anasınıda alsın gitsin şu diziden laelaelaelaelae

Aynen ama fragmanlarda kafa karıştırmak bazen amaçları sanki Feride Halim'e aşık olmuşta onun evlenmesine bozuluyo gibi göstermişler Kenan yok sanırım veya Feride Kenan'dan ayrıldığı için çevresindekilerinde mutlu olmasını istemiyodur ondan öyle şaşırıp bozuluyodur haftaya öğreniriz neyse yaa :KK70: Kenan anasınıda alsın gitsin şu diziden laelaelaelaelae

hahaha :sinifsinif: demek aynı fikirde olan sadece ben değilim kaydirigubbakcemile3

bu dizide oynamayı çok isterdim çok eğlenceli ve keyifli.. meliha süper

Arkadaslar aklima takildi.. Gecen gün Atv'nin yeni dizi fragmanlarini izledimde..
Canim Ailemde Seyhan'i göremedim.. Cikti mi diziden acaba??

bende cok bekliyorum diziyi =) saliya basliyormus hadi bakalim dörtgözle bekliyorummm :)

su otelci kadin ve kizi diziye katildigindan beri tadi kacmak üzere yaa uff marmarise gitselerdi bi kendikendimize kalsaydik:)

X