Canım Ailem - Atv

ay ben çok mutlu oldum yeniden başladı diye ama çok geç kaldılar ya
iyi tatil yaptılar ha...

meliha da ki değişiklik burnumu sizce bana sanki burnunu küçültmüş gibi geldi

yine çok güzel bölümdü.....sevil de iice havalandı kaydirigubbakcemile3

şehnaza sinir oluyorum :eek:klava:

ayol ne olacak bu feridenin hali
bence bu diziye feci yakışıklı ve karizmatik bi oyuncu girmeli bu feridemize dut gibi aşık olmalı feride onu epey bi zaman peşinden koşturmalı aşık olmalı ama belli etmemeli uzunca bir süre falan filan işte ekşın :-)roflol:) olmalı dimi kızlar
nasıl beğendiniz mi senaryomu...

dizide evlenen evlenene maşallah.sevilde amma havalara girdi ya halimle tanişmamız kısmet diyip duruyor kısmet değil feride canım:roflol:

Ya ben Seyhan ve Ali nin aşkına inanılmaz gıcık oluyorum, Halime yapılan ihanetten ötürü değil, yani daha yeni aşık oldular, daha yeni tanıştılar her şeyi arar acele yaşamaları, habire dipdibeydiler her gün buluşuyolardı, çok cıvık cıvıklar, Can can kaybolduğunda bile bunlar buluşma derdindeydiler, Meliha ve Samim bile 20 yıllık aşklarına rağmen, ortada bir baba engeline rağmen düşünmediler acele nikah kıymayı, bunlar daha dün tanıştılar bugün nikah, yani dizide yırtık dondan çıkar gibi yaşıyorlar her şeyi, herkes Samim ve Meliha ya odaklanmış bunlar pat nikah kıydılar, bir de sığ sote bir yer bulunca hiç görmemiş gibi ayy midem bulandı bunların aşkından yaw, Seyhan desen başına kim tasma vursa oraya gidiyor, şimdi Ali vurdu tasmayı nereye sürerse oraya, dizinin gidişatına hiç uymuyo bunların yaptıkları

:roflol:Ay Melihaya çok güldüm..o kadar kişi varken niye Ali gözüktüyse gözüme dedi:roflol:

X