Canım Ailem - Atv

kızlar şu erkek güzeli çok gıcık olmaya başladı yakacak feridenin başını gamsızlığı yüzünden!...klava:

aslında feride ve kenan çok yakışıyor tip olarak bence ya :) ama kenan çok havalı cidden, bir de yalancı pislük :dilcikar:

Kenan'a laf yok kızlar.......Aklı çalışmıyor sadece biraz............................................

aslında feride ve kenan çok yakışıyor tip olarak bence ya :) ama kenan çok havalı cidden, bir de yalancı pislük :dilcikar:

Kenan'a laf yok kızlar.......Aklı çalışmıyor sadece biraz............................................

değil mi ama, yenge de ne meraklıymış çocuğa :mymeka:

he ya çok yalancı herif tırsık azıcık da!arzucuğum ya bi adamın aklı da çalışmazsa ne etcen onu yaaa!benneyaptımki at gitsin çöpe!:dilcikar: ben erkeğin zeki ve dürüst olanını severimyerimseniben tabi becerikli olanını da!kaydirigubbakcemile
kızlar bence onların kocayanaktan da bir çıkarları vara.s yoksa istemezlerdi:1no2: çocuk parası falan alır onlar ,ya da miras işidir!....CADIARZU

Doğru söylüyonda adam dediğin birazda yüzüne bakılır olsa değelmi?......................

Amcanın kızları var. Oğlu olsun istiyorlar. Bize anne baba der dedi çünkü. Ben ilk başta çocukların hepsini alacaklar zannettim. Öyle değilmiş Mertcana göz dikmişler. Küçük ya. Kardeşleri birbirinden ayıracaklar utanmadan.

pislükler:mymeka:, samim de işsiz kalacak zamanı buldu, senaryo belli haftaya arkadaşlar Çok üzgünüm çoook

Ben Eda ile Yiğit'e üzüldüm.Önce anne babalrını kaybettiler.
Şimdide Muratcan çıktı............................

Doğru söylüyonda adam dediğin birazda yüzüne bakılır olsa değelmi?......................

pislükler:mymeka:, samim de işsiz kalacak zamanı buldu, senaryo belli haftaya arkadaşlar Çok üzgünüm çoook

kız ben adama gıcık kaparsam isterse dünya yakışıklısı olsun yüzüne bakasım gelmez!:1no2:zamanla tipi falan fayda etmez gıcık kaparsın!Çok üzgünüm çoook
evet ya halim bencillik etti yine:a015: zaten kendisi işletmiyor oteli gidecekse gitsina.s oteli işletmeye devam etsinler o kadar kişi ekmek yiyor değil mi?içim sızladı valla SAMıME!:a015:
ömürcüğüm ben orayı kaçırmışım hepsi kızmıymış çocukların?...CADIARZU

Son düzenleme:
Kızmış çocukları Derincim. Mertcan küçük ilerde anne baba der bize dedi adam. Sinir şey. klava:

bence de olayı mertcan çözecek!gamyoncuiremsuya kızlar ne süper dizi değil mi:1rolleyes: birden çok konuyu aynı anda işliyorlar ve hiç uzatmıyorlar! olaylar gelişiveriyor birden!....

ençokta erkek güzeline kızdım kızı nasılda zor durumda bırakıyo annesi zaten gıcık onada ayrı bir kızıyorum seyhanında sorumsuz davranışları çok yanlış kimseyi takmıyo milletin derdi başından aşkın o buluşma peşinde onada hayret ediyorum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…