Canım Ailem - Atv

ya çok bakımsız kirli gibi hani duş almamış gibi öggg

Biri bunu Ozan Güven'e söylemiyormu acaba?Dizidekiler görmüyormu?.....................

ya kızlar taktın sende diyebilirsiniz bana ama,ben bir magazin programında gördüm hani dizideki hali ok,öyle olması gerekiyor ama normal yaşantısındada farkı yoktu

Demekki hayatı kaymış biraz.....................

gerçekten mi ya, ben de rol gereği öyle sanıyordum. aslında fena değil tip olarak, kendine bakmalı :nazar:

Bakmıyo adam işte kendini bırakmış........................

pejmürde bir aşıktır belki kendileri... neden olmasın:)..mirmirmirmir

ohh ben benim gibi düşünen birileri varmış ya..çok sevindim ,duygularıma tercüman oldunuz...kaydirigubbakcemile5

ya kızlar taktın sende diyebilirsiniz bana ama,ben bir magazin programında gördüm hani dizideki hali ok,öyle olması gerekiyor ama normal yaşantısındada farkı yoktu

gerçekten mi ya, ben de rol gereği öyle sanıyordum. aslında fena değil tip olarak, kendine bakmalı :nazar:

Ben Kenan'ı yakışıklı buluyorum..............................

kızlar çekimlerden zor nefes alıyorlar zaten bakamamıştır kendine:1no2: baksa iyi olur tabiki!bir de evlenmiş sanırım belki evlilik yaramamıştır!CADIARZU
bencede kenan yakışıklıa.s!ozan güvenin ayrı bir havası vardı ama adam kendinden geçmiş!...:a015:

kenanda yaşına göre giyinmiyo çok kro bence halimde öyle ama halim orda bi kesimi yansıtıyo yani adanada büyümüş ya o yüzden halim normal ama keenan daha şık spor tarzında giyinse çok yağuşuklu olur

kızlarr diziyi izleyen var mı...
en son halimle ali kavga ettiler halimin dükkanda, sonra nolduuuu????

Valla hemde ne kavga?.........Ali ile Halim dükkanın camlarını kırarak ikiside atladı,
hastanelik oldular...................................

ablası seyhanı adanaya gönderdi ama sonuç çok değişmedi :1no2:yine ortalık karıştı, adamlar birbirine girdi!:mymeka:gönderdiğine pişman olacak ama seyhan kırılacak bence!...CADIARZU

Bir kadın iki erkeği ne hale soktu?.Diziyi seyrederken bunu düşünmede edemedim
doğrusu.......................................

bu dizide olaylar hemen gelişiyor ya, çok ama çok hoşuma gidiyor :):)

Bir kadın iki erkeği ne hale soktu?.Diziyi seyrederken bunu düşünmede edemedim
doğrusu.......................................

evet tuceciğim benimde bu çok hoşuma gidiyora.s diğer dizilerde uzatıp duruyorlar birkaç bölüm sonra bile izlesen olayları kaldığı yerden takip etmiş gibi oluyosun:uhm: ama canım ailem bunu aşmış!:lepi:
arzucuğum kadının gücü işte:hooray: yesinler birbirlerini boşver!....:dilcikar::roflol:

Adamlar resmen paramparça oldular.Banamısın demiyorlar bide.
Bunlar daha çok birbirlerine girerler daha....................................

halim kafayı yedi:1shok: aldatıldığını düşünüyora.s çok kötü bir durum ama her işte bir hayır vardır ya da her kışın sonu bahardır değil mi?yerimsenibenhayatta böyle a.sherşey bitti öldüm bittim derken Allah bize bizim için en iyi olanını vermeye çalışıyor!biz kendi başımıza açtığımız çıkmazlardan kurtulmaya çalışırken!:1rolleyes:

Halim'in anca jetonu düştü.Seyhan'ın kendisi ile neden evlenmediğini öğrendiği
an çok kötüydü yaa.ınsana bu yapılırmı?.............................

Arkadaşlar! ılk başlarda ben Halim'e üzülmüştüm. Hiç haketmedi falan diye düşünmüştüm ama şimdi de çok gurursuz geliyo bana. Seyhan onu istemiyo o gidip kızın haberi olmadan nikah günü alıyo. Ali'ye sana yar etmem diyo. ınsanda biraz gurur olur ya. Seyhan onu aldattı daha niye peşinden koşuyo.

X