Canım Ailem - Atv

halime yazık oldu ya ben halimi çok seviyorum yazık nasılda aşık

evet halim tam saf aşık ama ısrarcılığı insanı bayıyor valla!:bbo:bu bölümde nüfus cüzdanını izinsiz alması hiç hoş değildi:1no2: ben bazen üzülüyorum bazen de böyle densiz olunca yuh diyorum!...:1rolleyes:

neden bilmiyorum ali hiç hoş değil ya pis gibi geliyor bana,üzeri başıda düzgün değil,ya aşık olunacak bi halide yok,madem sacın uzun bakım yap gıcık bişey,seyhana yakışmıyor,bu arada evet ya meliha önce kendi kardşeine baksın

ozan güven dizide gerçekten çok bakımsız ama yeri yurdu tam belli olmayan sırtında çantasıyla gezinen birini oynuyor şu anda!a.so yüzden rolüne uyguna.s ilerki günlerde düzelir bence!

Bende beğenmiyorum Ozan Güven'in bu halini ama dizide işsiz,güçsüz olduğunu düşünürsek
çok normal...........................................

arkadaşlar normalde ama seyhanın yanında sönük kalıyor ne bileyim dağınık gözükmesi gerekebilir ama sonuçta artık evde yaşıyor ve bakımsız olmayacağı anlamına gelmez,ben itici buluyorum

Evet eski dizilerinde daha bakımlıydı Ozan Güven.Sanki biraz şişmanlamış gibi değilmi?.......................

ya kızlar taktın sende diyebilirsiniz bana ama,ben bir magazin programında gördüm hani dizideki hali ok,öyle olması gerekiyor ama normal yaşantısındada farkı yoktu

gerçekten mi ya, ben de rol gereği öyle sanıyordum. aslında fena değil tip olarak, kendine bakmalı :nazar:

Bır ıstanbul masalında nekadar hoŞtu ama orda zengın bı fırlamaydı ama abısı nekadar hoŞ gıyınıyodu neyse konuyla alakasız belkı amaÖyle ıŞte ben yınede halımcıyım yanı.tıp olarak deĞıl o ıÇten hareketlerı gÜlÜŞÜ ınsanlıĞı sempatık yanı

X