Canım acıyor.

oscarandthewolf

Dürtme içimdeki narı, üstümde beyaz gömlek var*
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2016
201
240
23
Bugün Şemdinlideki şehit haberlerinden sonra kendime gelemedim. Bu seferki çok daha farklıydı çünkü o patlamadaki zırhlı araçlardan birinde sevgilim vardı. Kendisinden saatlerce haber alamadım. Yakın arkadaşıyla konuştum korka korka belki ailesine bir haber gelmiştir diye. Bunu sormak beni o kadar çaresiz hissettirdi ki.. Üstelik 4 şehit, 9 yaralı vardı... Yaklaşık 1 saat önce fırsat bulup iyiyim aşkım merak etme duş alıp kendime gelmem lazım yazıcam sana diye mesaj attı. Olayları anlattı, resmen gidip gelirken üzerinden geçmişler mayının 2 defa. Son dönüşlerinde patlatmış hainler. "Benim 2 arkamdaki araç patladı, çatışma çıktı sonrasında hemen araca koştuk komutanla. Zaten 4 asker şehit olmuştu her yerde kan, et parçaları. Yaralıların 3ünü benim araca götürdük. Ağır yaralı vardı, onu almaya çalışırken son nefesini verdi kollarımda, gözleri açıktı komutan başımız sağolsun oğlum dedi. İnanamadım. Üstüm başım kan içindeydi. Bizde yaralıları götürüp alaya döndük. 2 saatlik yol zaten elim ayağım dondu kustum böyle bir şey yok Verilmiş sadakam varmış aşkım fiziken iyiyim sakin merak etme ama psikolojim olarak yokum şu an.." gibi bi mesaj yazdı. Okurken sanki gözlerimin önünde bizzat yaşadım olayı ve sanki hepsi bir film sahnesi gibiydi ama değil işte benim ömrüm dediğim adam yaşadı bunları. İlkin haberi gördükten sonra fenalaştım, sonrasında ondan haber beklerken uyuyakalmıştım rüyamda gördüm patlamayı, onu. Sanırım çok etkilendiğimden..

Kızlar, o kadar kötüyüm ki bunları neden şimdi buraya yazıyorum inanın bilmiyorum. İçimi dökebileceğim birini bulamıyorum, bari kk ya yazayım dedim. Sizden isteğim lütfen dualarinizi eksik etmeyin askerlerimizden. Bu yazıyı okuduktan sonra da hemen dua edin.. Ben şimdi sevgilimle nasıl konusacagimi bilmiyorum. Aglamaktan halim kalmamış ama ona cok fazla yansitmak istemiyorum zaten benden kötü durumda. Destek olayım istiyorum ama nasıl cümleler kurulur ki böyle durumda bilemiyorum, dilim lal olmuş sanki. Mesajlaştık biraz. Kurban olduğum, öyle büyük bir olayı yaşadıktan sonra bile benimle güzel güzel konuştu, sakın merak etme korkma seni çok seviyorum vs. dedi ama ben biliyorum o şuanki ruh halini bana yansıtmamak, beni üzmemek için elinden geleni yapar. Resmen ona bir şey olup olmadığını öğrenmek için yemin ettirdim ufak bir yaralanma bile olsa söylemezdi, ki allaha şükürler olsun olmamış. Buraya içimin soğuması için yazmaya devam ediyorum şu an. Uzun geldiyse okumayı kesebilirsiniz. 1 saat kadar mesajlaştık, telaşlandığımı korktuğumu söyledim ama destek de olmaya çalıştım elimden geldiğince. Atlatıcaz daha çok yeni, düşünüp kendini yıpratma ben hep yanındayım gibisinden konuştum ardından uyudu. Kendimi burada öyle aciz, öyle çaresiz hissediyorum ki. O orada neler yaşıyor, haberlerde izlediğimiz olayları bizzat yaşıyor ve ben burda onu kaybetme korkusuyla her gün yüzyüzeyim. Aklım çıkıyor düşündükçe. Uyuduğundan beri şehit haberlerine, ailelerinin videolarını izliyorum kafayı yiycem en sonunda. Sanki kendimi bir şeylerle oyalarsam onu ve bu olayı düşünmediğim için haksızlık ediyormuşum gibi geliyor. Hani bir film açıp izlesem, ne bileyim buralarda oyalansam kafamdan bu olay az uzaklaşsa hemen suçluluk duygusuna kapılıyorum. Evvet farkındayım saçma bir düşünce olabilir ama inanın ki çok değişik, tuhaf bir psikoloji bu. Uyumaya çalışıyorum, uykum yok o yüzden kafamda surekli patlamayla ilgili şeyler var, kaybetme korkusu var ağlamaya başlıyorum canım yanıyor. Nasıl atlatıcaz bunu allahım ne olur sevdiğime yardım et, bütün askerlerimizi polislerimizi koru. Okuduğunuz için teşekkür ederim. Niyetim sadece ve sadece içimi dökmekti ondan dolayı yazmayı durduramadım. Dua eden herkesten allah razı olsun..

Of okurken gözlerim doldu kendimi sizin yerinize koyunca. Öncelikle Allah yardımcısı olsun erkek arkadaşınızın ve size de sabırlar versin. Kelle koltukta yaşıyoruz Türkiye' de. Ecel gelmesin yeter ki gecinden versin Allah'ım.

Öncelikle Allah bütün polislerimizi, askerlerimizi ve vatani görevini yapmakta olan bütün kardeşlerimizi kör kursundan hain pusudan korusun inşallah. Bunlari okurken ben agladim siz kim bilir ne gözyaşları içinde yazmışsınızdir vatani görevini yapıyor sevdiginiz insan en zor şeylerden birini yaşamışsınız inşallah terör artık biter bunca eve bunca yuvaya bunca anneye babaya evlada eşe kardeşe ateş düşmez artık, kahrolsun terör ve teröre destek verenler

Allah yardımcınız olsun ikinizinde yüreğinizi ferah tutmaya çalışıyorum eminim bunu başarmak çok zordur ama kötüyü çağırmayın lütfen düşünmeyin böyle şeyler o tarz videolar izlemeyin allah tüm askerlerimizi polislerimizi korusun hep yanlarında olsun inşallah amin

Allah herkesi aileisne sevdiklerine bagislasin.
Haber izlemeye korkar olduk hergun iatisnasiz sehitimiz var.rabbim korusun askerinizi polisimizi o hainleride helak etsin belasini verain kazdiklari kuyulara dusursun insallah...

Yanlış yazmışım kusura bakmayın yüreğinizi ferah tutmaya çalışın olucaktı

Allahim yardimcilari olsun, bi arkadasimdan biliyorum boyle catisma bolgesinde askerligini yapmisti ve askerden dondukten sonra 2 sene psikolojik olarak toparlayamadi onlarda benzer seyler yasamisti. Bu donemde veya asker donusu daha durgun veya degisik oldugunu gorurseniz alttan alin yasadiklari kolay degil. rabbim korumus insallah baska sehit haberleri almayiz Allah korusun hepsini

Rabbim bu mübarek uç aylarda bu hainlerin belasını versin köklerini kurutsun din millet düşmanlarına fırsat vermesin helak olsunlar

Arkadaşım çok dua et,Rabbim sevenlerine bagislasin hepsini. Sen moralli ol ki ona da.moral veresin

Cok cok zor bi durum. Ama elimizden ne yazik ki hic bir sey gelmiyor dua etmekten baska. Kendini rahatlaman acisindan eger ki kilmiyorsan namaz kıl sonrasinda da secde de bol bol dua et. En azindan bi nebze olsada rahatlarsin belki. Allahim yardimcilari olsun. Butun askerlerimizi polislerimizi korusun. Sende inşallah sag saglim kavusursun canim. Ben dualarimi eksik etmeyeceğim

Rabbim tüm askerlerin ve polislerin yardımcısı olsun insallah.Allah korusun hepsini, sevdiğini bunları düşünme desek dusuneceksin yapacak birsey yok biraz daha sakin kal video haber izleme kardeşim daha fazla canını yakma senin gibi asker yolu gözleyen ,evlat, abi ,kardes, es bekleyen nice insan var kolay değil sizler için .suçlu da hissetme kendini iyi olmaya çalış.

Cok gecmis olsun cnm Rabbim bütün askerlerimizi polisimizi korusun düsmana teröriste hainlere firsat vermesin kendi kazdiklari tuzaklara insallah kendi elleriyle düserler pislikler ben hep dua ediyorum zaten

Çok çok geçmiş olsun ikinize de, ve olayı yaşayan diğer askerlere ve yakınlarına... Allah fırsat vermesin o pisliklere, sevdiklerimizi korusun..
Bütün asker ve polislerimizin yardımcısı olsun...

Psikolojini de anlıyorum.. Düşünmeyince suçluluk duyuyor düşününce kafayı yemek üzere oluyor insan..bakamıyorum okuyamıyorum şehit haberlerine, sayfayı değiştirip kapatıyorum. Bu kötü günler en kısa sürede geride kalır inşallah..

Ateş düştüğü yeri yakıyor işte. Bu yazılanlarla öyle iyi anladım ki. O asker ve polislerin eşleri, aileleri, çocukları sizinle aynı şeyleri yaşıyor. Çok zor çok. Bizim gibilerin hayatı devam ediyor ama böyle dünyanın adaletini...
Keşke bitse bu savaşlar hiçbir ailenin canı yanmasa artık. O askerlerin psikolojisini düşünemiyorum çok ağır yaşadıkları. Yıllardır aynı haberler bitmiyor bu lanet olası terör baştakilere konuşmak kolay böyle mi devam edecek bu? Haberlerde 5 şehit, 8 şehit.. Ne kolay bunları yazmak ama derine in neler ne acılar var ne yürekler yanıyor.. Çok üzülüyorum korusunlar bu gencecik askerleri bişeyler yapsınlar hergün böyle şehit vermek ne acı. Off o eşler, annelerin bağırışları içimi parçalıyor ve hiçbi şeyden haberi olmayan bebekler.. Allah'ım hepsini korusun inşallah ve bu terör bitsin artık, bitsinn.. Ateş düştüğü yeri yakmasın sadece buna sebep olanları devlet başındakileri de yaksın biraz da!

Seni cok iyi anliyorum, malesef guclu olmak zorundasin...
Benim sevdigimde C.B korumasi aklim cikiyor bisey olucak diye. Gözüm kulagim haberlerde geziyorum kalbim agzimda :ruh:
Sevdiklerimizi Allaha emanet etmekden baska yapabilecek hic biseyimiz yok. Sende lütfen bol bol dua et ve bekle sabret gecicek bu gunler:KK19:

Allah razı olsun hepinizden kızlar. Allaha şükürler olsun ki ona bir şey olmadı. Yine de o orda olduğu sürece korkmaya, yüreğim ağzımda gezmeye devam edeceğim..

Back
X