Canım acıyor. Çok yalnızım.

hah tamam ya bilkay şimdi eski yazına bakınca hatırladım kusura bakma lütfen, herbirinizin nicklerini daha ezberleyemedim o kadar çok firmaya başvurdum ki, artık tavsiye eden kişi firma ismini de beraberinde söylemeyince hatırlayamıyorum başvurdum cnm ama daha bi haber yok geçen sadece bi mülakat daveti aldım o da çooooookkk uzakta sordum telde ulaşım için servisiniz var mı diye yok dedi gitmedim allah biliyo görüşmeye beni işe alsa hergün oraya nasıl giderim ki mülakat davetleri çok az bakalım ne olacak

Anladım canım ya bilkay iş bulan bi kurum yani büyük firmalara elaman açıklığı olduğunda uygun olan elemanları yönlendiriyor. İnş bian önce allah sana hayırlı bir iş kapısı açar İnşallahhhhh

Bismillahirrahmanirrahim: Rabbena atina min-ledünke rahmeten ve heyyi’lena min emrina raşeda. Rabbişrah li sadri. Ve yessirli emir.

Ma’nası: Ey Rabbimiz! Bize kendi katından bir rahmet ver. Ve bize iş ve doğruluk ver bizim için muvaffakiyet (başarı) hazırla. Rabbim gönlümü aç ve işimi kolaylaştır. aminnn

9-Geçim Sıkıntısında Okunacak Dua:

Abullah ibni Ömer (Radiyallahü Anh) dan rivayet edildiğine göre Resulullah (Sallallahü Aleyhi ve Sellem) şöyle buyurdu:
''Birinizde geçim darlığı olunca,evden çıktığı zaman şöyle demekten sizi alıkoyan nedir (neden bunları söylemiyorsuzunuz) ?

{Allahümmek fini bi halâlike an harâmike ve ağnini bi fadlike ammen sivake}
''Allah'ım, bana helalinden o kadar ver ki,haramına ihtiyacım kalmasın.Ve beni lütfü kereminle Sen'den başkasına muhtaç etme.''

*Resulullah (Sallallahü Aleyhi ve Sellem) söyle buyurdu :
''Her kim (yukarıda zikrolunan) duayı Cuma günü 70 kere okursa,iki Cuma geçmeden Allah onun başkasına muhtaç olmaktan müstağni kılar.''

15-İş Bulmak için Okunacak Dualar:

İş bulmak için:
a) Zaman zaman 990 kere tekrarlanır:
{Vallahü yü'ti mülkehü men teşâü} '' Allah,mülkünü dilediğine verir'' [Bakara,247]
b) Zaman zaman 1150 kere:
{Allahümme mâlike'l-mülki tü'til mülk}''Mülkün gerçek sahibi olan Allah'ım!Sen mülkü dilediğine verirsin''[Âl-i İmran,26]
c) Zaman zaman 813 kere:
{Lehüm dâru's-selâmi ınde Rabbihim} ''Rableri katında esenlik yurdu(cennet) vardır.''[En'âm,127]

aminnnnnnnnnnnnnnnn

ALLAH razı olsun canım senden !!! şimdi gördüm allahümeekfini... biliyordum. ama diğerlerini bilmiyordum tekrar teşekkür ederim ! 70 kere okunacak olan bu değil mi canım Allahümmek fini bi halâlike an harâmike ve ağnini bi fadlike ammen sivake

yarın cuma okuyayım inşaallah, tekrar tekrar teşekkürler !

9-Geçim Sıkıntısında Okunacak Dua:

Abullah ibni Ömer (Radiyallahü Anh) dan rivayet edildiğine göre Resulullah (Sallallahü Aleyhi ve Sellem) şöyle buyurdu:
''Birinizde geçim darlığı olunca,evden çıktığı zaman şöyle demekten sizi alıkoyan nedir (neden bunları söylemiyorsuzunuz) ?

{Allahümmek fini bi halâlike an harâmike ve ağnini bi fadlike ammen sivake}
''Allah'ım, bana helalinden o kadar ver ki,haramına ihtiyacım kalmasın.Ve beni lütfü kereminle Sen'den başkasına muhtaç etme.''

*Resulullah (Sallallahü Aleyhi ve Sellem) söyle buyurdu :
''Her kim (yukarıda zikrolunan) duayı Cuma günü 70 kere okursa,iki Cuma geçmeden Allah onun başkasına muhtaç olmaktan müstağni kılar.'' bu dua canım inşallah allah dualarını kabul eder... allah herdaim yar ve yardımcın olsun.
keşke elimden fazlası gelsede yardımcı olabilsem

Bende okuyayım bu duayı.. Psikolojim çöktü iyice çünkü

oku canım, allah dualarımızı kabul etsin, tez zamanda selamet versin inşallah

o kadar çok şey yapıyorsun ki zaten, keşke elimden gelen bişey olsa deme lütfen, tekrar tekrar teşekkürler

Tansel aklıma geldi senin annen neden çocuk bakıcılığı yapmıyor? Evde veya çocuğun evinde bakabilir.

Tansel aklıma geldi senin annen neden çocuk bakıcılığı yapmıyor? Evde veya çocuğun evinde bakabilir.

Canım annemin sağlığından dolayı zorlanmasından korkuyorum, çok pasif zaten bu yüzden çok sıkıntı çektik biz aslında tuttuğunu koparan bi kadın olsaydı zaten babamında hakkından gelirdi, bana da daha çok destek olurdu, ama çok sıkıntı çeke çeke şimdi şimdi hayatı biraz öğrendi inanır mısın fazla iyi niyet demek bile az kalır aşırı saflık zarar getiriyo bunu ben de düşündüm ama o kadar kilo verdi ki, bana maddi destek vermek zorunda hissediyor zaten o kendini ama şuan buna kalkışırsa iyi mi olur kötü mü onu bilmiyorum seloş onu doktora götürmem lazım zaten bi ara sağlığıyla ilgili check up gerekiyor bu şart, biraz vücudu kuvvetlense o zaman belki yapabilir şimd ben iş bulayım da hayırlısıyla biraz nefes alabilelim ondan sonra bakalım neler yapabiliriz. bu arada hala iş bulamadım

Bence psikosomatik olma ihtimali var şu anki sağlık sorunlarının. Stresten kaynaklanıyor olabilir. Kendini işe yaramaz ve çaresiz ve hatta sana yük olarak hissediyor olabilir. Eğer para kazanmaya başlarsa hem özgüveni hem de sağlığı düzelebilir benden söylemesi. Senin çocuk bakmana soğuk yaklaşanlar daha önce çocuk büyütmüş bir kişi olduğu için ve yaşından dolayı tecrübelidir diye annenin çocuk bakmasına çok daha olumlu yaklaşabilirler bence. Annene yetişkin gibi değil de sanki küçük bir çocukmuş gibi davranıyorsun sanki sen biraz:)Aşırı korumacısın sanki.Ama bence bu tutum annene yarar değil zarar verir canım.

evet canım çok doğru tespitler bunlar. korumacıyım gerçekten ve bunun bilincindeyim, çünkü ciddi şeyler atlattık o esnada yaşadıklarımızı özetlemek o kadar zor ki seloş. yazarsam da tekrar hatırlayıp acı çekmek istemiyorum açıkçası, o yüzden şu kadarını söyleyeyim, benim annemin bir gün aniden bi sağlık sorunu oluştu ve benim tek kuruş param yoktu o dönemi çok zor atlattık meğer üzüntüden olmuş şimdi inan hala toparlanma aşamasında, bu yüzden ben anneme annelik ederken buluyorum kendimi onun özgüvenini kazanması vs. birçok açıdan dediklerinde sonuna kadar haklısın. inşallah o duruma gelir tez vakitte, ama şuan hala biraz erken para için değil kendine olan güveninin yerine gelmesi, kendi özsaygısını artırması, işe yaramaz vb. kötü hisleri içinde barındırmaması için bu şart aslında ben de hafiften onu sosyalleştirme girişmlerindeyim ama parasızlıktan kendim antisosyal oldum zaten :))) eskiden beni arayı bir yerlere davet edenler şimdi nasıl olsa gelemez diyo hadi o neyse de hayattayım hala ölmediiiiim bunu unutanları allah bana bugünleri atlatmayı nasip ederse ben de unutacağım. Allah affetsin böyle düşündüğüm için ama para ne çok şeymiş meğer benim çevremde seloş. maneviyat hiç bişey dua et lütfen ben iş başı yapınca annem zaten evde sıkılır ve bi arayışa geçer o zaman aktifleşir diye ümit ediyorum.ama kıyamıyorum da para kazanmasa da olur o iyi olsun da yeter bana, artık kaç yaşına geldi hayırlısıyla rahat ettiğini görsem

Hakkınızda hayırlısı olsun canım dua ediyorum ben senin için hep. Tevekkül etmemiz lazım imtihan ediliyoruz bu dğnyada hepimiz:)))))

allahımm kardeşimizin sıkıntılarını def eyle ona güzel günler nasip eyle sen herşeyin sahibisin sen ol dersin olur öl dersin ölür gelmiş geçmiş peygamberlerimizin yüzüsuyu hürmetine hz muhammed (as) yuzu suyu hürmetine eyliyalarımızın yüzü suyu hürmetine sen onu kimseye muhtaç etme hayırlı bir iş kapısı helal ekmek nasip eyle annesine şafi isminle muamele eyle , kardeşimize fettah isminle muamele eyle ,basıt isminle muamele eyle şüphesiz sen herşeyi gören bilensin bizimde sesimizi duy halimizi gör bizi kimseye mutaç etme senin kapına geldik sana yalvarıyoruz senden istiyoruz senden başka kimsemiz yok bizi kapından geri çevirme rabbim sen dualarımızı kabul eyle.... (aminn).

Amin diyorum bu duaya ben de

ahh vallahi ağlattın beni gecemavisy, amin amin amin !!! öyle içten bi dua ki bu ne söylesem az, içim titredi okuyunca İyi ki varsın, allah razı olsun, hepiniz iyi ki varsınız !!!
senin de tüm muratların gerçekleşsin inşallah !!!! Cümlesinin ! allah beraber gülmeyi de nasip etsin, hepiniz detlerimi paylaştığınız, zaman ayırdınız, hep diyorum ya bu anlatılamaz bişey

Rabbim dualarımızı geri çevirmeyecektir... biz yeterki isteyelim biz yeterki istemesini bilelimm canım benim allah yardımcımız olsun

Tansel hanım bilgilerini yolladığım firmadan ses çıkmadı mı hala? Yaklaşık 25 kişi aldılar eğitime en son. Ve hala da almaya devam ediyorlar. Eğer sadece ik sitesinden yaptıysanız başvurunuzu şirketin mail adresini de yazmıştım size oraya direkt gönderin aramadılarsa hala sizi...

Canım geri dönmediler henüz bekliyorum hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…