- Konu Sahibi reyyannnnn
-
Offf canım acayip sıkkın.Dün bir iş görüşmesine gittim özel bir tıp merkezi ayda 240 saat çalışmaya 800lra veriyorlar hiç içime sinmiyor ama parayada ihtiyacım var ne yapacağımı bilemiyorum.Birsürü kişiye danıstım herkes farklı bişey söylüyyor off off
selam canım naber :)
Offf canım acayip sıkkın.Dün bir iş görüşmesine gittim özel bir tıp merkezi ayda 240 saat çalışmaya 800lra veriyorlar hiç içime sinmiyor ama parayada ihtiyacım var ne yapacağımı bilemiyorum.Birsürü kişiye danıstım herkes farklı bişey söylüyyor off off
slm hanımlar.. nasılsınız???
mrb kızlaar haneee kimsecikler yok hu huuuuu:84::84:
slm hatunlarrrr
SElam kk nın güzel hatunları naber?
Yarın annemler misafirim olucak teyzemlerle gelicekler. KAyınvalidemlerde oturuyorum kendi evim ve mutfağım yok. Yarın için bişelr yapım diyorum ama işte herşey ihtiyatla oluyorEvde bi sorunum ya da evdekilerle bi problemim yok ama işte tam rahat olamıyorsun paylaşacak kimsem yok sizlerle paylaşıyorum.
canı sıkılanlar yazınca geldım hemenn ben sürekli sıkılıyorumm
Öğrenci misin çalışıyor musun?
Evde oturmaktandır
Sen kaç yaşındasın ismin reyhan sanırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?