Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bir yıllık nişanlımdan ayrılmak istiyorum kızlar..
Nişanlandıgımızdan beri mutlu değilim.
Ailesiyle hiç bir sıkıntım yoktu ama en büyük sıkıntım nişanlımdı.
Bizim sorunumuz paylaşım azlığı..
Askere gitmeden,askerdeyken ve askerden sonra hep ilgisiz.
Hayatında yokmuşum gibi davranıyo.Çok bekledim,askerlik psikolojisi dedim,geçecek dedim.
Askerlik biteli 4 ay oluyo hala aynı.Konuşup tartışamıyoruz hiçbişrseyi.Hep kaçıyo..
Arayıp sormuyorum,ne olaydı merak edipte sorun ne deseydi.
Anlıyorum ki biz hiç bir zaman biz olamadık.
Aylar sonra zorrlaa,başbaşa oturupp konustuk geçen gün.Ne dese begenirsiniz kızlar.
"sen düşün taşın.Kararını ver.Ben herşeye varım!! "
Sizce beni sevmediğini düşünmekte haksızmıyım.
Bide çevremdekiler sen büyütüyosun diyolar bana.
Kızlarrrrrr hanginiz ilgisiz,sevgisiz,huzursuz,kötü günde yanında olmayan ama paralı bi eş ister??
Bi akıl verin ya..
çünkü aileler işin içine giriyor, hayata karşı savaşmak zorunda kalıyorsun, aşkını yaşamaya fırsatın ve vaktin kalmıyor..
Ben istememm:1no2: SEVGİ, İLGİ, ALAKA, SAYGI, AŞK olsun. Zengin olsunn tabii ama cüzdanı değilll kalbii yerimseniben Bunlar varsa dünya umrumda olmaz valla![]()
sukunet 2 yıl yine iyi bir nişanlılık sürdürmüşünüz.nezaman düğün
bizde 2 sene sonra düşünüoduk canım.
3 aydır nişanlıyız.
biraz önce yine kavga ettik.
artık ayrılalım dedim ya.ağlaya ağlaya.sabaha kadar düşün kararımızı netleştirelim dedi.
tmm dedim.gücüm kalmadı gibi hissediom.istemiom ayrulmayı çokta seviom ama ağlamaktanda bıktım.
yok kuşum daha bişi yapmadım.beklemedeyim.1,2 hafta içinde belli olur.
canım iice sıkılıyor çünkü.
Belki düşünemiyodur canım.Bi çıtlat bakalım.Belki gelir.
Sonuçta bu öyle kolayca alınabilecek bi karar değil.
Ben de malak gibi bekliyorum.
Babam da işin içine girmeye başladı.
Önümüzdeki hafta ayrılma kararımı açıklıcam büyük ihtimalle..
ahh arkadaşlarım benim, ne diyim hakkınızda en hayırlısı olsun , nişanlıyken böyle şeyleri düşünmek için iyice daralmış olmalısınız , allah doğru kararı almanızı nasip etsin,