• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canı sıkkın nişanlı bayanlar, bu sene zor geçecek diyenler, sohbete buyurun

• Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben hem üzgünüm hem sinirli hemde düsünceli.. karmakarisik ... offff...:sinifsinif:

.............................

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar hepinize çok üzüldüm.bende aynı dertten muzdaribim.benim nişanlımın ailesi çok iyiydi ama kendisiyle anlaşamıyorduk.giysi konusunda sorunluyduk kapalı olmamı istiyordu yarım kollu bile giyinsem istemiyordu hatta bir defasında madem beni beğenmiyorsun o zaman kapalı bir bayan bul kendine demek zorunda kaldım.hep inadıma ters şeyler yaptı.ailesi çok iyiydi bize karışmak istemiyorlardı ama kendisi onları yorum yapmaları konusunda zorluyordu.olabildiğince az masraf yaptırdım çünkü ailem olacak insanın ha kendi parası ha benim param düşüncesindeyim ama bunu bile sorun yaptı çok masraflısın dedi.yüzüğümüzü altın istedim neden gümüş olmuyor diye sorun çıkardı:( (lisesi çocuklar gibi).herşeye rağmen kendisini çok sevdim saydım.hiç bir zaman ağır konuşmadım.2ay dayanabildim.50kilodan 38e düştüm hortlak gibiydim.

sonra düşündüm eğer ben ona değer veriyorsam oda bana vermek zorunda.bu şekilde ben şimdiden baskı yapayım sonra tepeme çıkmasın düşüncesi ile bunaltılırsak hiç bir yere varamayız.ne biz sıkmalıyız nede onlar sıkmalı.herkes bir birey,bende onun gibi nefes alıyorsam Allah bana can vermişse eşit olmalıyız demektir.gittim ailemin onayını aldım ve kendisine durumu söyledim.biteli 9ay oluyor.nişan atarım kimse gelmez etraf ne der diye düşünmeyin çünkü bu herkesin başına gelebiliyor.şimdiden 4kişi oldu gelmek isteyen.elimde çocukla baba evime dönmek yerine baştan bozmak en iyisi.hem sırf evlenmiş olmak için evlenmek istemiyorum.evde sakince baba parası yerim daha iyi hem onada egrek yok mesleğim elimde zaten.etraftaki insanlar nişan süresine bakıyorlar bir tanıdık 3yıllık nişanlısını attı.kendisine kızıyorum.çevremde o kadar çok sorun yaşayan varki bunlardan biriside benim.size tek önerim.ailesi değil nişanlınızın kendisi önemli sizi ezmiyor ezdirmiyorsa öpüp başınıza koyun fazla irdelemeyin.ama saygı yoksa o ilişkiden bişey olmaz sevgiden çok saygı önemli.hem dünyada tek o mu var analar ne yiğitler doğurmuş kaydirigubbakcemile3 sorun yaşayan bacılarım,güzelce dingin sessiz bir ortama gidin(mümkünse otluk çimenlik olsun) tüm artıları eksileri bir kağıda yazın.ben bu insanlar bir ömür geçirebilir miyim sorusunu kendinize sorun ve cevabınız her ne ise onu uygulayın

asucuk29 senin adına ilk başta üzüldüm ama şuan mutlu oldugunu hissedebiliyorum.Şu maddiyat işin içine girince canım sıkılıyo.Ne demek çok masraflısın ya.
Ayıp bence..

Benimde ailesiyle hiç bi sorunum yok ama en önemli sorunum Onunla.
Dediğini çok yaptım,çok düşündüm.
Ama ne yazık ki eksi yönler terazinin ağır basan tarafında kalıyo.

canım ( aslıhan) sakıın acele etme bak..düğüne ara fazla olunca burnunu sokmayan kalmazzz... ilişkiniz zarar görür.. ben aşkımı 25 yaslarında tanıyıp aşık olup 3 ay içinde ewlenmeyi çok siterdim... böyle tanımıcksın kimsyei..ara da uzamııcak :(

herşeyin hayırlısı canım benım rabbım nasıl yazdıysa oyle olsun kaderımızın onune gecemeyız hayırlısını dılıyorum sadece herseyın

Belliki evin bütün sorumluluğu nişanlının üstünde.ılerde evlenince de aynı sorumluluklar onun üstünde olacaksa sıkıntı yaşarsınız büyük ihtimalle.Çünkü iki evin sorumluluğu ağır gelecektir.Bunu zamanı gelince konuşun derim
300 milyarrrlık iş kurmakmıı.Upsss.Valla benim bile gözüm korktu.Altından kalkılabilinir mi kii bilmiyorum ama askerden bi dönsün de fikirler değişebilir.Sıkıntı yapma şimdiden.
Çocuk seni seviyo,sana bağlıı,her zaman yanında olabilecekse ve aynı şekildede senn her zorlukta onun yanında olabileceksenn bırakma nişanlını.sakınn

yaa niaşnlımı çok sewiorum ama babası annesi yüzünden aramız bozuluyor.. babası çok sorumsuz bir insan we ayrılar zaten..üstüne üstlük nişanlımın üzerinde babasının olması gereken borc wr.. topşasan bi 50 milyar borc war üstünde we ailesi herseye buna atıo.. calışıo die herkes beklenti çinde o da akrabam dio bakıo..sonradan alıcam onlar yatırımımız dio ama ilerdede böle yapar die korkuorum..hep borc... maddi durumları ii deil zaten..banada bişe yapmıolar onları gectim..herkes nişanlımın üstünde..çok bağlı onlara..şimdide işini askerden gelince bırakıp 300 milyar a iş kurucam dio..ailemde borc altında ewlenilirmi yarın birgün herkes basında olcak dio..annaesi zaten dul kadın eli ayağı tutuo annesinin parasını alıo tazminatı war we oğluna yıkılmış durumda..

off anlatsam da bitmez..

annem ailem at dio ama sewiorum diorum..düşününcede kendim deil ilerde coluk cocua karışcam onlarıda düşünmliyim diorum..çok ii bi çocuk cok bağlı 4 4 lük bana karsı ama maddiyat da önemli :(

maddiyat için aşk bitmez...ama maddiyat olmadanda bi yere kadar oluyo be canım...iyi düşün iyi karar ver.onun düzenini oturtmasına çok var anlaşılan..ben onu beklerim herşeye rağmen diyebliyosan nden devam etmeyesnki yerimseniben

... saolun kızceleriiim

slm kızlar tüm sayfaları okudum nerdeyse.birçoğundada aynı şeyleri yaşadığımızı farkettim.bende nişanımı atmayı çok düşünmüştüm.ailesi herşeye burnunu sokuyordu bana farklı nişanlıma farklı aileme farklı konuşuyorlardı.ama nişanlımı ço severim çokta ii anlaşırız.aileler karışmadıkça çok mutluyduk.aileler işin içine girdikten sonra baktım ne sevgimiz ne saygımız eskisi gibiydi.hergün birbirimizi yiyorduk.YA BU DEVEYİ GÜDECEKTİM YA BU DİYARDAN GİDECEKTİM.çok düşündüm nişan atmak bi nevi kaçmaktı benim için.savaşmak için kaldım oysa ben.nişanlımı bir kanaviçe gibi işledim.ailesini yermedim ikiyüzlülüklerini güzelce anlattım.kendi isteklerimi anlattım.ama tatlı dille.bağırarak çağırarak senin annen böyle baban şöyle diyerek diil.ne ailesini ne kendi ailemi karıştırdım ilişkilerimize.ama gerektiği yerlerde cevaplarını söyleyerek.siz ailesi yüzünden nişanlınızla kötü oluyorsunuz.en güzel günlerinizi birbirinizi yiyerek geçiriyorsunuz sevgi ve saygı kalmayan bir ilişkinin üzerine evliliği oturtturuyorsunuz.bırakın aileleri..o ne demiş bu ne yapmışları.sevginizi sunun sadece..akıllı olun yumuşak olun dırdır etmeyin mutlu edin mutluluk bulasınız.unutmayın onları bir kanaviçe gibi yavaş yavaş işleyin..

nişanlınızı avcunuzun içine aldıktan sonra bir bakmışsınız ne aile kalmış ne başka birşey.bazı insanların görgüsüzlükleri kıskançlıkları ikiyüzlülükleri ve bunun gibi birçok huy değişmez onları olduğu gibi kabul edin araya mesafe koyduktan sonra birşeycikleri olmaz.iki bulaşık yıkasan bile ne kadar çok ses çıkar.her kafadan ses çıkacaktır önemli olan orta yolu bulmaktır.bu da insanları olduğu gibi kabullenmekten geçer.

.....................

aileler çok zorluyor çokk , birde şu adetler bilmemneler , sıkıcı işler, yıpratıyor ilişkiyi malesf

OFFF hem de nasıl... öyle yorgun hissediyorum ki bi yandan iş stresi bi yandan düğün hazırlıkları diğer yandan her konuda fikir sahibi insanlar... ama geçicek biliyorum gün sayıyorum şafak 183:) bence nişan tarihi çok kısa tutulmalı hemen söz nişan hooop düğün en güzeli...:teytey:

OFFF hem de nasıl... öyle yorgun hissediyorum ki bi yandan iş stresi bi yandan düğün hazırlıkları diğer yandan her konuda fikir sahibi insanlar... ama geçicek biliyorum gün sayıyorum şafak 183:) bence nişan tarihi çok kısa tutulmalı hemen söz nişan hooop düğün en güzeli...:teytey:

haklısın valla canım
bizim düğünede şafak 158
11 ay nişanlı kalmış olcaz peff... akannehir

ben henüz nisanli degilim ama insallah zor gecmez kizlar :18::26: (yakinda insallah nisanlanacagim:nazar:) buraya yazarim artik.. allahim gönlüme göre verir insallah :nazar:

evett zor geçicek..bizim daha düğün tarihimiz bile belli değill :59: 2 aylık nişanlıyım..meğer ne kadar da zormuş..Her kafadan farklı bi ses..ve ortada kalmalar..off off.!! allh yardımcımız olsun kızlarrr..

Back