• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canı sıkkın nişanlı bayanlar, bu sene zor geçecek diyenler, sohbete buyurun

• Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım şu bi gerçekki.kendimizi değersiz biz yapıyoruz.
eğerki mutsuzsan ve yapabileceksen gücün varsa restini çek.kendini ezdirme.
zaten seviyorsa ilgilenir peşinden koşar herşeyi yapar.
görüoz işte ilgilenenler baba gibi ilgileniyor.arkasında duruyor sevdiklerinin.
bu hayatta herşey herkesin istediği gibi olmuyor malesef.
bende düşünüyorum ayrılmayı.hemde ciddi ciddi.yapmayı başarırsam bugünümden daha mutlu olcağımıda biliyorum.benim tek sorunum kendime güvenemiyorum.

öyle bi oldum ki onu görmesem de görmesemde değişen bişey yok.Hatta öyle bi hale getirdi ki beni sağolsun üzerime dokunmasına tahammül edemiyorum.İkimiz içinde ayrılık en doğrusu olucak.Bide bizi geçtim annemi babamı düşünüyorum.Eminim çok üzülecekler.Ama böyle bi evlilik yaparsam da ben mutsuz olucam.Dediğin gibi hayat bize her istediğimizi vermeyebiliyor.Umarım Rabbim senin içinde hayırlısını versin.Eğer sonrasında mutlu olucaksam varsın şimdi üzüleyim diyorum..

konuşun kızlar ailesinede ezdirmeyin kendinizii dişinizi gösterin nişnlıyken ki herkez üstüne wazife olmayan şeye karışmasın !!!

psigocum siz kaç yıldır berabersiniz
cidden ayrılmak fikri geçti mi aklından
sana ilgi mi göstermiyor?

ahhha ah bende gecen hafta oturup kara kara ayrılmayı düşündüm we olmıcak dedim..ailesiyle uyuşamıorum dedim aileme..sonra neden üzüleyim ki benim üzüleceğime herseyi dobra dobra nişanlıma söyleyeyim hatalarını isteklerimi gözrün we ilerde ben naapmısım demesin die bi güzel mektup yazdım..ama weremedim..:kedi:
İlk görüştüğümüzde herrrrşeyi söyledim...kısa ve net beni kaldırabilecekmisin dedim..sonra konustuk we çözdük herseyi..su an çok iyiyiz..ama iyiki içime atmadım..ne düşünüyorsam söyledimm
tabi sorun ailesiydi.. Allahıma şükürler olsun ki konuşunca anlaşabildik..yoksa çok sewdiğim halde bitirecektim......
:1hug:

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım.Çok sevindim senin adına.Her ne olursa olsun arkanda olabiliyosa,sana değer veriyosa ve KONUŞABİLİYOSANIZ en önemlisi sakın birbirinizden vazgeçmeyinn.Umarım hep mutlu olurusuz:nazar:

öyle bi oldum ki onu görmesem de görmesemde değişen bişey yok.Hatta öyle bi hale getirdi ki beni sağolsun üzerime dokunmasına tahammül edemiyorum.İkimiz içinde ayrılık en doğrusu olucak.Bide bizi geçtim annemi babamı düşünüyorum.Eminim çok üzülecekler.Ama böyle bi evlilik yaparsam da ben mutsuz olucam.Dediğin gibi hayat bize her istediğimizi vermeyebiliyor.Umarım Rabbim senin içinde hayırlısını versin.Eğer sonrasında mutlu olucaksam varsın şimdi üzüleyim diyorum..

ya ailevi ya ruhsal sorunları war ya da artık onun gözünde kaybolmuşsun :( ama canım benim şimdi ayrılısan bir üzülürsün iki üzülürsün gecer elbet ama bu halde ewlenince ya değişmezse ?? birde çoluk çocuğa karıştığını düşün... o zaman bitirsen ailen daha çok üzülecek we sen daha fazla zarar göreceksin..bence düşün taşın we gercekten yürümüyorsa kararını wermelisin...

ilk önce bu konuyu ona aç daha sonra ailesiyle konuş..olmayacak de...bakalım tepkilerini ölç

ya ailevi ya ruhsal sorunları war ya da artık onun gözünde kaybolmuşsun :( ama canım benim şimdi ayrılısan bir üzülürsün iki üzülürsün gecer elbet ama bu halde ewlenince ya değişmezse ?? birde çoluk çocuğa karıştığını düşün... o zaman bitirsen ailen daha çok üzülecek we sen daha fazla zarar göreceksin..bence düşün taşın we gercekten yürümüyorsa kararını wermelisin...

ilk önce bu konuyu ona aç daha sonra ailesiyle konuş..olmayacak de...bakalım tepkilerini ölç

Konuştuk geçen gün zorla ve bana söylediği
"düşün taşın.Ben herseye varım!! "
Zaten orda şok oldum.
Beni sevdiğine inanmıyorum diyorum.Nerden cıkardın diyo yarım ağızla.Hayır seni seviyorum bile diyemiyo.
Ailesiyle konuşmak istemiyorum.Çünkü beni caydırtmak isticekler.Nişanlımla konuşcaklar,bir ay düzelcek sonra yine aynı.Daha öncede başıma geldi biliorum.Allahım hayırlısını versin yaaa herkesede banadaa:Saruboceq:

kızlar hayırlısı hepimiz için inşallah. yok ya ben ayrılmayı düşünmedim. yani düşüncek kadar problemim yok. ailesi de ii nişanlım da ii..tek sorun mesafe . maddiyetı da geçtim çünkü ikimizin parası iyi bi miktar. sorun mesafe ama o da kafaya takcak kadar değil galiba sizinkilerin yanında

Ne demek canım..yanında olabildiysek ne mutlu bize :)

kızlar hayırlısı hepimiz için inşallah. yok ya ben ayrılmayı düşünmedim. yani düşüncek kadar problemim yok. ailesi de ii nişanlım da ii..tek sorun mesafe . maddiyetı da geçtim çünkü ikimizin parası iyi bi miktar. sorun mesafe ama o da kafaya takcak kadar değil galiba sizinkilerin yanında

Canım benim,senin huzurun,sağlığın yerinde olsun da gerisi gelir.Sıkıntı edipte kendini üzme.Allahın gücüne gidicek yaa.Deli kızzzz a.s.

kızlar nişanlınızla problem varsa ayrılık mantıklı geliyor ama ailesiyle problem varsa ayrılmak çokta doğru bi karar değil.
bizimde herşey güllük gülistanlık geçmedi ama şükürki nişanlımla ben tek kalbiz.

Tabiki canım,sıkıntımı dikkate alıp yorum yapmanız beni cok mutlu etti.Tekrar teşekkür ediyorum.Galiba beni bu başlık altında daha cok görüceksiniz (bıkacaksınız) ama şimdi çıkıyorum.Hepinize iyi gecelerrr kızlarrr.öptümmmm siziiii

Canım benim,senin huzurun,sağlığın yerinde olsun da gerisi gelir.Sıkıntı edipte kendini üzme.Allahın gücüne gidicek yaa.Deli kızzzz a.s.

sağol canım. sen ilgisizlikten şikayet etmişsin.ii düşün canım.ilerde çocuğun olucak ya ona da ilgisiz olursa hep sorumluluk üzerinde olucak

ahhha ah bende gecen hafta oturup kara kara ayrılmayı düşündüm we olmıcak dedim..ailesiyle uyuşamıorum dedim aileme..sonra neden üzüleyim ki benim üzüleceğime herseyi dobra dobra nişanlıma söyleyeyim hatalarını isteklerimi gözrün we ilerde ben naapmısım demesin die bi güzel mektup yazdım..ama weremedim..:kedi:
İlk görüştüğümüzde herrrrşeyi söyledim...kısa ve net beni kaldırabilecekmisin dedim..sonra konustuk we çözdük herseyi..su an çok iyiyiz..ama iyiki içime atmadım..ne düşünüyorsam söyledimm
tabi sorun ailesiydi.. Allahıma şükürler olsun ki konuşunca anlaşabildik..yoksa çok sewdiğim halde bitirecektim......
zaten en çok o koyuyor insana severken ayrılığı düşünmek.
kim isterki sevdiğini bırakmayı hele bunca şeyi geride bıraktıktan sonra.
ama bazen hayat çıkmaza sokuyor insanı.
problemi çözdüğünüze sevindim.umarım bizde çözeriz

seni anlayabiliyorum.sizn nasıl bir ilişkiydi canım?
kaç yıldır birliktesiniz ne zamandır nişanlısınız?
psigocum siz kaç yıldır berabersiniz
cidden ayrılmak fikri geçti mi aklından
sana ilgi mi göstermiyor?
canım biz 4 yıldır birlikteyiz.nişanlanalıda 3 ay oldu işte.cidden ayrılmak fikri geçti aklımdan.hala aklımın bi köşesinde.
dün gece yine konuştum.
ilişkimizi baştan temellendiriyormuş.mutlu olmamız için bu gerekiyormuş.
ya sapasağlam yola devam etcekmişiz yada evlenmeden biticekmiş.
bunun için benim biraz sabırlı olmam ve susmam gerekiyormuş.
bakalım susayım biraz daha değişcekmi bişeyler
değişmezse düşünüyorum ayrlığı

şükret haline canım.sarıl sıkı sıkı sevgine.sahip çık
kızlar nişanlınızla problem varsa ayrılık mantıklı geliyor ama ailesiyle problem varsa ayrılmak çokta doğru bi karar değil.
bizimde herşey güllük gülistanlık geçmedi ama şükürki nişanlımla ben tek kalbiz.
benim hem ailesiyle hem nişanlımla.
ama bi süre daha beklicem.

psigom o zaman dene bakalım belkide düzelir herşey
şunuda unutma seviyorki bir yol aramaya çalışıyor
yoksa bu lafı duydugunda bırakıp giderdi çoktan
nişanlılık döneminde herkes bu sıkıntılarla karsılasıyor
sen sabret belkide en guzeli budur :)

bizimde tek sorunumuz ailesi, annesi çok karışıyo nişanlıma.
beni arayıp aramaması konusunda bile karışıyo düşünün artık!!
askerde oldugundan yüzyüze konusamıyorum. çok bunaldım artık 2 ayda bezdim nişanlılıktan...

Back