Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vereliniortak
bide benim annesine anne dememem çok sorun oluyo.
ama o kadın bana hiç bigün annelik yapmadıgı gibi beni küçük düşürdü...
oğluna başkasını düşündüğünü söyledi düşünebiliyomusunuz!!!
ben nasıl bu kadına anne derim???
nereye gelin gitcen karadeniz gelini
bende karadeniz gelini olcam ama istanbula gitcem ve bende sen gibi tedirginim nişanlıma çok güveniyorum ama orda ailemden veya akrabalarımdan kimse yok bu beni çok üzüyor
kız 2012 de kesin kıyamet kopuyosa ben hiç evlenmiyim, son yıllarımı ferah ferah geçiriyim yakaydirigubbakcemile3slm kızlar
kıyamet 2012 de dıye kım dıyo demısler :)
hiç duymadınzmı tv de, habelerde ve net ortamında falan bu soylentı hep dolanıyo. kımı gundeme getırıyo kımı ustunu kapatıyo :S
kız 2012 de kesin kıyamet kopuyosa ben hiç evlenmiyim, son yıllarımı ferah ferah geçiriyim yakaydirigubbakcemile3
şanslının bu konuda canım valla allah nazardan saklasın maşallah de nişanlına:roflol: :roflol:
Benim ailesiyle ir problemim yok. Ancak sorun yaratmayan taraf benim :umursamaz: Ben biraz olsun cadılık yapsaydım heryerden sorun fışkırırdı.
Nişandan sonra hiç kimse beni aramadı sormadı, nişanlım askere gitti yine kimse aramadı beni nişanlın gitti ama biz varız birşey olursa bizi ara demelerini beklerdim. Ama kimse aramadı.
Buna rağmen ben hiç sorun yapmadım bunları. Bayramda dayısına varana kadar herkesi aradım. Bunları nişanlımla konuştum söyledim ona. O da eğer seni üzerlerse bana söyle yeter, kim olursa olsun zamanı geldiğinde biz de onlara aynı muameleyi yaparız dedi. Bu sözlerden sonra da konu kapandı zaten. Beni seven koruyup kollayan biir nişanlım var bu konuda çok şanslıyım.
şanslının bu konuda canım valla allah nazardan saklasın maşallah de nişanlına
benimki beklediğim gibi davranmadı hayal kırıklıgına ugrattı beni
Sevgi emektir... sıkı sıkıya tutunun aşkınıza....:asigim:
[FONT=comic sans ms,sans-serif]
[/FONT]
aynı şey bendede var malesef.ben haddinden fazla emek verdim inanın, halada veriyorum ve vermeyede hazırım.
ama karşıdaki erkek ana kuzusu irade sahibi olmayan bi erkekse yapacak bişey yok.
bekliyorum sadece...