- 22 Temmuz 2015
- 1.323
- 573
- 38
- Konu Sahibi Eslemimbebem
Niyeki kız yas kacYook değilimm daha bana çok be ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niyeki kız yas kacYook değilimm daha bana çok be ya
Nasıl yniSpiral hormonlu mu ?
21 okuyorum zaten benimkininde 30undan önce evlenmeye niyeti yokNiyeki kız yas kac
İŞte çeşitleri var ya onların hormonlu mu diye ondan sordum ama değil sanırım yoksa söylerlerdi bilirdin :)Nasıl yni
renkli vampir napıyon yok hormonlu değil spiral21 okuyorum zaten benimkininde 30undan önce evlenmeye niyeti yok
İŞte çeşitleri var ya onların hormonlu mu diye ondan sordum ama değil sanırım yoksa söylerlerdi bilirdin :)
Ana eniste var he çatlak daha ön sene bekle)21 okuyorum zaten benimkininde 30undan önce evlenmeye niyeti yok
İŞte çeşitleri var ya onların hormonlu mu diye ondan sordum ama değil sanırım yoksa söylerlerdi bilirdin :)
O n niye her ay adetim gecikiyo21 okuyorum zaten benimkininde 30undan önce evlenmeye niyeti yok
Delikanlı kız moralim bozuk yarenkli vampir napıyon yok hormonlu değil spiral
Niye kız noldu niye moralin bozukDelikanlı kız moralim bozuk ya
Kiz bksana adet olmadım ya duvarları yumruklamak istiyorumNiye kız noldu niye moralin bozuk
Su profil resmine çok gülüyorum yaNiye kız noldu niye moralin bozuk
Kac gün geçti? Kist mi var acaba neden olmadin? Hep boyle mi? Yoksa hamile misinnnKiz bksana adet olmadım ya duvarları yumruklamak istiyorum
Olmim bi tane kızım var ya artı spiral var cnm hem kadın doğum a gitmiştim kist olsa gorurduKac gün geçti? Kist mi var acaba neden olmadin? Hep boyle mi? Yoksa hamile misinnn
3 gün gecti dha olmdm bn 3 gün gecikince kizima hamile olduğumu öğrendim o zmn spiral yoktuOlmim bi tane kızım var ya artı spiral var cnm hem kadın doğum a gitmiştim kist olsa gorurdu
Kiz sen nerde otryn evli msnKac gün geçti? Kist mi var acaba neden olmadin? Hep boyle mi? Yoksa hamile misinnn
Allah Allah spiral iltihaplan mi yaptı acaba? Kist her an olabilir,daha önce olmayabilir ama yeni oluşmuştur belki. Evet evliyim canm mersinde oturuyorumOlmim bi tane kızım var ya artı spiral var cnm hem kadın doğum a gitmiştim kist olsa gorurdu
Kiz çok uzakmissin evlenmeden önce vardı kist ama şimdi olsa doktor derdiAllah Allah spiral iltihaplan mi yaptı acaba? Kist her an olabilir,daha önce olmayabilir ama yeni oluşmuştur belki. Evet evliyim canm mersinde oturuyorum
Kız ne biliyon belki onunki hormonlu olandanrenkli vampir napıyon yok hormonlu değil spiral
Bittim valla yazık bana arada laf sokuyom evde kaldım ya ben zaten diyeAna eniste var he çatlak daha ön sene bekle)
Benimki hayatını yaşamk istiyomus da ondan rahatca gezcek tozcak falan düzenli hayattan korkuyoO n niye her ay adetim gecikiyo