- 22 Temmuz 2015
- 1.323
- 573
- 38
- Konu Sahibi Eslemimbebem
Heheheo ne diyoBittim valla yazık bana arada laf sokuyom evde kaldım ya ben zaten diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heheheo ne diyoBittim valla yazık bana arada laf sokuyom evde kaldım ya ben zaten diye
Senle de gezerBenimki hayatını yaşamk istiyomus da ondan rahatca gezcek tozcak falan düzenli hayattan korkuyo
Amaan kim alcak seni diyoHeheheo ne diyo
Bi anlatamadım gitti ama halletcem ben o konuyu 30 çok geç:)Senle de gezer
Hehe oda senin gibi catlakAmaan kim alcak seni diyo
Tamamlıyoruz birbirimizi :)Hehe oda senin gibi catlak
Ewde kaldın kizbi oğlum olsun da kartlasmadan seni ona alimm hehejeBi anlatamadım gitti ama halletcem ben o konuyu 30 çok geç:)
Allah bozmasin cnm bnde eşime kaçtım 2 senem bitti gerçi ailem knsmuyo bnleTamamlıyoruz birbirimizi :)
Nerdesin giiSu profil resmine çok gülüyorum ya
Al valla yoksa kalcamEwde kaldın kizbi oğlum olsun da kartlasmadan seni ona alimm heheje
Yaa neden kaçtın vermediler mi yoksa Allah bozmasin cnm bnde eşime kaçtım 2 senem bitti gerçi ailem knsmuyo bnle
Ewet cnmAl valla yoksa kalcam
Yaa neden kaçtın vermediler mi yoksa
Çocuk olduktan sonra ?Ewet cnm
Yok gene barışmadilar istemiolar biziÇocuk olduktan sonra ?
Neden vermediler canım peki ayy ben de çok korkuyorum bundan .. yani verip gönülsüz vermesinden bile korkuyorumYok gene barışmadilar istemiolar bizi
Ailenin istediği gibi biri miNeden vermediler canım peki ayy ben de çok korkuyorum bundan .. yani verip gönülsüz vermesinden bile korkuyorum
Pek sayılmazAilenin istediği gibi biri mi
Nasıl yaniPek sayılmaz
siyasi fikir ayrılığı diyelim bi de yaşam tarzı olarakNasıl yani
Eee nasıl olck cnmsiyasi fikir ayrılığı diyelim bi de yaşam tarzı olarak
Kısmet.. daha var hem en az 5 sene bakalım o zamana kadar biz yürütebilirsek gerisini hallederiz heralde.Eee nasıl olck cnm