- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Eslemimbebem
Gunaydinn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az yemek bol hareket :)Oooo supersin nasıl verdin peki
Günaydınn her yerdesin kız maşallahGunaydinn
Evet , bagli degilim hic bir yere gezip tozuyorum topiklerde ohh benden alasi yokGünaydınn her yerdesin kız maşallah
En güzeli seninkiEvet , bagli degilim hic bir yere gezip tozuyorum topiklerde ohh benden alasi yok
Naber mor vampirellammm
Niye erkenden kalktin ki :)) uyusaydin isin yoksa tabiiEn güzeli seninki
Çok sıcam margam yanıyorum ya varya nemden gözlerim açılmıyo uyuyasım var hep :)
Sendeenn naber?
Niye erkenden kalktin ki :)) uyusaydin isin yoksa tabii
Kiz biz burda usuyoruz gel serinleeeeee
O mecburluklera hic bir zaman dahil olmadim ama aksam yemeginde katilirim ben genellikleHaftasonu aile kahvaltısı günümüz de bizim mecburen kalktım tabii daha bir sürü işimde var ama burda goy goy yapıyom
İşte aile düzeni ben okula dönünce düzen müzen kalmıyo valla ben kendim kahvaltı kapmayı unutuyorum zamanO mecburluklera hic bir zaman dahil olmadim ama aksam yemeginde katilirim ben genellikle
Ben hic yapmiyorumİşte aile düzeni ben okula dönünce düzen müzen kalmıyo valla ben kendim kahvaltı kapmayı unutuyorum zaman
Ay ben şişkoyum hala bi 9 kilo daha vereyim neler yicemBen hic yapmiyorum
Acikinca sutun icine nesguik atiyorum yiyorum
Günaydın cnm nasilsinGunaydinn
Günaydınn ben geldiiiiimmm :)Günaydın cnm nasilsin
Hoşgeldin cnm napion vampirellamGünaydınn ben geldiiiiimmm :)
Valla ne yapayım birazdan kahvaltı yapıcam sonra çıkıcaz ablamla ona gelin çiçeği yaptırmaya gidicez :)Hoşgeldin cnm napion vampirellam
He sen ablanın düğünü için kilo vermek istion aldinmi elbiseValla ne yapayım birazdan kahvaltı yapıcam sonra çıkıcaz ablamla ona gelin çiçeği yaptırmaya gidicez :)
Sende durumlar nasıl ?
Aldım aldım elbiselerim hazır hatta hafiften bolardı bile :)He sen ablanın düğünü için kilo vermek istion aldinmi elbise
Oooo supersinAldım aldım elbiselerim hazır hatta hafiften bolardı bile :)
BN hala ayni sikilma devam konu açtım ordan bkEe bugün kimse sıkılmıyor mu