Canı sikilanlarr:(

Benim desıkılıyor.Ayrılık acısı.Sevdiğim adam nişanlandı.

Ciddi misin üzüldüm niye bittiki cnm
O yurtdışında
.Benburda memurum.Enson gelmedi.ilgisi az diye işin eline almadı maddi sorunu var dşye ben de gidemedim.Ama şimdiordan bir kıza birkaç ayda nişan yapmış.Beni birbuçuk yıl bekletmş ama işini eline almamıştı.Defresifti.ilgisizliği sebebiyle ve sonumuz yok dediği için kendimi geri çektiğim sıra birinş bulmuş.Nasıl oldu anlamadım diyor ,birşey anlatmıyor.Vicdan axabı çekiyormuş güya.Kızı buldum faceden.Benden güzel değil diye avundum.Çok acıydı...

Selam kızlar
xenforo-smilies-kk54.gif

O yurtdışında
.Benburda memurum.Enson gelmedi.ilgisi az diye işin eline almadı maddi sorunu var dşye ben de gidemedim.Ama şimdiordan bir kıza birkaç ayda nişan yapmış.Beni birbuçuk yıl bekletmş ama işini eline almamıştı.Defresifti.ilgisizliği sebebiyle ve sonumuz yok dediği için kendimi geri çektiğim sıra birinş bulmuş.Nasıl oldu anlamadım diyor ,birşey anlatmıyor.Vicdan axabı çekiyormuş güya.Kızı buldum faceden.Benden güzel değil diye avundum.Çok acıydı...
Boşver be cnm böyle insana niye üzülüyorsun senin için daha hayırlı olmuş bnce hayırlısı buymus deyip gececeksin üzülme ye değmez biz burda yanindayiz

Yaşlı başlı adamlar olacak yaşım ilerkedikçe.Ben 30 bile göstermiyorum.Hem bu hem ayrılık acısı ikisi ağır oldu bu yaşta.

X