- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- Konu Sahibi Eslemimbebem
Benim desıkılıyor.Ayrılık acısı.Sevdiğim adam nişanlandı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ciddi misin üzüldüm niye bittiki cnmBenim desıkılıyor.Ayrılık acısı.Sevdiğim adam nişanlandı.
O yurtdışındaCiddi misin üzüldüm niye bittiki cnm
Slm cnm.npynSelam kızlar
Boşver be cnm böyle insana niye üzülüyorsun senin için daha hayırlı olmuş bnce hayırlısı buymus deyip gececeksin üzülme ye değmez biz burda yanindayizO yurtdışında
.Benburda memurum.Enson gelmedi.ilgisi az diye işin eline almadı maddi sorunu var dşye ben de gidemedim.Ama şimdiordan bir kıza birkaç ayda nişan yapmış.Beni birbuçuk yıl bekletmş ama işini eline almamıştı.Defresifti.ilgisizliği sebebiyle ve sonumuz yok dediği için kendimi geri çektiğim sıra birinş bulmuş.Nasıl oldu anlamadım diyor ,birşey anlatmıyor.Vicdan axabı çekiyormuş güya.Kızı buldum faceden.Benden güzel değil diye avundum.Çok acıydı...
Kiiiizzz vampirella nirdesiiinnnAy ben şişkoyum hala bi 9 kilo daha vereyim neler yicem
Yaş da 37 düzgünbir ilşki yaşamadan yaşlanacam yaşlı adamlara kalacam.Boşver be cnm böyle insana niye üzülüyorsun senin için daha hayırlı olmuş bnce hayırlısı buymus deyip gececeksin üzülme ye değmez biz burda yanindayiz
Belki daha zamanin gelmemiştir bu iş yasa bakmuokiYaş da 37 düzgünbir ilşki yaşamadan yaşlanacam yaşlı adamlara kalacam.
Deliiivampirella is back !
Nabıyonuz bakimDeliii
Daha once olmadı mı hayatindaYaşlı başlı adamlar olacak yaşım ilerkedikçe.Ben 30 bile göstermiyorum.Hem bu hem ayrılık acısı ikisi ağır oldu bu yaşta.
Bakıyolar evetDertlesiyorz ne dicem adet gecikmelerinde hormonları mi bkiolar
Ya bnm her ay adetim gecikiyo bi de spiral var ya uyuz oluyorumBakıyolar evet
Kiz vampirella sen evli misinBakıyolar evet
Spiral hormonlu mu ?Ya bnm her ay adetim gecikiyo bi de spiral var ya uyuz oluyorum
Yook değilimm daha bana çok be yaKiz vampirella sen evli misin