- 15 Şubat 2013
- 24.324
- 91.314
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Uydurdum lan onu jfjdjdj kılavuzu osuruk olanın burnu götten çıkmaz jfjdbdbBöğürdüm ak akçe kara osturuk içindir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uydurdum lan onu jfjdjdj kılavuzu osuruk olanın burnu götten çıkmaz jfjdbdbBöğürdüm ak akçe kara osturuk içindir
Dur özelden yazamEvet buyur
Yaşadıgın haksızlıkları okudum hep ve bitmesine cidden sevindim. Bu aile çok yazık edecekti sana. Cidden balık baştan kokar dedkleri bu kişiler için söylenmiş söz. Gerçekten seven erkek bitti dediğinde canın sağ olsun diyemez,demez. Gerekirse ki çoktan gerekti bence ailesini karşısına alıp senin kapında yatmalıydı affet ben artık onları hiçbir şeye karıştırmıycam diye. Canın sağ olsun ne ya 1 ay sonra düğün olacak herşey bitti deniyor cevap canin sağ olsun. Bir halt olmaz böyle diyenden.Bitti dedim canın sağolsun dedi
Bu kadar muhabbete o gazı çıkarırım ben hacı sağ olUydurdum lan onu jfjdjdj kılavuzu osuruk olanın burnu götten çıkmaz jfjdbdb
Ay eltin naptı kfjfjfEltim çay kaşığı gibi maşallah
Margırıta diyorum o benim Fahri eltimAy eltin naptı kfjfjf
Bu kadar muhabbete o gazı çıkarırım ben hacı sağ ol
Olaya şu videoyla noktayı koyalım
Bi osuruk güzellemesi yapmadığımız kalmıştı.Osuruğu kınayan abla felç geçirdi şuan.
Access hala kaos derdinde sjdkdkMargırıta diyorum o benim Fahri eltiim
Kaostan besleniyorum, ne kadar zor biliyo musun sen her dakka kaos peşinde koşmak heyatım bdbdbAccess hala kaos derdinde sjdkdk