- 21 Nisan 2017
- 1.461
- 2.203
- 30
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #10.101
Hosbulduk canim.. hayirdir canim anlatmak ister misin?Coco_Loco canım hoşgeldin kızlar nasılsınız bayadır görüşemiyoruz bende ters giden bişeyler var ve canım bu duruma çok sıkılıyo
Cok az almissin masaAllah nasil basardin canim ya ben daha simdiden aliyorum:) iyi gidiyor cok şükür keseyi ve gördük kalp atisini da dinledik❤Sağol cnm çok almadım aslında Dr um iyiyiz diyor 6 kilo aldm toplam yeni başladı bu ağrılar da dinleniyorm bol bol işde bakalım geçer inşallah senin nasıl gidiyor keseyi gördünüz mü
Amin teşekkür ederim canim❤Ahhh ne güzel benim canım memleketim
Ben almanya da yaşıyorum canim.. bu arada insallah bebisini sag saglim kucagina alirsin canim
Maşallah cnm çok şükür Mide bulantıların başlasın görürsün sen o zaman:) ben zaten 3-4 ay kustum hiç almadım o süreçte o yüzden bu kdr az inşallah böyle de devam ederCok az almissin masaAllah nasil basardin canim ya ben daha simdiden aliyorum:) iyi gidiyor cok şükür keseyi ve gördük kalp atisini da dinledik❤
Aman hic baslamasin ya zaten hassas bir midem.var cok kotu bi duygu bulantiMaşallah cnm çok şükür Mide bulantıların başlasın görürsün sen o zaman:) ben zaten 3-4 ay kustum hiç almadım o süreçte o yüzden bu kdr az inşallah böyle de devam eder
İnşallah cnm rahat bi hamilelik olsunAman hic baslamasin ya zaten hassas bir midem.var cok kotu bi duygu bulantiyiyim ama almiyim
Allah razi olsun cnm sen nasilsin bebisimiz napio nasil oyidir insaallahCanim nasılsınKara_gozlum
Vefat etti kizim canımAllah razi olsun cnm sen nasilsin bebisimiz napio nasil oyidir insaallah
Ahh kuzu yaa tabiki anlatırım kimim war sizden başka ama öncelikle ben şoke oldumHosbulduk canim.. hayirdir canim anlatmak ister misin?
Amin Allah razi olsun Rabbim en kisa zamanda sana da nasip etsinAhh kuzu yaa tabiki anlatırım kimim war sizden başka ama öncelikle ben şoke oldumDil-i bitab hamile misin hiçte söylemiyosun küstüm sana bu hberi nasıl sonradan şans eseri öğrenirim ben allahım hayırlı etsin canımcımm sağlıkla kucağına al inşallahh .. ya sürekli lekelenme oluyo bende adette gelmiyo bi türlü buda bnim canımı çok sıkıyo kızlar
Bi Dr a git istersen canim.Yok kuzum ya ne ilaç ne kür hiç bişey kullanmıyorum sonradan öğrendim ama çok çok sewindim hayırlı uğurlu olsun ayağı uğurlu gelsinn inşallah bizlerede umut olsun ee anlat bakalım neler yaptın yardımcı ol bacına da
Hayırlı olsun canımAmin Allah razi olsun Rabbim en kisa zamanda sana da nasip etsin
Bilmedigini bilmiyordum kibaya da duyurdum aslinda dua guruplarina filan yazdim sen pek aktif olmadigindan görmemişsindir kuzum
Lekelenme bende de surekli olurdu pco dan olabilir ilac veya kur kullaniyor musun
Inanmiyorum yaaaa canim benim ya basin sagolsunVefat etti kizim canım
Gidecem kuzu haftaya randewu aldım bakalım ne olcak ne war ne yok diye e iyi çok şükür olsun rabbim nasip etmiş ya wesilesi çokta önemli değil :)Bi Dr a git istersen canim.
Allah razi olsun canim Rabbim sizlere de en kisa zamanda göstersin sadece klomen kullandim canim yumurtamsı büyüsüne diye
Amin insallah. Hayırlı cumalar canımEttiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı cumalar.