- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #10.121
Hayirli Cumalar bulca❤Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı cumalar.
Ve aleykum selam hosgeldiniz:)Selâmün aleyküm :)
Aşkolsun, tanımadın beni :))Ve aleykum selam hosgeldiniz:)
Muhtarim saygilarAşkolsun, tanımadın beni :))
İyi kamuflaj yapmışım yahu, herkes bir duraksıyor :))Muhtarim saygilar
Nick degismis taniyamadim
Nasilsin Hanifem
Durum profil cok uyumlu olmus ve tema gül olunca kiskanmadim degil dogrusu :))İyi kamuflaj yapmışım yahu, herkes bir duraksıyor :))
Hamdolsun canım sen nasılsın? Haberler sende
Teşekkür ederim kuzumDurum profil cok uyumlu olmus ve tema gül olunca kiskanmadim degil dogrusu :))
Bende İyiyim cok şükür canim pitpitlari duyduk beklemedeyiz
Yeni yeni peyda olmaya başladım aslıhancım , biraz kabuğuma çekilmiştim :)) sen nasılsın?Aleyküm selam canımcım nerelerdesin bayadır yoksun :)Rakika
Amin canım inşAllah sizler birer birer arkamdan gelirsiniz hep beraber buyuturuzTeşekkür ederim kuzumDaha güzelleri senin olsun
Oyyy maşallah annesi, sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürüz inşallah
İyiyim kuzu çok şükür canım bi yaramazlık yok :)Yeni yeni peyda olmaya başladım aslıhancım , biraz kabuğuma çekilmiştim :)) sen nasılsın?
Neden kizzz:)) bir berceste vardi Canı sıkılan... :)
H M Dil-i bitab T Tatlianne20 ne guzel yaaa. Burada tanistik ne guzel gunlerdi ayran ictik ayri dustukkk
Kizlarrrrr hoşgeldiniz napıyonuz özledim ya o günleri.:)) bir berceste vardi Canı sıkılan... :)
Aynn yaaa valla ne gunlerdi ilk arkidaslarimsinizKizlarrrrr hoşgeldiniz napıyonuz özledim ya o günleri.
Aynn yaaa valla ne gunlerdi ilk arkidaslarimsiniz