- 15 Ocak 2018
- 2.288
- 2.662
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #10.061
Niye kesin canım inşallahhhBu ay maalesef kesin canim
Bidaki aya hepberaber insAllah
Ciddi mi işe yaramadı mı peki canımBen kullandım tam 6 ay hemde canım
Daha eve geçemedim canım geçince okuyacam misafirlikteyim nette araştırdım biraz yumurta büyütme için kullanılıyormuş pco olanlardaKullanmadım canım bu ilacı hiç bilmiyorumki bacım prospektüsu okudunmu ne yaziyor canım
Testiim negatif canim karnim da agrimaya başladıNiye kesin canım inşallahhh
Canim aslında kanser ilaci ama yumurta büyütmeye kullaniliyoDaha eve geçemedim canım geçince okuyacam misafirlikteyim nette araştırdım biraz yumurta büyütme için kullanılıyormuş pco olanlarda
Adetin geçti mi kiTestiim negatif canim karnim da agrimaya başladı
Ewt canım okudum içeriğini öyleymiş hayırlısı olsun inşallah önümüzde ki ay hepimiz hamile kalırızCanim aslında kanser ilaci ama yumurta büyütmeye kullaniliyo
Bugun olucam canim en gec yarinAdetin geçti mi ki
Bekle canım .bakarsın olmazsın..Bugun olucam canim en gec yarin
Canim maalesef tum isaretler adeti gosteriyoBekle canım .bakarsın olmazsın..
Hayirlisi olsun inşallahCanim maalesef tum isaretler adeti gosteriyo
Gebelik testi ates takibi ,kasik agrisi..
Tabiki yarıyo tatlım ilaç meme kanseri hastalarında kullanılan bi ilaç ama jinekologlar kaliteli tek yumurta yaptığını görünce bizim gibi hastalara weriyolar ben pcos hastasıyım yumurtam gelişip çatlamadığı için werdi 6 ay kullandım 6 ay da yumurta büyüdü çatladı ama döllenme gerçekleşmedi wakti değildi demekki ama çok arkadaşım bu ilaçla ilk kullanımda ikinci kullanımda gebelik elde etti belki senin sebebinde budur inşallahta wesile olur hayırlı haberini alırızCiddi mi işe yaramadı mı peki canım
İnşallah canım benim inşallahTabiki yarıyo tatlım ilaç meme kanseri hastalarında kullanılan bi ilaç ama jinekologlar kaliteli tek yumurta yaptığını görünce bizim gibi hastalara weriyolar ben pcos hastasıyım yumurtam gelişip çatlamadığı için werdi 6 ay kullandım 6 ay da yumurta büyüdü çatladı ama döllenme gerçekleşmedi wakti değildi demekki ama çok arkadaşım bu ilaçla ilk kullanımda ikinci kullanımda gebelik elde etti belki senin sebebinde budur inşallahta wesile olur hayırlı haberini alırız
Klomen gibi o zamanDaha eve geçemedim canım geçince okuyacam misafirlikteyim nette araştırdım biraz yumurta büyütme için kullanılıyormuş pco olanlarda
Aynen canım öyleymiş klomen kullanmadım hiç o yüzden bilmiyordum ama herkes öyle yazmışKlomen gibi o zaman
Bir iki kere kullanmıştım. Ancak klomen hafif kaldigi icin igne kullaniyorum yumurta icin bana klomen yetersiz geliyor hayırlısı olsun insallah senin icinAynen canım öyleymiş klomen kullanmadım hiç o yüzden bilmiyordum ama herkes öyle yazmış
Femara klomenden daha ağır bi ilaçmış canım inşallah faydasını görürüz de tez vakitte hepimiz bebeklerimize kavuşuruz inşallahBir iki kere kullanmıştım. Ancak klomen hafif kaldigi icin igne kullaniyorum yumurta icin bana klomen yetersiz geliyor hayırlısı olsun insallah senin icin
Canım çok sıkkın sevmedigim eltim gelmiş bende yapmacık dayanamam ister istemez yüzüm susuyor(ne zaman gidecek