- 15 Ocak 2018
- 2.288
- 2.662
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #10.041
Ben kullanmadım canım.. kullanan arkadaşlar varsa yardımci olurlar.Bugün doktora gittim kızlar femara adlı bi ilaç verdi 6 gün kullan gel dedi aranızda kullanan varmı yada bilgisi olanDil-i bitab @HemDeliHemAsik 4 41EEEEE41 icroc Shokella Psikolojik Deliii
Cnm bende kullanmadım ama yumurtaları büyütmek için kullanılıyor galiba inşallah faydasını görürsünBugün doktora gittim kızlar femara adlı bi ilaç verdi 6 gün kullan gel dedi aranızda kullanan varmı yada bilgisi olanDil-i bitab @HemDeliHemAsik 4 41EEEEE41 icroc Shokella Psikolojik Deliii
İnşallah canım benimCnm bende kullanmadım ama yumurtaları büyütmek için kullanılıyor galiba inşallah faydasını görürsün
Ben kullanmadım canım.. kullanan arkadaşlar varsa yardımci olurlar.
Ben kullanma di m ama arkadadim kullanmis kaliteli yumurta yapiyor sifa olur ins Allah arkadasim tek yumurtasi olusmus hamila kal misBugün doktora gittim kızlar femara adlı bi ilaç verdi 6 gün kullan gel dedi aranızda kullanan varmı yada bilgisi olanDil-i bitab @HemDeliHemAsik 4 41EEEEE41 icroc Shokella Psikolojik Deliii
Yaaa ciddimisin Saliha’m inşallah bana da şifa olur Rabbim nasip ederBen kullanma di m ama arkadadim kullanmis kaliteli yumurta yapiyor sifa olur ins Allah arkadasim tek yumurtasi olusmus hamila kal mis
Bide canım aç mı tok karnına mı kullanmış acaba eczacı farketmez dedi deBen kullanma di m ama arkadadim kullanmis kaliteli yumurta yapiyor sifa olur ins Allah arkadasim tek yumurtasi olusmus hamila kal mis
Amin insAllahYaaa ciddimisin Saliha’m inşallah bana da şifa olur Rabbim nasip eder
Allah senden razı olsun canım Rabbim inşallah sana tez vakitte hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eder ne diyeceğimi bilemedim çok saolBu arada senin icin ayetleri 11 kere okudun canimftmclk
Yumurta buyutmek icin oldugu icin Farketmez canimBide canım aç mı tok karnına mı kullanmış acaba eczacı farketmez dedi de
Amin canim hepimizeAllah senden razı olsun canım Rabbim inşallah sana tez vakitte hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eder ne diyeceğimi bilemedim çok saol
Tamam canım benimYumurta buyutmek icin oldugu icin Farketmez canim
Okuman yeter canım sayısı önemli değil inşallah hasta olmazsından hamile olduğunu öğrenirsinAmin canim hepimizedaha cok okurdum ama yetistirmme gereken cuzler var yarin adet olcam
Bu ay maalesef kesin canimOkuman yeter canım sayısı önemli değil inşallah hasta olmazsından hamile olduğunu öğrenirsin
Ben kullandım tam 6 ay hemde canımBugün doktora gittim kızlar femara adlı bi ilaç verdi 6 gün kullan gel dedi aranızda kullanan varmı yada bilgisi olanDil-i bitab @HemDeliHemAsik 4 41EEEEE41 icroc Shokella Psikolojik Deliii
Kullanmadım canım bu ilacı hiç bilmiyorumki bacım prospektüsu okudunmu ne yaziyor canımBugün doktora gittim kızlar femara adlı bi ilaç verdi 6 gün kullan gel dedi aranızda kullanan varmı yada bilgisi olanDil-i bitab @HemDeliHemAsik 4 41EEEEE41 icroc Shokella Psikolojik Deliii
Canim ay takvimine gore zilhicce 14 e gectik aksam ezaninda keske daha ince yazsaydinBende ayetleri benim için 3 defa da olsa okumanızı istiycektim