- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #10.021
Becerikli hatun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Becerikli hatun :)
İnşaallah canim.Hmm yapınca foto atsana merak ettim :)
Aşkımm ben bitkiselde çok iyi değilim heralde yanlış yönlendirmk istememKızlar ya bişey sorcam size bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi şimdi ben yumurta takibine başladım yumurtam gelişsin diye de hayıt suyu içiyorum takip sırasında olurda gelişmiş olursa çatlaması için havuç suyu içecem ama bu havuç suyunu ne zaman içmeye başlamalıyım acaba çünkü çatlamasa kiste dönüşecek önceden içsem büyümeden çatlatmış mı olurum kafam çok karışık Dil-i bitab @HemDeliHemAsik @Judy_K Shokella @41EEEEE41 Psikolojik Deliii
Sağol canım.Ellerine sağlık canm çok güzel olmuş taki kutusu gbi birşey mi bu
Sağol canım.
Takı kutusu olarakta kullanıyorlar.
Tesbih kutusu olarakta..
Evet canım. Zaten geneli tesbih için kullanıyor..Tesbih kutusu da iyiymis mantıklı
Çok güzel olmuş çok beğendim ellerine sağlık becerikli hatunEki Görüntüle 2170729 bunlar canlar..
Henüz bitmedi. Süsleme işi kaldı.. malzemem olmadığı için şuan yapamadim..
Elimi de yaktım.. az sakarim
Eline saglik canimm :) cok güzel olmus süslemesini de yapinca mükemmel olur eminimEki Görüntüle 2170729 bunlar canlar..
Henüz bitmedi. Süsleme işi kaldı.. malzemem olmadığı için şuan yapamadim..
Elimi de yaktım.. az sakarim
Sağol canım ❤ hala yapmadım suslemeyi.. tembel takılıyorum bu araEline saglik canimm :) cok güzel olmus süslemesini de yapinca mükemmel olur eminim
Havalardan geliyor cnm bende tembelim bütün gün oturuyorumSağol canım ❤ hala yapmadım suslemeyi.. tembel takılıyorum bu ara
Geçsin istiyorum artık...Havalardan geliyor cnm bende tembelim bütün gün oturuyorum
Hic sorma yaa temizlik deme yaz geldi ev temiz kalir dedim ama nerdeee bitmiyor ki temizlik isiGeçsin istiyorum artık...
Bayramda geliyor temizlik yapmam lazım ama nerede..
Yazın daha çabuk kirleniyo.tum camlar açık. Toz hep içerde.Hic sorma yaa temizlik deme yaz geldi ev temiz kalir dedim ama nerdeee bitmiyor ki temizlik isi
Aynen öyle cnm basa gelen cekilir. Bende bakalim nezaman baslicam. Gerci annem kayinvalidemler yok hepsi memleketteYazın daha çabuk kirleniyo.tum camlar açık. Toz hep içerde.
Bakalım ne zaman baslicam
Allah kolaylık versin inşallah.Aynen öyle cnm basa gelen cekilir. Bende bakalim nezaman baslicam. Gerci annem kayinvalidemler yok hepsi memlekette