- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #9.501
Olur ole bisi olmaz kuzm bidakine güzel olurKekim güzel olmuş ama bazı yerleri kabarık bazı yerle kabarmamış
Niye ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur ole bisi olmaz kuzm bidakine güzel olurKekim güzel olmuş ama bazı yerleri kabarık bazı yerle kabarmamış
Niye ya
Bir taktiği yok mu acaba ona göre yapsamOlur ole bisi olmaz kuzm bidakine güzel olur
Yurmurtasi seker icene koburtenekadar karistiriyom sonra yag yogurt icene karistiriom unu kabartmasi vanili güzel kivamda oluyor sonra kakosu falan neyli ise ole oluyor bilemedim 180 derece atiom
Ben oturuyordum taşındım ailelerimiz orda amaKızlar aranızda Ankara'da oturan var mı?
Hayırlı olsun canım.Inşallah seninde haberini alırız hanifemm
Sağol canım benimHayırlı olsun canım.
Tüh keşke burada olsaydınBen oturuyordum taşındım ailelerimiz orda ama
Keske neresindesin kuzmTüh keşke burada olsaydın
Gizlarrr ben geldimmmmm
Hosbuldum efenimmm. Nasilsiniz. Tanisalim hemenn. Ben sirine. 25 yasindayim 1.5 yasinda bi prensim var. Suan icin ev kadiniyim. Cok yakimda kendi isimi kurucam insllh. Siz pekiHoşgeldiniz
Hosbuldum efenimmm. Nasilsiniz. Tanisalim hemenn. Ben sirine. 25 yasindayim 1.5 yasinda bi prensim var. Suan icin ev kadiniyim. Cok yakimda kendi isimi kurucam insllh. Siz peki
Amaninnn taptaze gelin hemide.. sen simdi canim cicim aylarindasindir kesin. Eee basil memnun musumTanışalım canım ben yeni nickim le papatya artık :) 23üm 6 aylık taze gelinim çalışmıyorum şu anlık. Ev bekçisiyim:) memnun oldum
Amaninnn taptaze gelin hemide.. sen simdi canim cicim aylarindasindir kesin. Eee basil memnun musum