- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #9.481
Islak kek yaptım canımNapiyon kuzm
Tarife göre ama kabarmadı sanki
Hâlâ fırında
Sen napiyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Islak kek yaptım canımNapiyon kuzm
Bende çay iciyom sen neler yiyion hamileyken vitamin falan
Eşime diyim alim bende ceviz badem falan folic asit kullanmiyom suan bendeCanım ilaç olarak mi diyosun
Ocean mummy elevit devit kullaniyorum
Önceden folik asitte kullanıyodum ilk zamanları. Sonra bunları verdi doktor.
Birde kramp giriyor diye magnezyum
Besin olarakta bana önerilenler
Aç karnına elma
21 besmeleli siyah uzum her gün
Ceviz badem fındık
Hurma da zeka iç iyiidi
Eşime diyim alim bende ceviz badem falan folic asit kullanmiyom suan bende
Canım içiyorum ama korkum erken gitmiycem gelecek ay sonunda korkuyom hep erken gidip alttan bakip bisiler oldu esimde busefer acele etmiycez tam belli olana kadar demiyelim deidmSüt ve türevleri günde en az iki öğün tüket.
Mesela sabah peynir yedir.
Baska bir ogunde suut veya yoğurt tüket
Folik asite basla canm bir doktora git o seni yönlendirir.
Canım alttan muayene olmak zorunda değilsinCanım içiyorum ama korkum erken gitmiycem gelecek ay sonunda korkuyom hep erken gidip alttan bakip bisiler oldu esimde busefer acele etmiycez tam belli olana kadar demiyelim deidm
Amin cnaim sagolasinB Bugunneselibirgun sen de mi hamilesin maşallah Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin :)))))
Baya hamile haberi alıyorum bu ara yaa :))) şükürler olsun Rabbime ❤Amin cnaim sagolasin
Şaşırdım canm bu kadar sevinmene daha önce konuşmuş muydukBaya hamile haberi alıyorum bu ara yaa :))) şükürler olsun Rabbime ❤
Konuşmadık da bebek sıkıntısı yaşadığım için ben de görünce mutlu oluyorum :)Şaşırdım canm bu kadar sevinmene daha önce konuşmuş muyduk
Ne güzel iyilikle güzellikle mutlu olmak bu devirde zor bir özellikKonuşmadık da bebek sıkıntısı yaşadığım için ben de görünce mutlu oluyorum :)
İnşallah Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin, amin !Ne güzel iyilikle güzellikle mutlu olmak bu devirde zor bir özellik
Inslalah seninde olur bir evladn
İnşallah kuzummm ❤Inşallah seninde haberini alırız hanifemm