Canı sıkılanlar buyrun sohbet edelim

Ben kendimi tanitayim; ismim Ceyda, 31 yaşındayim, 9 yıllık evliyim, henüz bebişim yok 4.5 yıldır istiyoruz insaallah birgün nasip olacak. İstanbul'da oturuyorum

Amin canım insaallah. Aşılama için salı günü görüşmeye gideceğiz inşaallah bu sene hamiş olayım istiyorum artık :KK51:
Inşallah kuzm benimde 3 düşük oldu ıkinci rahim perdesi vardı bebek gelisemiyormus onun tedavisini görmüştüm iki ay oncede düşük düşük yaptım kürtaj doktor 3 ay korun dedi ben dinlemedim hamile olduğumu öğrendim insallh busefer tutunur

Inşallah kuzm benimde 3 düşük oldu ıkinci rahim perdesi vardı bebek gelisemiyormus onun tedavisini görmüştüm iki ay oncede düşük düşük yaptım kürtaj doktor 3 ay korun dedi ben dinlemedim hamile olduğumu öğrendim insallh busefer tutunur

Keşke dinleseydin canım vardır bildiği

Maşallah , sıkı sıkı tutunsun yavrun sana. Ben 2016 Nisan'da hamile kaldım ikizdi hem de ama 11 haftalıkken gelişim durduğu için kürtaj oldum.

X