- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 27
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #9.541
Biter heran yani:)İyi cnm ben şarja dayanmaya çalışıyorum yuzde 11le, :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biter heran yani:)İyi cnm ben şarja dayanmaya çalışıyorum yuzde 11le, :)
Teşekkür ederim :)Buyur canım gelememen kabahat:))
Oh mis ole tv bakiyom bisi yokTabiki dükkan sizin :)
TV den şarkı açtım kk da açık oh mis :)
Biter heran yani:)
Oh mis ole tv bakiyom bisi yok
Eee napion ne edion evli bekarTeşekkür ederim :)
Şükür Kuzm daha iki gün oldu öğreneli gitmedim doktora biraz bekliycem acele etmek istemiyorum canimMalesef canım senin bebiş nasıl
Inşallah nasip eder canım bol bol dua r yıl olacak benimde yaş 20Ben kendimi tanitayim; ismim Ceyda, 31 yaşındayim, 9 yıllık evliyim, henüz bebişim yok 4.5 yıldır istiyoruz insaallah birgün nasip olacak. İstanbul'da oturuyorum
9 yıllık evliyim :) sen?Eee napion ne edion evli bekar
Şükür Kuzm daha iki gün oldu öğreneli gitmedim doktora biraz bekliycem acele etmek istemiyorum canim
Amin canım insaallah. Aşılama için salı günü görüşmeye gideceğiz inşaallah bu sene hamiş olayım istiyorum artıkInşallah nasip eder canım bol bol dua r yıl olacak benimde yaş 20
Canım ilk olduğu için herseye razıyım ne olsaHadi bakalım cinsiyet ne olacak merak ediyorsunuzdur
Canım ilk olduğu için herseye razıyım ne olsa
Inşallah kuzm benimde 3 düşük oldu ıkinci rahim perdesi vardı bebek gelisemiyormus onun tedavisini görmüştüm iki ay oncede düşük düşük yaptım kürtaj doktor 3 ay korun dedi ben dinlemedim hamile olduğumu öğrendim insallh busefer tutunurAmin canım insaallah. Aşılama için salı günü görüşmeye gideceğiz inşaallah bu sene hamiş olayım istiyorum artık
Aynen canım insallh sen neler yapion evli bekarSağlıklı olsun da farketmez ya
Inşallah kuzm benimde 3 düşük oldu ıkinci rahim perdesi vardı bebek gelisemiyormus onun tedavisini görmüştüm iki ay oncede düşük düşük yaptım kürtaj doktor 3 ay korun dedi ben dinlemedim hamile olduğumu öğrendim insallh busefer tutunur
6 aylık evliyim canım yaş 23 evdeyim şu anlık bakalımAynen canım insallh sen neler yapion evli bekar
Maşallah , sıkı sıkı tutunsun yavrun sana. Ben 2016 Nisan'da hamile kaldım ikizdi hem de ama 11 haftalıkken gelişim durduğu için kürtaj oldum.Inşallah kuzm benimde 3 düşük oldu ıkinci rahim perdesi vardı bebek gelisemiyormus onun tedavisini görmüştüm iki ay oncede düşük düşük yaptım kürtaj doktor 3 ay korun dedi ben dinlemedim hamile olduğumu öğrendim insallh busefer tutunur
Işte nebilem ya dinlemedim bianim korku gitmedim o yüzden biraz bekliycem demedik kimseye dahaKeşke dinleseydin canım vardır bildiği