- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #9.161
Kiz deli misin. O gunden beri lozan antlasmasi olsa imzalanirdi siz nettiniz boleYine degil canim ayni gecenki küsluk devam ediyo uzatmali küsluk bizimkisi
Kocisim kardesi geldi 13 yasinda 15 tatilde gelir bize tatillerde çıktılar arkadaşınaAynen aynen. Ee sen napion. Kocisin nerde.
Evet tatlim aynen oyle malesef cok zor su huzursuzluk ne parayla aliniyo ne ilacla geciyo kimsenin yuvasi huzursuz olmasin
Kız ne bu bole alla allaYine degil canim ayni gecenki küsluk devam ediyo uzatmali küsluk bizimkisi
Ohh ev sana kaldi. Tv de ne izlion. Cok skici yaa. Gunduz kusagida gece kisagida hic bisey yokKocisim kardesi geldi 13 yasinda 15 tatilde gelir bize tatillerde çıktılar arkadaşına
Erkek mi kardesiKocisim kardesi geldi 13 yasinda 15 tatilde gelir bize tatillerde çıktılar arkadaşına
Amin kuzm aminnnEvet tatlim aynen oyle malesef cok zor su huzursuzluk ne parayla aliniyo ne ilacla geciyo kimsenin yuvasi huzursuz olmasin
AminnEvet tatlim aynen oyle malesef cok zor su huzursuzluk ne parayla aliniyo ne ilacla geciyo kimsenin yuvasi huzursuz olmasin
Hersey var canim accik teferruatli bide bn a diyorum o z hic uyusmuyoruz cok zitiz her konudaKız ne bu bole alla alla
Erkek kuzm kız yok 3 kardeşi var erkek işe gitti arizaya ordanda cay icemeyeErkek mi kardesi
Konu ne ki yaniHersey var canim accik teferruatli bide bn a diyorum o z hic uyusmuyoruz cok zitiz her konuda
Biraz tuhaf degilmi ya koca oglan niye gelirki size rahat edebiliyonmi bariErkek kuzm kız yok 3 kardeşi var erkek işe gitti arizaya ordanda cay icemeye
Aynen öle atvye bakiom kuzumOhh ev sana kaldi. Tv de ne izlion. Cok skici yaa. Gunduz kusagida gece kisagida hic bisey yok
Konu biiiiipKonu ne ki yani
Tatlisin evi birmis onceden yeni ayirmislar zatenBiraz tuhaf degilmi ya koca oglan niye gelirki size rahat edebiliyonmi bari
7 sınıf bu ankaraya gittigimizde abisi getirdi aman bizimki zorla çağırıyor kardeslerini geçen de dedim ya misafir var 24 yasinda oda 10 gün kaldı para olmazsa kalmazlar abisi yediriyor gözüm yok ama benim yerimde kabul etmez kimse evi alip gittik ama tatil gibi bura otel bendede var ses cikartmiyom ama buna ragmen kayinvalidem ne kadar iyilik yap yol hep ezecek onlar hakli bisiler aman oleBiraz tuhaf degilmi ya koca oglan niye gelirki size rahat edebiliyonmi bari
Anladım sonra konuşuruz kuzum takmaKonu biiiiip
Ayay sirinim benimBoyle sirin bi bayana boyle bi nick yakisirdi dimi
Kiz seda sayanin gunduz kusagi programini kaldrdilar yayindan bilion muAyay sirinim benim
Ya o yaptığı yeni programdami kalktı oyuncu kiz bu kadinKiz seda sayanin gunduz kusagi programini kaldrdilar yayindan bilion mune guzel gunduzleri takilioduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?