- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #9.141
He valla oyle oluyo dagildik bi anda hizli basladik hizli bitiyo sanki bercestede gidince elimiz ayagimiz kesildi sankiKuzm ya ben oluyom siz yoksunuz yada siz varken ben yokum bunu deidm canlanin
Sagolasin canim bnde cok alistim valla hep aklimda burasi ama isde bazen gitmek gerek.iyi diyeyim iyi olayim sukur her halimizeOzledik ama. Alistim size bilio musun. Goremeyince merak ediyorum. Iyi misin simdi peki
Aynen ole ya kuzmHe valla oyle oluyo dagildik bi anda hizli basladik hizli bitiyo sanki bercestede gidince elimiz ayagimiz kesildi sanki
Esinle arayi duzelttiniz mi birazda olsaSagolasin canim bnde cok alistim valla hep aklimda burasi ama isde bazen gitmek gerek.iyi diyeyim iyi olayim sukur her halimize
Sirine olmus bebeNapiyon canım shirine
Cekirdek citliom tatlimn. Senn.Napiyon canım shirine
Yok canim skıntilar buyuyo gittikce duzeltemedik duzelmiyoEsinle arayi duzelttiniz mi birazda olsa
Simdi bu alis oglunmu kocisinmi olurCekirdek citliom tatlimn. Senn.
Yeni nickimi begendin mi
Boyle sirin bi bayana boyle bi nick yakisirdi dimiSirine olmus bebe
Tabi canim peki kocisin hangi sirinBoyle sirin bi bayana boyle bi nick yakisirdi dimi
Oglum tabisi dee. Benim ömrum birtek oglum olabilir. Gerisi teferruatSimdi bu alis oglunmu kocisinmi olur
Tabi canim peki kocisin hangi sirin
Gerisi eksınOglum tabisi dee. Benim ömrum birtek oglum olabilir. Gerisi teferruat
Yapma yaa.. ne oldu ki yineYok canim skıntilar buyuyo gittikce duzeltemedik duzelmiyo
Aaa oylemi sarkici sirinhahaaa. Bak bu guzeldi. Mmmm dusuniyim biii. Muzisyen şirin olabilir. Kendisi muzikle ilgilenio da
Beğendim kuzm hayırlı olsun yeni nickin değişiklik iidir kuzmCekirdek citliom tatlimn. Senn.
Yeni nickimi begendin mi
Yine degil canim ayni gecenki küsluk devam ediyo uzatmali küsluk bizimkisiYapma yaa.. ne oldu ki yine
Aynen aynen. Ee sen napion. Kocisin nerde.Beğendim kuzm hayırlı olsun yeni nickin değişiklik iidir kuzm
YaaaYok canim skıntilar buyuyo gittikce duzeltemedik duzelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?