- 4 Aralık 2017
- 2.024
- 5.035
- 73
- 29
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #9.081
Laaa sen nasıl konuştunnnnKizlar bercestemin selami var hepinize .Cancazim gitti bizi birakti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Laaa sen nasıl konuştunnnnKizlar bercestemin selami var hepinize .Cancazim gitti bizi birakti
Yoookkk canım aynı görümcem yazıp duruyooo ama başka kimsede tık yokGul-i zar sen naptin gelisme varmi
Sana da canımmm kalktım ev topla anca bitti şimdi d3 küçük kardeşime biraz ders çalıştırcamGünaydın güzeller :)
Ol geldin canımmMerhaba kizlar
Aynen canım aynı durumu ben yaşıyorum eşim ve ailesi yan yanayken can ciğerdikk hani 1 haftadır kimse aramıyo sormuyoo dünw kadar biz oğlumuzdansa geçimimizi kızımız yerine koyuyoruz derlerdi haniiii nerdelerrr yoklarrrr çabada yokk ama artıkk sonnnnb bir daha taviz vermicem ben düşkünüm diye kimseye karışmıyorum saygısızlık yapmıyorum ellerinin altındayım diye can ciğerdikkkkk ama artıkkk bittttiiiiiiiiiiBişey yapmıyom valla napıyım boşlukta sallanıyo gibiyim bi tek ailem tutuyo elimden birde çocuklarım başka kimsem yok yanımda sandıklarım dost sandıklarım kimsem yokmuş meğer . Ben iyi değilim bu aralar . Kocam ve ailesi ve bilumum akrabaları hepsi bitti gözümde. Hepsi ben iyiysem işlerine yarıyorsam yanımdalarmış iyilermiş. Ne acı ...
Hos buldk cnmH
Ol geldin canımm
Nasılsın kimseler kalmamış buradaHos buldk cnm
Senindemi ayniAynen canım aynı durumu ben yaşıyorum eşim ve ailesi yan yanayken can ciğerdikk hani 1 haftadır kimse aramıyo sormuyoo dünw kadar biz oğlumuzdansa geçimimizi kızımız yerine koyuyoruz derlerdi haniiii nerdelerrr yoklarrrr çabada yokk ama artıkk sonnnnb bir daha taviz vermicem ben düşkünüm diye kimseye karışmıyorum saygısızlık yapmıyorum ellerinin altındayım diye can ciğerdikkkkk ama artıkkk bittttiiiiiiiiii
Iyyym canm sen nasilsinNasılsın kimseler kalmamış burada
Size birsey anlatayim mi tabi basiniz sismeyecekseBişey yapmıyom valla napıyım boşlukta sallanıyo gibiyim bi tek ailem tutuyo elimden birde çocuklarım başka kimsem yok yanımda sandıklarım dost sandıklarım kimsem yokmuş meğer . Ben iyi değilim bu aralar . Kocam ve ailesi ve bilumum akrabaları hepsi bitti gözümde. Hepsi ben iyiysem işlerine yarıyorsam yanımdalarmış iyilermiş. Ne acı ...
Eşimle aram bozukkk hem de çokkk anamdaayım 1haftadırr seven insan arar dı demek ki ne oluyooo o kıskançlığı o sıkması her şeyi yalaanmışşşş hayattan soğudummmmSenindemi ayni
İyi canım napim nette ablamla konuşuyomIyyym canm sen nasilsin
Kıyamam sana yaaa bunlar böyleler biliyo musun kullanamadıkları anlayınca kötü ilan ediyolar . Kocam anasına çok düşkün istiyor ki herşey onun dediği istediği gibi olsun olmayınca dünyayı dar ediyo resmen bana. Bundan sonra karar aldım bende , sağlıklı bi şekilde çocuklarım ve kendim için yaşıycam. Bunların yüzünden sağlığım gitti bi yığın ilaç kullanıyorum daha 27 yaşındayım çocuklarım küçücük . Kendimi yırttım resmn 9 senedir herşeylerine koştum herşeylerinde ben vardım ama geçen yıl o kadar zor bi anımda beni yalnız bıraktılar ki. Yinede kahretsin ki vicdanım var kötü söyleyemiyorum onları bana gönül rahatlığıyla yaptığını ben onlara yaparken acı çekiyorum resmen. İyi niyetimi insanlığımı bitirdiler şimdi insanlık bekliyolar dert sahibi oldum bunlar yüzünden.Ahhh ahhh derdimden dağlar inler ama kimse dinleek istemiyor beni kimse duymuyor feryadımı.Ben cok severek evlendim 10 yildir esimi taniyorum 4 yillik evliyim 2 oglum var 5 yasina girecem sosyolojiyi 2 sinifta braktim cahil biride olmamama ragmen cok ezildim evlendim hersey o sabah tokatla basladi neden yedim biliyormusunuz dugun aksamdi gece gel eve gec uyu sabah 7 de babasi geldi neymis altin para bende dedimki ne acelesi var derken basladi hersey annesi meger beni evlenmeden istmyrmus ama bana seni cok istyorz demisti .. ilk uc ay hergun yemege cagirdim uc ay sonnda gelip kari koca olarak konsey topladilar bana ne adiligim kaldi ne kalitesizligim babasi konusur hep annesi iyi gozukmek adina boyle bi kus bi barisik gecirdik uc yil sonra esim ikinci cocugumu dogdum gitti bian ben annem gildeydim 3 ay sonra gelip beni aldi eve gittik evde 5 gun gecirdik ama adi 5 bana 5 asir gibi gecti once esim bana kumpas kurdu eltimin bana kaynanam hakkinda soylediklerini desifte etti sonra ben eltimi satmadim diye annesi babasinin yaninda bana vurdu annesi o kadar mtlu olduki yuzu guluyordu babasi ne dedi biliyormusunz biz aksam gidelim dov terbiyesini ver bizim yanimzda yapma dedi ve en son 5 ci gun annesi kriz gecirdi ya o ya biz dedi bu cekti istanbula gitti 5 ay sonra geldi ha ben ailemde kaldim maddi anlamda babam sagolsun baristik simdi ailesi hic birsey yapmamis gbi geliyor evime yiyip icip gidiyor gecen utanmadan kp esime demis esin bizi istemyr mi istemyrsa seni sevmiyor ve benim kaynnam kaynansini it yerine koyuyr gecen hastanedydi dedim kaynanama kim hasta kynanasi icin dediki birisi hasta esimin kuzeni amlyt oldy babasi birakmadi gormye gitsin annesinin emrinde esimde demisko senin karinda demek seni sevmiyr suan bana iyi siddet yok sorun yok bende onlari takmaya calisiyorum benim esim boyle degil aslinda delrttiler onu bende delirdikce esime saldrdim cekti gitti oda
Ne yap biliyor musun gormemezlikten gel onlari gittin mi suratmo yaptilar aman de gec onlar seni takiyor mu zanndiyorsunKıyamam sana yaaa bunlar böyleler biliyo musun kullanamadıkları anlayınca kötü ilan ediyolar . Kocam anasına çok düşkün istiyor ki herşey onun dediği istediği gibi olsun olmayınca dünyayı dar ediyo resmen bana. Bundan sonra karar aldım bende , sağlıklı bi şekilde çocuklarım ve kendim için yaşıycam. Bunların yüzünden sağlığım gitti bi yığın ilaç kullanıyorum daha 27 yaşındayım çocuklarım küçücük . Kendimi yırttım resmn 9 senedir herşeylerine koştum herşeylerinde ben vardım ama geçen yıl o kadar zor bi anımda beni yalnız bıraktılar ki. Yinede kahretsin ki vicdanım var kötü söyleyemiyorum onları bana gönül rahatlığıyla yaptığını ben onlara yaparken acı çekiyorum resmen. İyi niyetimi insanlığımı bitirdiler şimdi insanlık bekliyolar dert sahibi oldum bunlar yüzünden.Ahhh ahhh derdimden dağlar inler ama kimse dinleek istemiyor beni kimse duymuyor feryadımı.
Ben kaynanam ve pedersen bilet görmedim bende severek evlendim bende 2sene platonik sevdim sonra çıkmaya başladık 2ay sevgili kaldık 6ay ayrı sonra kaçarak evlendim benim de şiddet yoktu toplasan 3defa tokat amıştır ama küfür var hakaret vardı bide çekilmez bir kıskançlığı vardı kabul ettim sustum ama sabret sabret hep bendim o değildi sabreden 2 3 defa mahkemelik olduk ama yapamadım bitsin ne o ne de ben yapamadık sonra yine aynı evden çıkarmazdı dışarı çıkarırsa ortamlara sokmazdı kuzenlerimle tabi erkek görüşemezdim abisinin oğlundan bile kıskanırdı evimin sokağında aynı şekilde evimin karşısı parktı bırakmazdı çamaşır asım o parka 6senelik evliyim sorsan 10defa çıkmadımmmm yani böyle eh bide önemli bir sorunumuz varrr o beni benden alıyoooo şu ama artık yeter sustum kimseye anlatamadım bunaldım daraldım sıkıntıdan şeker hastalığı oldu ama kimse demedi derdin mi var sıkıntın mı var Allah tazı olsun annem hep akamdaydı ama ona da anlayamıyorum sırf aklı bende kalmasın diye hepppp susummmm yeeeeettteeeerrrr
Sen niye baba evine gittinEşimle aram bozukkk hem de çokkk anamdaayım 1haftadırr seven insan arar dı demek ki ne oluyooo o kıskançlığı o sıkması her şeyi yalaanmışşşş hayattan soğudummmm
Öyle yapıcam yani inşallah keşke bu biraz huyum olsaydı, keşke bu kadar duyarlı ve hassas olmasaydım.Ne yap biliyor musun gormemezlikten gel onlari gittin mi suratmo yaptilar aman de gec onlar seni takiyor mu zanndiyorsun
Temizli yapiom kuzmT Tatlianne20 sende bnim gibi kayboldun sen nerdesin hayirdir
Bende senin gibiyim ama takmamaya calisiyorum bu aralar tam beceremesemdeÖyle yapıcam yani inşallah keşke bu biraz huyum olsaydı, keşke bu kadar duyarlı ve hassas olmasaydım.