- 4 Aralık 2017
- 2.024
- 5.035
- 73
- 29
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #9.101
Tartıştıkkk artık bitwcekk seviyorum ama sevgi yetmiyoooSen niye baba evine gittin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tartıştıkkk artık bitwcekk seviyorum ama sevgi yetmiyoooSen niye baba evine gittin
Canım bende her söylenene susuyorum saygımdan ama ben kendime zarar veriyorum çok takıntılıyımmm yapamıyorummNe yap biliyor musun gormemezlikten gel onlari gittin mi suratmo yaptilar aman de gec onlar seni takiyor mu zanndiyorsun
Napion kuzumCanım bende her söylenene susuyorum saygımdan ama ben kendime zarar veriyorum çok takıntılıyımmm yapamıyorumm
Esime sor bide derki ben yasadim sen degil aslinda o iki arada kaliyor amaKızlar ya hepimiz ne dertli neler yasamisiz: (
Bendede takinti var aslinda haksiz birsey yasasam takiliyorum e hic haksizda olmadim onlarin karsisindaCanım bende her söylenene susuyorum saygımdan ama ben kendime zarar veriyorum çok takıntılıyımmm yapamıyorumm
Napim canım anamdayım annem cenazeye gitti yengesi vefat etti dün oraya gitti bende kardeşimle oturuyor ders çalışıyoz öyle zaman geçiriyozzNapion kuzum
Aynen canım bende aynıyım aman diyorum küfür etse susuim büyüğüme karşı geldim diyorum benim ektim kaynanamla hiç anlaşaömaz ama zamanınıda 3eltime çektirmiş ne diyim bana yapmadı ben karışmıyorum oda karışmaz öyle yani heşeyi karşılıklı yaşıyoduk kaynanam ve pederleBendede takinti var aslinda haksiz birsey yasasam takiliyorum e hic haksizda olmadim onlarin karsisinda
Derliler topigiKızlar ya hepimiz ne dertli neler yasamisiz: (
Kuslar haber ucurdu tee oralardan gulicimLaaa sen nasıl konuştunnnn
Seni gidi seniiiiKuslar haber ucurdu tee oralardan gulicim
Aliriz gel kardesMerhaba hanımlar benide aranıza alabilirmisiniz
Gorumcemle kardeşim geldi canim sen napiyonDil-i bitab nerdesin islwrinmi var bebem
CanweeGorumcemle kardeşim geldi canim sen napiyon
Canwee
Napionnnn canım sıkılıyooo bakim dedim biraz ders yaptık kardeşimle şimdi anne geldi oturuyomBuyur caneee