- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #9.041
Kizlarrr yeni nickimi ve avatarimi nasil buldunuzz.taniyanayan olursa ben bebemm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende dion yeni arkadas gelnis topige nerden esti giiiKizlarrr yeni nickimi ve avatarimi nasil buldunuzz.taniyanayan olursa ben bebemm
tahmin ettiydimm.. ya cok uzun sure oldu bebem nickini kullanali (4 yil) . Deşifre olmamak icin arada degismek gerekBende dion yeni arkadas gelnis topige nerden esti giii
Slmmm canımmmSelaammm. Kizlar
Abooo ama nedenKizlarrr yeni nickimi ve avatarimi nasil buldunuzz.taniyanayan olursa ben bebemm
Desifre edicez seni hihitahmin ettiydimm.. ya cok uzun sure oldu bebem nickini kullanali (4 yil) . Deşifre olmamak icin arada degismek gerek
seniii gidi zekiiitahmin ettiydimm.. ya cok uzun sure oldu bebem nickini kullanali (4 yil) . Deşifre olmamak icin arada degismek gerek
özledik be şimdidenKizlar bercestemin selami var hepinize .Cancazim gitti bizi birakti
hayırlı sabahlar (ya bu günaydın neden se bana çok anlamsız geliyor hayırlı sabahlar daha anlamlı :))Günaydın kızlar
pinekliyom pc nin başında daha kahvaltı bile etmedim :)Geldim canim naparsiniz ballarim
hayırlı sabahlar desek :))Günaydın güzeller :)
Hayırlı sabahlar: )Günaydın güzeller :)
Herkes meşgul bende dahi gelemiyoz mawistehayırlı sabahlar desek :))
Hayırlı sabahlar :)hayırlı sabahlar desek :))
Günaydın canimgünaydın hanımlar
Napiyoniz canimHayırlı sabahlar :)
Yine de Allahın her günü şükür deyip çalışmaya çalışıyorum. Sen nasılsın ??Napiyoniz canim