Bişey yapmıyom valla napıyım boşlukta sallanıyo gibiyim bi tek ailem tutuyo elimden birde çocuklarım başka kimsem yok yanımda sandıklarım dost sandıklarım kimsem yokmuş meğer . Ben iyi değilim bu aralar . Kocam ve ailesi ve bilumum akrabaları hepsi bitti gözümde. Hepsi ben iyiysem işlerine yarıyorsam yanımdalarmış iyilermiş. Ne acı ...

Esin le sorun mu yasiyorsun canim

Evet gibi de hayır gibi de. En son ki konumu oku nolur anlatacak dermanım yok . Sen oku sonra konuşalım burda olur mu ?
Okudum canim ve sasirmadim aynende oyle yaparsan iyisin ama en azndan sen yaprsan iyi oluyorsun ben yapincada gelip siz bize ne yaptiniz sizde ne yedik biz diye laf edildigini bilirim onlari sirtimda hac a gotureyim orda yorulup bir anda indireyim hemen sen ne yaptinki bize derler Cok zor ya ama esin seni biliyorsa gerisini bosver ve insan kimse icin isinden olmaz ve evliligin iyi gitmezse Allah korsun ya ayrilirsan issiz ortada kalirsin yada evde oturan kadinla parasini kazanan kadin birmi calisma evde otur daha cok ezilirsin ve icin rahat olsun din dede mecbur degil bakman kizi var kizi ustune yuk kaldi diye sana tavir ypio demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…