- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #9.061
Bende kahvaltı yaptım oturuyom yorgunluk var kolay gelsin canım sanadaYine de Allahın her günü şükür deyip çalışmaya çalışıyorum. Sen nasılsın ??
Merhaba canim hoşgeldinMerhaba kizlar
Hosbuldk tatlimMerhaba canim hoşgeldin
Ayyy hiç sorma bende dusunuyorum ne bu sürekli düşün düşün demi:))Aksam ne yemek yapacaksiniz hic aklima birsey gelmiyor bugun
Kiz dusunmek yapmaktan zor bide bana sanki herseyi yapmisim gibi geliyor suan :)Ayyy hiç sorma bende dusunuyorum ne bu sürekli düşün düşün demi:))
Aynen bende ole yim adama soruyom kafana göre uyuz ediyor bilsem sormam zatenKiz dusunmek yapmaktan zor bide bana sanki herseyi yapmisim gibi geliyor suan :)
Benimkide oyle diyorum ne yapayim diyor canin ne istiyorsa zum oluyorum resmen :)Aynen bende ole yim adama soruyom kafana göre uyuz ediyor bilsem sormam zaten
Ahahah önlerine ayni şeyi getircen sen dion ne yaparsan bende sade bu yemek yapmak istiyorum ☺☺Benimkide oyle diyorum ne yapayim diyor canin ne istiyorsa zum oluyorum resmen :)
Yerler kuru fasulye iki gundur yiyor :)Ahahah önlerine ayni şeyi getircen sen dion ne yaparsan bende sade bu yemek yapmak istiyorum ☺☺
Esin le sorun mu yasiyorsun canimBişey yapmıyom valla napıyım boşlukta sallanıyo gibiyim bi tek ailem tutuyo elimden birde çocuklarım başka kimsem yok yanımda sandıklarım dost sandıklarım kimsem yokmuş meğer . Ben iyi değilim bu aralar . Kocam ve ailesi ve bilumum akrabaları hepsi bitti gözümde. Hepsi ben iyiysem işlerine yarıyorsam yanımdalarmış iyilermiş. Ne acı ...
Evet gibi de hayır gibi de. En son ki konumu oku nolur anlatacak dermanım yok . Sen oku sonra konuşalım burda olur mu ?Esin le sorun mu yasiyorsun canim
Ya evet gercekten bi bosluk var ya bi yanimiz eksiközledik be şimdiden
Tamam canimEvet gibi de hayır gibi de. En son ki konumu oku nolur anlatacak dermanım yok . Sen oku sonra konuşalım burda olur mu ?
Okudum canim ve sasirmadim aynende oyle yaparsan iyisin ama en azndan sen yaprsan iyi oluyorsun ben yapincada gelip siz bize ne yaptiniz sizde ne yedik biz diye laf edildigini bilirim onlari sirtimda hac a gotureyim orda yorulup bir anda indireyim hemen sen ne yaptinki bize derler Cok zor ya ama esin seni biliyorsa gerisini bosver ve insan kimse icin isinden olmaz ve evliligin iyi gitmezse Allah korsun ya ayrilirsan issiz ortada kalirsin yada evde oturan kadinla parasini kazanan kadin birmi calisma evde otur daha cok ezilirsin ve icin rahat olsun din dede mecbur degil bakman kizi var kizi ustune yuk kaldi diye sana tavir ypio demek kiEvet gibi de hayır gibi de. En son ki konumu oku nolur anlatacak dermanım yok . Sen oku sonra konuşalım burda olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?